Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten çok üzgünüm, bana inanmadığını biliyorum, ama üzgünüm.
Seni her görüşümde arkanı dönmen, beni görmemen, o kadar çok canım acıyor ki, ama seni istemeye dilemeye bile hakkım yok, keşke önceden bilseydim ona karşı neler hissettiğini, asla boyle böyle bir şey yapmazdım.
Şimdiye kadar yanımda olduğun için çok teşekkür ederim, umarım çok mutlu olursun ilerde.

Daha iyi bir dünya dileyeceksek neden iyi olduğumuz ne ise armağan etmiyoruz ki insanlığa, kelimeler özgür olmayı, yeni yılda yeniden okuyucularına ulaşmayı hak etmiyorlar mı, bir kitap yazılamaz mı?

bana nasıl oldğumu sordun ya hastayım diye, hatta ve hatta bana diyorsun ama sen kendine dikkat et aman dedin ya eridim bittim be adam nasıl şekersin sen öyle :)

ne yazim ki sana....benimki öyle bir minik umut ve umutsuzluk işte...takıldım kaldım gözlerine..unuttuğum bir rengi buldum o yüzünde..varlığın bile mutlu ediyor beni..göremeyince içim daralıyor...keşke bilsem duygularını ve düşüncelerini..aramızda sadece yabancı 2 kelime...bunlar uzun cümlelere dönüşse..hep vazgeçtiğimde çıkmasan karşıma..bir gözyaşı da sen olma bana..vazgeçtiğim olma..sen hep gülüşlerim ol benim..umutlarım ol..geleceğim ol...herşeyim ol..umut yüzümü güldürürken umutsuzluk da dürtüyor beni..sevse gelirdi diyor..milyonlarca soru var aklımda...gel artık da cevapla...farklı dünyalarda farklı hayatlara mı gidelim, şimdi vaz mı geçelim?? Şimdi Allah'a emanet ediyorum seni..hayırlıysan bul beni..

Son düzenleme:
Canım yandı.
Çok kere söylediğim gibi; anlamıyorum seni.. Bizi...
Neyse, geçecektir.
Şuan bunu yazmak basite indirgemek gibi gelse de, aslında içimden geçen bunu yazmak olmasa da, gün gelince geçti diyeceğim.

Günaydınnnnnn, günaydınnnnn, günaydınnnnnnnn ayılın

Mesela papagan alsan gelsen bir zaman. Off vind, sacmalama. Uctun sanirim ama gececek, asik degilim.

Keşke bir şansımız daha olsaydı o zaman hersey daha farklı daha güzel olurdu.. Sencede bir şansımız daha olur mu dersin?.......

Gitti 2015, geldi 2016, giden ömürden 365 gün, eklenen tecrübe ağacıma yeni dallar, o dalların meyvelerini bu yıl yermiyim bilmiyorum, bildiğim bir şey var sadece insan hayal kurmaktan vazgeçtiği anda hayat onun yerine kendi hayallerini kuruyor, beklemediğin anda beklemediğin şeyler yaşıyorsun, buna kader diyoruz tabi ki ama kader bazen sizin yönetiminizi reddediyor, o zaman ne yapmak lazım diye soruyorum kendime, akışına mı bıraksam, yönünü değiştirmek için kürek mi çeksem, bir yardım mı alsam birinden, bir el mi arasam beni bu akıntıdan kurtaracak. Yeni bir yıl yeni umutlar getirir çoğunlukla ama bazen yeni yıla girdiğiniz ilk saniyelerde söner tüm umutlarınız, koskoca bir yıl varken önünüzde yaşanacak, yaşamaktan korkarsınız size getireceklerinden yeni yılın. Yine de umudumun rengi hala mavi, hala gücüm var dizlerimde, dermanım tam kesilmedi, ha gayret diyorum kendi kendime, ha gayret, elbet her inişin bir çıkışı olacaktır veya inişler düzlüğe varacaktır, ha gayret. Umutlarımızın maviliğini yitirmediği, tecrübelerimizin bizi incitmediği bir yıl olsun. İyi yıllar herkese, saygılar.
(5 gün kadar gecikmeli oldu ama affınıza)

Kalbini kırıyor diye üzülme;
Belkide haketmediği yerden çıkmaya çalışıyordur!

Oryantal dansı iyi oynadığımı biliyordum ama senin karşında hiç oynamamıştım azıcık utandım ama alıştm artık
Sen bana hep 'sana tapıyorum bayılıyorum aşığım ' diye kelimeleri hep sırala , ben sana her gün oynarım sevgilim

Aşk değil..
Ama etkilendim işte bir şeylerden; bazen bir zıtlıktan bazen çoğu zaman bulamadığım uyumlardan, kaleminden.. vs...

diyorumki artık yazsan bende rahatlasam niye böylesin böyle yaptın nasıl anlamazsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…