Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2016dan dileğim sensin adam. ama elime geçirsem seni boğazlayacağım aşk ile kızgınlığı dibine kadar yaşatıyorsun bana. bir an seni öpmek isterken bir an boğazlamak istiyorum

2016 dan dilegim once biraz azim gostererk zayiflamak kucuk bebisimin hastaligindan kurtulmus olmasi cocuklarimin saglikli bi sene gecirmesi ve sevdigim adamin esimin dileklerinin dualarinin kabul olmasi ve tabi olene kadar beraber olmak AMIN

Bonus kafa olmasanda benim için oylesin seni çok seviyorum #bonus

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de zıtların çekim kuvveti sadece fen dersindeydi !!!

Teşekkürler...bende sizin yeni yılınızı kutlar, ailenizle sağlıklı ve huzurlu nice mutlu yıllara...

Son düzenleyen: Moderatör:
"O" sana benzesin isterim, bir kaç küçük şey dışında çoğu benzesin...

Kiyamaaam alindinmi seeen ,cok tatlisin haklisiin msj alinmistir

Tabi bende dogru anladiysam

Bari bir sarılsaydık, olurdu sanki.
Bir gün bir yerde görüşecek miyiz acaba?

Kardeşim dedi ki " 2016 yılının Ocak ayında prensimi bulalım, şubat ayında nişanlanayım , martta evlendim , aralık ayının son günlerinde bebeğim kucağıma alayım "okuyanlar " amin" desin

Ne zaman ailen geliyor, aramizi bozuyorsun. İnsallah atanirim da defolup giderim. O zaman mutlu mesut yasayin benden uzak, Allah'a yakın!

hemen ifade ediyorum efem,keşke sana değer vermeseydim kavga ettiğimiz zamanlar üzülüp ağlamak yerine seni bana yaptığın gibi aldatsaydım haysiyetsiz pislik derdim

Sular dondu elektirik gidip geliyor yolar buz tuttu insanlar hayvanlar donuyor,açlıktan ölüyor YIL 2016 2020 yi düşünmek istemiyorum nerde gelisim nerde teknoloji,nerde ilerleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…