Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tesekkürler Kazen abi iyi yıllar sansınız bahtınız acık olsun ....sevdiklerinizle beraber nice mutlu senelere..

güzel dilekler için teşekkürler sizede iyi seneler

Teşekkürler 2015 yılı benim için bir nefes kadar hızlı geçti çünki şu anda kolumu istiran biricik oğlumla geçirdiğim dopdolu ilk senem bana 2014 kasıminın en güzel hediyesi hamd olsun Rabbime ondan bütün iyilikleri ve güzelliklerin 2016 da bütün dünyayla birlikte olmasını dilerim herkese sevgiler

2016 yılının 2015 yılını aratmayan barış,huzur,mutluluk ve sağlık dolu bir yıl olması dileğiyle . Herkese iyi seneler.

2016'Dan hiç birşey beklemiyorum..Artık her yılın bana ne getireceğini az çok biliyorim...Yeter ki bu yıl çektiğim o acıyı bana bir daha yaşatmasın yeter

Yeni yılınız kutlu olsun.Savaşsız,sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum herkese.

her yıl başında gelecek seneye daha umutlu bakardım artık bekliyorum ne acılar gelecek diye
gelsin bakalım yeni yıl bende hazırlıklıyım saygılar

Dionee canim
cok zarifsin.cok tesekkurler.
sanada mutlu yillar.cok cok opuyorum seni..cepte sorun var disardayim.tam yazamiyorum.

Konu sahibi mesaj yazmışsnz ama ben yıl başı kutlamıyorum kutlayanlara saygı duyuyorum ama benim görüşüm kutlanmamalı inan şu an benim için sıradan bir gün

Kazen ince düşüncen için çok teşekkür ediyorum sağlıklı,mutlu,iyi yıllar diliyorum sana da. Tüm KK kadınlarının da yeni yılı kutlu olsun ve yıllar ilerledikçe en güzel yıldı 2016 diyebilmeniz, barış içinde yaşayabildiğimiz bir yıl olması dileğiyle mutlu seneler...

Teşekkür ederim Allah'ın cezası sevdiğm. Yılbaşını da zehir ettin bna ya ne diyeyim artık. sayende 9da içmeye başladm bakalım ne olck sonu.

Yeni yıl sağlık huzur getirsin devlede ve tüm halka esenlik.. sağol kazen.

her yıl başında gelecek seneye daha umutlu bakardım artık bekliyorum ne acılar gelecek diye
gelsin bakalım yeni yıl bende hazırlıklıyım saygılar
bende aynen böyleyim
yaş ilerledikçe, acı acı üstüne bindikçe, umut da azalıyor sanırım
yinede mutlu bir yıl olmasını dilerim

Yeni yılda sihirli değnek beklemiyorum
Herkes aynı netice
Dileğim sadece biraz daha hoşgörülü olalım, daha az insan kıralım, israftan kaçalım, bizim çoksa olmayana verelim, özellikle çocukları düşünelim renkleri ne olursa olsun bebekler açlığa dayanamazlar, hatta bu soğukta kedi evleri yapalım kaç kuruş tutacak ? , daha insani olalım, daha pozitif olalım, dünyayı güzelleştirelim
2016 dan beklentim şu bu derken önce kendimizden başlayalım değişime, tek başına tarih değişince bi cacık olmaz
Hadi herkese mutlu yıllar demekten geri kalmayayım bende

2015 bana ikinci meleğimi getirdi 2016 da dilerim herkese mutluluk ve sağlık versin Mutlu seneler....

amin canım ama artık beklentim az

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…