Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senden nefret ediyorum. Sana senden nefret ediyorum diye bağıramıyor olmaktan nefret ediyorum. Bu kadar nefret doluyken hala sana sarılıp ağlama isteğimden nefret ediyorum. Uzun kirpiklerinden nefret ediyorum. Gülüşünden de. Ama en çok kokundan nefret ediyorum. Çok özlediğimi kendime bile itiraf edemiyorum. "Seni özlemem lazım" dediğin için.
Kahretsin.

Alışmak sevmekten daha zormuş Kafam da bi silgi olsa ve bir tek seni silse gerçi görmediğim için yavaş yavaş unutmam daha kolay olacak beni sevmeyeni ben neden seveyim beni merak etmeyen seni ben de merak etmiycem seni affedemiyorum bi türlü o da kesin

Ne hale getirdin beni sen meğer ben sana aşıkmışım hemde sırılsıklam şuan insanların içinde hıçkırarak ağlıyorum ben seni ne kadar çoksevmişim ya

aşkım bugün gelecek misin acaba?
korkudan sana soramıyorum

Kimse sana canım cicim balım demesin
Kıskanırım seni başka biri sevmezsin
Ben gülerim bırak hayat sana gülmesin
Dudak benim başka kimse onu öpmesin

Ağzımı bozduruyorsunuz ya, kongracıleyşıns.

Hayatıma girmen ve çıkman aynı gündü. O zaman canımın acısından göremedim. İyi ki gitmişsin. İyi ki senden sonralarım olmuş. İyi ki onu bulmuşum. Sen benden gittin, bense o kitabın sayfalarında onu buldum..
İyi ki gittin...

Ne kdar da safmışım. Senin o sözlerine inandım, 1 haftadır hayatımın en mutsuz günlerini yaşadım .Heleki dün yalayan ölüden farkım yoktu .Oysaki ben seni niye bu kadar gözümde büyütmüşüm ki . Değmezmişsin gözyaşlarıma .Kendime Çeki düzen verip Mutlu olmaya çalışmayalım .Bu ruh halimden çıkmayalım ..

gittiğinin üzerinden daha 48 saat geçmeden geri çıktın geldin ya
beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…