Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne olur ilk gunlerdeki gibi olalim yine bana sırnaş ask nameleri soyle seni seviyorum de uykuda bile ele tutusalim sana seni sevmiyorum dedimya koca bir yalan seni cok seviyorum beni kizdirsanda uzsende umursamasanda...

Dökülürken gözlerimden sıcak,tuzlu gözyaşım..Sende bir gün cok aglayacaksın...Beni kaybettin gözün aydın

Nasil gecicek bu ocak ayi ben seni simdiden cok özledim

Yazamıyorum bile .... Mühürledim seni kalbime ...

Anahtarlar yokkk..

İnsanoğlu nankördür
Başkasına atıf için yazmıyorum
Kendime yazıyorum
Ah bi tatil olsa ah bi dinlensem derdim akşamın bu saati neden ayaktayım
Geç bi saat gibi görünmese de kimine göre, ben birazdan başıma gelecekleri bildiğim halde yatamadım
Kızım birazdan alarm gibi öter durur, madem o yattı koşup bende yatayım derdim gittim ama dön dön yatamadım
Bu ara aklımda 40 tilki var, 40 nında kuyruğu birbirine değmeden dolanıp duruyorlar
Ondan herhalde
Ya da bünyem 4 gün tatile alışık değil ondan sanırım
Eh yarın iş başı, ararsın bu zamanlarını nankör Çökkürge yat zıbar

"Seni çok yordum değil mi?" dedin ya az önce, susmamin sebebi nasıl bir halde oldugumu hiçbir şekilde anlatamayacak olmamdir. Sabahın korunde uykumdan ağlayarak sicrayip "yalvarıyorum düzel ve iyileş. Ya da birak beni gideyim. Lutfen düzel." dediğimde keşke ağlayarak ozur dilemeseydin benden. O iyi yanin var ya o tutuyor beni. İleride "keşke biraz daha yardım etseydim" demek istemiyorum. Senin yanında olabilmek için kendimi olduruyorum.

"Ben kotu biri değilim. Beni seviyorsun değil mi?" deme sürekli. Lutfen deme... Tukendim ben artık.

Sen benim yanımda olmadığın halde, sana yardım edebilmek için hiç koşmadığım kadar hızlı koşuyorum. 

Ve sen beni hiçbir zaman sevmediğin halde, seni sevmeyi bırakmamak için iç organlarımı söküyorum.
Kalbim sızladı, kalbim senin olsun. Ciğerim yanıyor, ama al o da senin olsun.

İstediğimiz kadar kavga edip uzak kalalım, her saniye aklımdasın ve seni çok çok özledimmm

Sevgili kocacığım,
Ben araba sürerken beni bu kadar strese sokma yaw ne kadar çeneli bi adamsın

Üşüyorum her zaman ki gibi çok üşüyorum..
Koca mevsimi hasta geciriyor oluşuma alışamayan kocam is başında..
Sana aşığım adam.

Ama sen çok güzel güldün. Sadece bana özel değildi biliyorum ama yinede çok heyecanlandım.
Yarın yine aynı şekilde gül bana tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…