Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O burayı okumaz ki ama olsun neyse insanlar iletişim kurarak anlaşır kaçarak değil bea ben onun kalbinin içini görmek isterdim bi de kafasının içinden geçenleri yine ne planlar kuruyor acaba

İstediğim herşeyi söylemenin müthiş rahatlığı içindeyim.
Huzur böyle birşey olmalı!

Gözūnū mal bürümüş , aşağılık bir adamsın kp. Sendende yedi sülalendende bıktım.Bana ettiklerinizi hem dünyada hem ahirette çekin inşaallah.

Kornadan kafam patladı. Evinizde borazan çalsanız daha iyi olur.

cebimde 5 kuruşum olmasa ne olur. dünyanın en zengin kadını gibi hissediyorum kendimi sana sahip olduğum için.

Senin hükmün evde geçer , burada değil , el sallıyorum görüyor musun

Sen bana sinirlenmeyi, üzülmeyi, gam kederi ogrettin, haksızlıklar karşısında kendimi savunmayi ogrettin bunun icinde ayrica tesekkur ederim artik haksizliga gelemiyorum sayende! Nasik duygusuz olunur onu ogrettin. Acimamayi ogrettin artik başkalarina uzulsem bile birsey olmamis gibi davranıyorum. Gözyaşlarinin aglayana anlamli ama başkaları icin degersiz oldugunu ogrettin. Baska neyi ogrettin biliyor musun? BIRAKIP GITMEYI OGRETTIN. Şimdi de ben seni bıraktım ve sana asla dönmeyeceğim cunku artik seni sevmiyorum senden nefret ediyorum sesini dahi duymak istemiyorum. Acimasiz olmayi ogrenmeme ragmen senden sana bunları söyleyemiyorum ama artik benden VAZGEÇ!!!

aşkım her şey bizim için seni geri kazanacağımm

Seni tanidigim gunden bugune hic asmadin yuzumu. Hep guldurdun beni. 4 yil boyunca sadece güldüm sayende. Cok zor zamanlar atlattik beraber. El ele verip asmayi ogrendik bi cok seyi. Yasimiz kucuk belki. Ama cok buyuduk biz. Beni senin gibi gulduremedi kimse. Sen gibi bakamadilar bana. Senin gibi sahiplenmek senin gibi sevmek senin gibi sarilmak imkansiz herkese. Cok sukur ki nasip etti rabbim seni bana. Biz biraz erken basladik hayata. Uzun ve huzurlu surer insallah. Senin sevgin ikimizede yeter. Senden baska kimse sevmesede olur beni. Seni cok seviyorum huzurum. Seni cok seviyorum

o gün neler anlatıyordun ki sen?
şimdi düşündüm de hatırlayamadım hiçbirini.
o esnada kolunun kıvrılan iç kısmını aralıksız öpmekle meşguldüm.
ben seni oradan yayılan tatlı kokunu içime çekerek öperken "beni dinlee benii!" dediğini hatırlıyorum sadece. =)
gerisi yok. dinliyorum dediysem de dinle(ye)memişim demek. =)
nasıl aşığım kokuna, dokuna, her yerine, her şeyine bi bilsen.
duramıyorum yerimde. ^.^

Aşk hayallerimi beyinsizliğin sayesinde yok Ettin , sümsük ve beyinsizsin , senden ve ailenden ilmek ilmek nefret ediyorum

Bana çok ayıp ettin çok..Demekki neymiş anne annedir..Abla abla sen benim annem değilsin ablamsın asla sana bir daha anne muamelesi yapmicam asla annem olamazssın..Bir gerizekalı yüzünden seninle kötü ayrılıcaz mutlu musun?
Ben defolup gidiyorum belki birbirimizi bir daha göremicez değermiydi? Beni sabahlara kadar ağlatmana değermiydi? Ben mi nankörüm sen mi? Hadi ama üzerinde o kadar emeğim,hakkım var asıl nankörlüğü sen yaptın bana..Al işte gidiyorum..Güle güle..

Yemeden ,içmeden kesildim .Öyle kapılmışım ki .Dört gözle telefona bakıp yazmanı bekliyorum .Yazıyorsun ama hani normal bir yazışma .Off bu darbe ne hale getirdi .İşine de saygım var yoğun çalışıyorsun biliyorum .Artık bi tatile çıksan da konuşabilsek , sabır diye bir şey kalmadı bende

İlk defa bu kadar kırdık..Kırıldık..
Söz veriyorum seni bir daha üzmeyeceğim anne beni affet ben sensiz yapamam sana hıçkırarak söylediğim kelimeyi unutma"beni silemezssin,ben herkes değilim,beni bu kadar kolay silemezsin" dedim ya işte sen silsen ben tekrar yazarım canımın içi

Bu sefer sana hiç kızmadım. İnsanın "eskisi kadar sevmediği" biriyle ne işi olabilir zaten? Ayrılmakla en güzelini yaptın, en azından ayrılma cesaretini gösterebildin. "Eksilen şeyler var, sevgim eksildi" demek yerine "ben staja başladığım yerde birini beğendim ve iki günde senden vazgeçecek kadar karaktersizin tıyniyetsizin tekiyim" deseydin saygı da duyacaktım.
Benim beyin fakiri eski sevgilim, umarım beni g.t gibi bırakmanın hesabı bir şekilde senden sorulur. Ben sormayacağım..
Ben hayatındayken 8 ayda azaldı dediğin ve emin olamadığın sevgine ben yokken emin olursan geri dönme olur mu? Çünkü ben seni asla affetmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…