Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@cahtherineblake, malsın sen bizle dalga geçiyomuş. dalga geçilecek hale gelirsin inşallahh.o kahkaha smilelerini gördükçe sana bütün küfürleri saydırdım. banlandın ama bizle dalga geçmeyi sevdiğine göre yine gelirsin buralara görürsün bunu. aptal

Senin iyi geceler meleğim mesajın olmadan ben nasıl uyurum bu gece

Hayallerim gerçekleşir mi bilmem ama hayallerimi önemsediğin, desteklediğin için çok teşekkürler

Bilmediğimi bildiğini sanıyorsun ama , bilmediğimi bildiğin sandığını, bildiğimi bilseydin acaba ne olurdu?

ya bi yaz ya vicdansız! bi nasılsın napıyosun bilmem ne sor bişeyler. hep ben mi yazmak zorundayım. bi kere de aklına geleyim ne olur yani

Yillarimi yediiinnn omrumu yedinn benide tukettin sonunda helal olsun keske yenidenaaşık olsam sana senin bana oldgn kadar :/

sevgili internetim izin verirsen eğer izlemek istediğim yabancı dizilerim var.

Dün sabah işe gelirken 22 yaşındaki delikanlı müsvettesi o köpeğe attığın o tekmeler için kol bileğini incittim değilmi acıdı değilmi... dua et kırmadım çatlamış sadece burayı okusaydın şu yazdıklarımıda görürdün.. bugün karakoldan aradılar şikayet etmişler beni.. hadi bakalım hodri meydann..

Seni anlamıyorum..
O kadar şeyden sonra bu yazı..
Kendine telkin mi, bana kızman mı(her ne kadar yapmam desen de, ne düşündün ne sonuca vardın bu olaydan sonra bilmiyorum), bazı şeyleri anlaman ya da doğrusunu yapmaya çalışman mı.. Bilmiyorum yine ufaktan acıttı sanki ama doğrusun...

Annem çok özledim seni. Aramıyorum diye üzülüyosun biliyorum ama sesini duyunca kötü oluyorum lütfen beni anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…