Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sene içinde çok üzüntülü zamanlar yaşadım arada mutlu zamanlar meleğimle hep hastanelerdeydik o geldi bu defa da kardeşi Eymen efe dünyaya geldi çok mutlu anlarımdan biri fakat meleğim Birtanem tekrar gitti ve hala geldin yeni yıl ile birlikte sende gel anneciğim baban kardeşin seni bekliyoruz... Bütün K.K yeni yılını kutluyorum herkese iyi seneler

2015 sevdiğim adama kavuşma yılımdın.
Seni mutlulukla hatırlayacaktım.
Taaa ki geçen hafta bugüne kadar.
Herşeyde bi hayır var diyip yine sevdiğim adamın ellerini tutarak gireceğim yeni yıla, yeni umutlara...
Herkes mutlu olsun 2016'da. Gönlünden geçenlere kavuşsun inşallah...

Canım eşim ben yine seni çok özledim...Günlerin çabucak bitmesini ve kavuşacağımız günü iple çekiyorum..Sensizlik çok zormuş...şafak 111

Allah izin verirse son 4-5 yıl aradan sonra geçireceğim en huzurlu, mutlu yılbaşı olacak benim için.. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Buradaki tüm kadınların ve moderatörlerimizin Kazen , Mune , @Margarikotin yeni yılını kutluyorum. İnşallah bu yeni yılda mutsuz, huzursuz, eşinden şiddet gören kadın sayısı azalır.. Çünkü biz sadece mutluluğu arıyoruz ve bunu hakediyoruz.

Bir kaç gündür aynada gördüğüm yüz hiç tanıdık değil. İki yabancı karşılıklı bakışıyoruz, aşina gelmiyor ilk defa birbirimize gözlerimiz. Evet işte şu anda gerekiyor o şahit, benim demem için. Öylece duruyoruz; bakışıyoruz, ilk defa gülüşmüyoruz. İkimizde ağlamaklıyız, ağlayamıyoruz. İkimizinde umutları suya düşmüş, sırılsıklam bi çare, birbirimize bakıyoruz ama sarılamıyoruz. İnsan kendine sarılabilir mi? Kendi eline çok yabancı, yine kendi eli olabilir mi ?

Öylece duruyoruz, ağlamadan. Şimdi anlatsa sana bunları birisi aynadaki ben, kimbilir... Ama boşver, bilme en iyisi...

Yeni yıl msj 'ın için gecikmeli bir teşekkür kabul edermisin Kazen Baba..İyi dileklerin için için teşekkürler şansın bahtın hep açık olsun inş..Sevdiklerinle...

Yeni yılda hayatı tutabilmek,keşke dememek, sevgiyi kaçırmamak için düşlerini ikiye çarp bu kez...ve onları gerçekleştirmek için zaman ayır kendine.....Ne yaşam varsa orda umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ,başarılar sizinle olsun..MUTLU YILLAR dilerim.

Kadınlar kulübünü kuran ve yöneten ,birbirimizi tanımadan bile yardımcı olmamızı sağlayan bizleri burada birleştiren ,emeği geçen herkese teşekkür ederim.Buradaki tüm üyelerin ve dışarıdan bizi takip edenlerin de YENİ YILINI KUTLAR ,HEPİMİZE SAĞLIKLI MUTLU NİCE YILLAR DİLERİM .

Hayatımın en zor yılıydı 2015 son ayında hamilelik haberimi alana kadar. İyisiyle kötüsüyle deriz ya kötüler 2015le gömülsün. 2016da bebeğimle yepyeni bir hayata başlıyorum. Allahım sana şükürler olsun.

Şu an aklımdan ne geçiyor ne yapmak istiyorum ya da aklımda olan projelerden hangisini hayata gecirebilirim hiçbirini kesinlestiremedim. Ve buda beni öyle bir strese sokuyor ki...tam kalbimin üstüne binlerce kelebek konmuş her biri zipliyor orda ...durduramiyorum ne kelebekleri ne de beynimdekileri. ..
Bana öyle bir zarar veriyor ki bu durum nefesi zor alıyorum sanki üstüme çiğ düşmüş gibi kalkamiyorum altından. .
Ama Rabbim ondan razi olsun öyle bir eşim var ki onun varlığı tüm hayatıma mutluluk tüm acilarima da şifa katıyor. ..Rabbimden dileğim ne bu dünyada ne de ahirette onsuz birakmasin beni ..
Yeni yıl için de bir kaç cümle yazmak isterim...Bizim dinimizde yeni yılı kutlamak haramdır. Bir ayette" hristiyanlara ve Yahudileri dost edinmeyin. Zira onlar cezalandirilmis topluluktur. Kimde onlara benzerse onları dost edinmiş ve onlara benzemis demektir."işte bu ayettende anlaşılacağı üzere yeni yılı kutlayan bi müslüman gibi yaşamış değildir. Şimdi ben bunları yazdım diye kimseye bir zorakilik katmış değiliz. Yine dersi bi ayette bir kul kendisi için istediğini kardeşi için istemedikce hakiki mümin bir kul olamaz.Ben cenneti istiyorsam tüm kardeşlerim içinde bunu istiyorum.ve diyorum ki cam kesip süslemek yerine hindi kesmek yerine vs artık nasıl kutlaniyorsa bu yeni yıl bunların yerine bi müslüman gibi yaşayalım bu senede..kilmadigimiz namazları kilalim kuran kerim okuyalım Salavat getirelim.Eşimin çok sevdiğim bir sözü vardir:şu son kildigim namaz ya da su son saniyelerimde yaptığım ibadet belkide ahirette eşit gelen günah ve iyi amel terazimi sağa kaydiracak o yüzden belki de son saatlerimiz olacak olan anlarimizi iyi değerlendirelim. Ha 2015 bir çok acı mutluluk vs bir çok şeyler yaşadık elbetteki yeni bi seneye girisimiz de güzel dileklerde bulunacagiz ancak bi müslüman gibi..Bende şimdi diyorum ki :tüm burdaki kardeşlerimizin ailemizin sevdiklerimizin dostlarınızın tüm kardeşlerimizin geçen yıldaki bilerek ya da bilmeyerek yaptigimiz günahları bagislanmis bir bebek safligiyla şu gelecek olan yeni bir yıla girip Rabbimizin razi olduğu kul olarak yasayabilmeyi ve tum dertlerim7zden skntlarimizdan hastaliklarimizdan arınmış olarak omrumuzun sonuna kadar da tüm sevdiklerimizle yaşayıp yaşlanmayı nasip eyleye Rabbim. ...

Azucuk gec gormus olsamda iyi ki gordum bildirimi :)

Cok cok cok tesekkurler Kazen :) iyi ki varsiniz.

Dinazorlardan biri olarak benimde yillaardir siteye olan sevgim hic azalmadi. Daha cok uzun senelere mutlulukla sevdiklerimizle girelim insallah.

Burda buyudum olgunlastim. Site ici hic aktif olmasamda yillardir birakamadigim topikteki arkadaslarimin ve butun uyelerin yoneticilerin yeni yili kutlu olsun. Hepinizi cok seviyorum. En sevimli KK ablasi Elif abla

YENA 74FRIDA Nur1835 asumanzeynep M meyra__ @kasimpati35 y.o.l.c.u @nhtylz Derin dafi

smeagol senide unutmadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…