Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoruldum Biliyormusun..
Zerrede Kadar Acımıyor İçim Ölüme Bir bilet Aldım Gidiyorum....
Ah be Canım.. Acıyor...
Hissediyormusun Yoksa Sende ?
Soguklarda Arttı Gidecek Zamanmı Yoktu...
Üşürüm Bilirsinki....
Yüzümde Solgun Bi gülümseme
Avucumda,yüregimde Derinden Bir Hasret...
Bir elveda Bile Diyemedim Sana...
Elveda Güzel Adam..
Elveda Canımın Acısı.....

Ben elde edemezsem rahata ermem!
Güzelliğime güveniyorum.
Aklım da en ala biçimde eşlik edince teslim olmamak imkansız senin için.
Ama sen de benim kadar varsın.
İki manyak bir arada olabilir mi emin değilim. Hiç böylesini yaşamamıştım. Korkuyorum galiba birazcık. Sen de öyle.

Söylediklerimin bir kulağından girip diğerinden çıkmadığını görmek beni mutlu etti

ah be unutamıyorum seni
kalbim soğusun diye bekliyorum ama olmuyor
3 gündür görmemiştim hiç ,bugün 10 sn görmem her şeyin başa dönmesine neden oldu
yine geldin kalbimin tam ortasına oturdun
sen sanıyorsun ki ben hiçbir şey hissetmiyorum,istemiyorum seni
yüzüne bakmıyorum,olduğun ortamlardan kaçıyorum seni görmemek için sınıftan çıkmıyorum ama bir bilsen bütün gün sesini duymayı beklediğimi
çok üzgünüm bir adım atamam,biliyorum böylece bitecek bu sene ve ben seni bir daha hiç göremeyeceğim
kaybedeceğim...
bana kalan tek şey acın olacak

Ozluyorum ozluyorum yine ozluyorum ne zaman geçecek bilmiyorum. Imkansizsin. bunu da biliyorum . Arada facebook profiline bakiyorum. Hic bir sey eklemiyorsun. Eski fotograflarina bakip hayallere daliyorum. Aylar oldu görmeyeli. Ah bir yerlerde karşilaşsak yine. Gözlerine dalsam. Ama sarkinin dedigi gibi 'sen bana geç kaldin ben sana erken'.

Bodrum tatilimize 4 ay kaldııı =)))
Birlikte masaj yaptıracağız , havuza gireceğiz , akşam olduğunda yemeklerimizi yiyip sonra şaraplarımızı yudumlarız
Telefonda bunları konuşmak çok iyi geldi sevgilim
Tabi beni en çok mutlu eden cümlen
'Sen bir melek olduğun için bana her yer cennet ' demen oldu

Yaw senin bu ya doymazsam korkun beni benden alıyor be adam benim zaten elim bol 4 kişilik yapıyorum yemekleri niye doymazsam diye korkup 1 bütün ekmek yiyorsun daha tabağın yarısında

Allah belanızı versin beni böyle bi hayata mahrum bıraktınız allah sizim belanızı versin

beni bırakıp gidiyorsun urfalara.
ama 2 güncük sadece
aslında gitmeni çok istemedim ama sana belli etmedim :)

Karşı taraf duysa, görse yanlış anlar diye gizlice yaptığınız o şeyler var ya yanlıştır zaten. YAPMAYIN !!!!
Yaptığınız herşeyi onun yanında da yapabilirseniz sorun yok,devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…