Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Unutmak istiyorum ama ne care bi mucize nadip edeydide Rabbim yine girebilseydim seni tum samimiyetinle

Hadi gel bir kibrit çak bu kalbim alev alev yansın
Nereye doğru baksam orda hep sen varsın
Bu sensiz hallerimin adını bilen yazsın✏

Neden böyle yapıyorsun?
Her şey ama her şey ben sana değer vermeye başlayınca böyle kötü mü gitmeli. Günlerdir resmen yalnız bıraktın beni. tamam kafan doku olabilir çok çalışıyor olabilirsin ya da bana bozulmuş olabilirsin ama kaçmak değil hiçbir şeyin çözümü. Benden kaçma.

Mantikli olmam gerekiyor. Sen iyi niyetli, iyimser, iyi kalpli bir insansin evet. Ama yetmiyor. Yaptigin hatalari seyretmekten, aldigin yanlis kararlari dinlemekten, sonuclarina katlanirken, ezilip buzulmenden, senin yaninda kendimi kadin gibi hissedememekten, kendime guvenimi sarstigindan, artik yapamiyorum. Artik dusmelerine katlanamiyorum. Ben de sirtimi guvenle dayayabilecegim birini istiyorum. Seninle ben sinir hastasi olurum...

Canımın içi eşim benim biliyorumki şuaralar sıkıntılı gunler geçiriyosun senin dışında gelişen olaylar yüzünden ama üzülme artık ben ve kızımız herzaman yanında ve arkandayız sen şerefli ve görevin için hiç bir fedakarlıkdan çekinmicek birisin inş tez vakitte bugünleride atlatıcaksın seni seviyorum herseyim

yani neymiş yaptığın her şey yol, su, elektrik olarak sana geri dönecekmiş sevdiğim

Beni çok kırdın, haberin yok.. Güvenmiyorım sana, uzaklaşmak istiyorum.. Sen bana 1 adım attığında 10 adım değil yarım adım atacağım ben de.. Ya öyle matematik, taktik, maktik.. Siz bundan anlıyorsunuz.. Gerçi taktik değil, gerçekten soğuyorum sanırım.. Senin gibi kaç kaypak tanıdım ben biliyor musun.. Defolur gidersin yani onlar gibi, o kadar..

Seni cok seviyorum hayatımsana burdan bir sürü şey yazmak istiyorum ama ne zaman nede gün yeter ama senin benimle muhabbet bile etmeye vaktin yok hep yogunsun hep yorgun mutsuzum. ......ulen
Arkadaşlar ben yeni üye oldum canım çok sıkkın uzatmadan direk konuya girmek istiyorum.Eşim beni sevdiğini söylüyor sevdiginede inanıyorum ama çok duygusuz Gamsız iyi günde var kötü zamanimda yanımda değil kendimi yanlız hissediyorum çok tartışıyoruz iki gün iyi 5 gün kötüyuz ayrı yatiyoruz küs olunca bundan rahatsızlık duy muyo bile kafayı yiyeceğim bana bi akıl lütfen

Arkadaşlar ben yeni üye oldum canım çok sıkkın uzatmadan direk konuya girmek istiyorum.Eşim beni sevdiğini söylüyor sevdiginede inanıyorum ama çok duygusuz Gamsız iyi günde var kötü zamanimda yanımda değil kendimi yanlız hissediyorum çok tartışıyoruz iki gün iyi 5 gün kötüyuz ayrı yatiyoruz küs olunca bundan rahatsızlık duy muyo bile kafayı yiyeceğim bana bi akıl lütfen

yaaa adam hem benden çocuk istiyorsun hemde benimle birlikte olmuyorsun. şurda 3-4 günümüz var çocuk olması için ondada ananlarla geçirdik saynde bu ayda olmayacak. sonra bana canısı çocuğumuz olsa şöyle böyle olurdu deme. bu çocuğu kendi kendime mi yapcam. ablanlar mı kıymetli evladının olması mı. bide yeter artık yaa 1 haftadır hergün hergün beni o curcunanın arasına sokuyorsun. lanet olsun yaa dönsünler artık evlerine ablanlarda. gece geç yatıyorum sizin yüzünüzden sabahta uykusuz yoğunluktan yorgunluktan geberiyorum. bide senin tribini çekiyorum. onların yüzünden huzurum kaçtı. yeter yaaa yeteeerrrr. seni çok seviyorum ama böyle adilik yapınca senden nefret ediyorum.

niye günaydın yazıyorsun sen bana ya.. madem ben senin hoşlandığın kız değilmişim, kimim, niye yazıyorsun.. dengesiz..

Unuturum sandim bugun olmazsa yarın yarın olmazsa obürgün ama resmini bile her gorusunde icim aciyor

Nolurdu ya nolurdu bi cay icimlik vaktimiz olsaydi iki lafin belini kırsaydik anlamiydin ki seni hickimsenin sevmedigi kadar sevdigimi

Gun gectikce icimde yanan ates gosgeriyor seni ne kadar sevdigimi yoksa bende bilmiyordum bu kadar oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…