Senı cok ozledım, delı gıbı de merak edıyorum... İşin iyi mi, canın sıkkın mı... Hava soguk ısınabılıyor musun yemek yedın mı...ama benı yanında ıstemeyen sendın. Ugrasmak ıstemeyen.. Elımden gelenı yaptım sana ragmen... ıkı gundur evdeyım kendımı ordan oraya atıyorum sureklı sıkıntdan.. senı cok ozledım, sesını cok ozledım ama sen oyuncusun o kadar. Bı mesaj at kenara cekıl aman tutunma benım ıcın bı sey yapma sen...
selam kociş,
farzetki o burayı okuyacak yazıyo başlıkta gördüğün üzere.
biliyom ki internet geçmişinden tıklayıp bu yazdıklarımı görecen.
seni seviyom pis meraklı melaaat
bana hep neden sana bu kadar inandığımı soruyorsun, neden senin bile kendine güvendiğinden fazla güvendiğimi.
biliyorum ki hayatın boyunca kimse sana inanmadı, güvenmedi ve o yüzden hep uçarılık yaptın.
benim güvenimle sen gün geçtikçe daha iyi bir adam oluyorsun, tüm uçarılıklarını geride bırakıyorsun.
işte bunu görmek bile bana mutluluk veriyor.
bak öyle ya da böyle bugüne de severek uyandık sevdiğim, çok şükür dünümüze bugünümüze yarınımıza.
Yeni yılı sevdim ben sanırım
Uzun zamandır 4 gün tatil yapmamıştım
Baya uzak gibi göründü bana Pazartesi, bugün Pazartesi snaıyordum hep sabah bi baktım alarm çalmıyo alarm niyetine tepeme binmiş kızım ama olsun
Biraz dinlendiğimi hissettim yine de
İki de süs püs ekledim doğum günü hazırlıklarımıza
Oh daha ne olsun
Yarın marş marş..
kutlamazsın sanmıştım doğum gnümü ama kutladın ya yine beni mest ettin be tripcanım :) tribal enfeksiyonluk yapıp en başında trip atmasaydın keşke dicem ama triplerini ble sevyrm senin :) bugün tam 60 gün oldu seni veren rabbime şükürler olsun
Senden nefret ediyorum hic degismedin yillardir hep ayniydin hasta agir ruh hastasi surekli konusmandan hakaretlerinden asagilamalarinda hrkesin yaninda melek gibi davranip basbasa kaldigimizda bana butun bunlari yapmandan oynamandan beddualarindan sozlerinden yuzsuzlugnden hersey ama herseyinden nefret ediyorum keske olsen