Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlısı diyorum ,hayırsızsa olmasın diyorumm ama öyle çok istiyorum ki hayatımda olmanı ,mutluluğumu ,hüznümü paylaşmak ,gezmek ,aynı aktiviteler yapmak .Artık görüşelim gerçekten ,adını koyalım ben böyle daha çok üzülüyorum .Resim atıyorsun ,günaydın yazıyorsun Mutlu ediyorsun ama devamı niye olmuyor .

senden ilgi beklediğimi nereden çıkardın ki?
Senden bir şey beklediğimi nereden çıkardın?
Artık senden en ufak bir şey beklemiyorum.. Ne haber vermeni, ne aramanı, ne mesaj atmanı,ne gelmeni..
Korkuyorum ya heyecanımızı biterse monoton bir hayatımız olursa diyorsun ya. Sen benim içimdeki güzel duyguları bitir tüket, kır parçala sonra hiçbir şey olmamış gibi devam et. Ama ben senin uğraşayım. Hayatımız monoton olmasın diye uğraşayım,seni mutlu etmek için çaba sarf edeyim. istediğin olmadı diye kendimi yiyip bitireyim. Ama sen bir şey yapma. Haber falan verirsin yanlışlıkla nereye gittiğini ne yaptığını.
Sana hazırladığım hediyeyi de vermeyeceğim. İçinden para ile aldığımı çıkarır veririm. Odun gibi ruhsuz bir şekilde. Emeğimi ve duygularımı kattığımı yakıp çöpe atacağım.

Sana bunları desem kedi köpek gibi didişiriz ve sonunda haksız olan yine ben olurum. Oh be buraya yazdım rahatladım..

Rabbim duamı biliyorsun
Olmayacaksa da olmasın ama böyle canımı acıtıyor .Şu yaşıma kadar yaşamadığım şeyi yaşıyorum kendime inanamıyorum

buraya dediklerimi yüzünede dedim
her zaman ki gibi öpüşüp sarılmayla sona erdi.
ben senle yanyanayken kavga edemiyorum
aşığım ya ondandır

Senden ne ailenle ne de başka biriyle aramda seçim yapmani hiç bir zaman istemedim ..
Senden hiç bir zaman maddi olarak birsey istemedim .
Senden hiç bir zaman genç kızlık hayallerimle alakalı birsey istemedim.
Senden lüks yaşam istemedim . Zaten para su hayatta nefret ettiklerimin başında gelir.
Senden bana saygı bekledim, senden arkamda dağ gbi durmani bekledim .
Senden üzüntülü zamanlarimda teselli istedim
Senden neyin var üzülme demeni istedim . Senden beni sevmeni istedim tek .
Sagolasin sevmesine sevdin ama ! Amaa

Artık hiç birsey istemiyorum allah rızası için çık hayatımdan . Mutlu edemiyorsun, mutlu edemiyorum çık hayatımdan çık

Keşke bu kadar iyi bir eş,bu kadar iyi bir baba Olmasaydın,seni bu kadar özlemezdim o zaman...

Ya canım kocam bu kadar çok konuşmasan ve herşeye karışmasan seni gerçekten daha çok seveceğim. Anneni ve kızkardeşlerini de hiçççç sevmiyorum aslında .Ohh rahatladım :)))

Bi bilsen bir kere olsun gormek icin ne dualar ediyorum

Kıymetini biliyor mu acaba senin farkinda mi birisi seni tekrardan gormek iki satir muhabbet etmek icin gunler gecdler boyu dua ederken o her aksam senin yaninda senin yaninda oldugu gunlrtin saaglerin kıymetini biliyor mu acaba

Sen hastalandığinda onunda ici sızlıyormudur sen keyifsizken onunda jeyfi kaciyormudur

Onun icin bilmiyorum ama sen benim icin bambaskaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…