Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunca şey olurken gece uyuyabiliyormusun rahat rahat çok düşündüm bunu dün gece kafamı yastığa koydugumda inş uyumuyorsundur birazcık insanlığın varsa çünkü hersey senin yüzünden oldu

İyi olmana sevinemedim bile o kadar kötü şeyler oluyor ki dikkat et dualarım sana kalkan olsun..

Senden nefret ediyorum iğrenç düşünceli herkesin üstünde baskı kurmak isteyen ben merkezci aptal! Çirkef ara bozmak da üstüne yok. Senin yüzünden memleketime gitmek istemiyorum ya. Huzurumu Bozuyorum hele o yılan annen yok mu zaten hep o yapıyor anne kız ikinizide sevmiyorum oh be rahatladım

Bu nasıl bir güruh? Nasıl bir pislik var içlerinde? Allah hepsini ıslah etsin...

Anne beni çok zorluyorsun, anne beni çok yoruyorsun.
Yıllardır küfür eden psikolojik baskı uygulayan sensin ben ağzımdan bir şey kaçırınca kullanıp duruyorsun ahlaksız diyorsun.
Yıllardır sinirlendin ve beni de sinirlendirdin, kavgalar ettik bir sürü.
Bir lafımı doğru düzgün anlamadan sinirlenip bir ton laf etme bana artık kaldıramıyorum ya anla artık HAK-SIZ-SIN!
Bir kere kötü bir şey söyleyip de kusura bakma bile demedin ya.
Kaldıramıyorum boş yere beni suçlamalarını anla!
Beni böyle sinirlendiren başka bir insan o olsa bu lafı söyleyeceğim için kaçtı ağzımdan ama yok sen dinlemezsin, bir kere bile dememişmişmişsin, kaç kere dedin bilmiyorum ki!
Normal değil mi yılların birikmişi bendeki de ama aslında alakası yok bununla da! Anneyim ben diyorsun evet ama ben bi çocuk olarak hakkediyor muyum yani bu mu? Sen kötü çocuk görmemişsin.
Çok yoruyorsun beni ya.
Onun bunun söylediğine atlayan her şeye inanan beni değilim ... Sen nereden tasdikledin de diyorsun peki?
Düşünüyorum, bakıyorum ve yorumluyorum.
Ama senin istediğin gibi bir şey demedim ya, yine ben kötüyüm.
Ki doğru düzgün bile anlamadan söylüyorsun.
Ağzımdan çıkana inanmamak da neyin adetiyse bilmiyorum, etrafında ennnn az yalan söylemiş en çok söylememek için kendini sıkan insan benim (önce kendim için, herkese karşı) tamamen sana karşı bu tutumun sergilenmesi gerektiği için bazı zamanlar söyledim evet ve hiç bir zaman pişman değilim ama o anları o kadar az tutmaya çabalıyorum ki senin eserin yalan söylemelerim, ben ben olmayacaksam söylerim ve bu kadar kasarken ben kendimi bu muameleyi kaldıramıyorum! Hele ki saçma sapan konularda.
Belki 2 dk sonra pişman olacağım buraya yazdığımdan bunları söylediğimden ama ben hassasım işte, ben de sinirleniyorum ben de yoruluyorum, ben de insanım, bu tarz şeyleri normalde de kaldıramam ama iyice beni zorlayan da sensin. Üzgünüm. Boşalmam lazım benim de böyle.

Var genimde öfke, sinirlenme bunu azaltabilecek sendin, sizdiniz ama yoksa bile var eden sen oldun...
Ben yine bu zararlı deyip azalttım, tuttum kendimi..

İyisiniz seviyorsunuz evet.
Ama benim için öfke ağır basar, sonra sevgiyi görmem bende bir şey ifade etmez..
Hissettirmedikçe, anlamadıkça, tanıyamazsınız beni, tanıtmam kendimi..
Anne de, baba da, kardeş de olsa.. Açmam kendimi, ya da çok geç...
Kırılmaktan, anlaşılmamaktan yoruldum...

Neden inanmamak anlamamak için bu çaban bilmiyorum ama benim aklım fikrim var yorum yapabiliyorum annecim.

Allah'ım senin eline düşürmesin beni anne. Bunu dedirtiyorsun ya...
Şu yaşıma kadar alamadıklarımı dışarıdan almaya çalışmakla, kendi kendimi eğitmeye çalışmakla, manevi direncim için uğraşmaya çalışmakla, sana karşı karakterimi özgürleştirmek için savunma mücadelemle geçti...
Artık söküp almalıyım tamamen kendimi senden. Maddi güçsüz olmuyor ama.. Allah'ım, sen güç ver. Maddi-manevi.
Sandığınız gibi değilim, bana davrandığınızın tepkisiyim...
Karşımdaki nasıl davranırsa öyleyim... Ama sandığınız gibi şeyler yapmam...
Ah ben neymişim diyeceğim sanırım... Geç de olsa...

Ayrılık masanın üstünde dirseğini dayadığın yerdeydi aklından geçenlerdeydi ayrılık
benden gizlediklerinde gizlemediklerinde
ayrılık rahatlığındaydı senin
senin güvenindeydi bana

konuşamadığımız şeyler varmış ya tek gelsen konuşurum aslında

Allah seninde aileninde iki yakanizi bir araya getirmesin benim evladimdan başka evlat yüzu göstermesin neslinize Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…