Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkinizden biri beni kurtarabilir mi?
Her şeyi geride bırakıp yepyeni bir sayfa açmama yardımcı olabilir mi?
Beni yaşadığım korkunç acılardan tamamen uzaklaştırabilir mi?
Çoğunu kendim hallettim zaten.
Üzüle üzüle üzülmemeyi öğrendim.
Şimdi sadece ufak bir yardıma ihtiyacım var.
En önemli soru: ikinizden birini sevebilmem mümkün mü?
Keşke olsa ve beraber yol alsak. Keşke.
Hayırlı ise.

Ayrı geçen ikinci bayram. Zaten ikindi vakti uyuyakaldım sersem gibiyim bir de rüyamda karışık kuruşuk seni gördüm.
Her yerden engelledim seni hatta engel sağlam mı diye kuzenimi engelleyip deneme yaptım geçen haha :)
Yine de içim buruk be, bayramın mübarek olsun. Sana hem kızgınım hem de içim buruluyor işte. Arada sayıp sövüyorum sana ama iyi ol sen yine de. Ben de daha da iyi olayım tabi. Ya da sen iyi olma beter ol

Seni çok seviyorum mavişim dilerim ki rabbim sonumuzu bir yazar ve ben senin eşin olurum. anladım ki iyi günde kötü günde sen yanımda olacaksın.

Bilmiyorum seni neden cok özlediğimi bilmiyorum...bazen düsünüyorum acaba hiç aklına geliyormuyum?beni özlediğin oluyor mu? Bana yoluna bak,kendine ikinci bir hayat kur demistin ya hani Hatırlıyormusun,işte ben ozaman bitmiştim aslinda.sonra neler oldu neler.... Bir yandan canımdan cok sevdiğim,İlk defa gerçek anlamda Aşık olduğum,İşte evleneceğim adam bu,evet kesinlikle bu olmalı dediğim insanı kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da Ailemin herşeyi ögrenmesi.....senden sonra başıma neler geldi.öyle çok acılar çektim ki...biliyordum Rabbim Beni bizi imtihan ediyordu,elbet her sıkıntının ardından ferahlik vardir Diyor Rabbim,nasıl isyan edebilirdim ki zaten.Allah bizi isyan edenlerden eylemesin...o zamanlarda bile senden hic nefret etmedim,edemedim...çünkü seni İlk günkü gibi çok seviyordum.....hani bana hep derdin ya,İLK GÜNKÜ GİBİ KÖRDÜĞÜM GİBi.....şimdi soruyorum sana ey Allahın kulu KÖRDÜĞÜM ne alemde?

Bilmiyorum seni neden cok özlediğimi bilmiyorum...bazen düsünüyorum acaba hiç aklına geliyormuyum?beni özlediğin oluyor mu? Bana yoluna bak,kendine ikinci bir hayat kur demistin ya hani Hatırlıyormusun,işte ben ozaman bitmiştim aslinda.sonra neler oldu neler.... Bir yandan canımdan cok sevdiğim,İlk defa gerçek anlamda Aşık olduğum,İşte evleneceğim adam bu,evet kesinlikle bu olmalı dediğim insanı kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da Ailemin herşeyi ögrenmesi.....senden sonra başıma neler geldi.öyle çok acılar çektim ki...biliyordum Rabbim Beni bizi imtihan ediyordu,elbet her sıkıntının ardından ferahlik vardir Diyor Rabbim,nasıl isyan edebilirdim ki zaten.Allah bizi isyan edenlerden eylemesin...o zamanlarda bile senden hic nefret etmedim,edemedim...çünkü seni İlk günkü gibi çok seviyordum.....hani bana hep derdin ya,İLK GÜNKÜ GİBİ KÖRDÜĞÜM GİBi.....şimdi soruyorum sana ey Allahın kulu KÖRDÜĞÜM ne alemde?

Bir yıl önce isyerimde çok canımı yakan kişi dün akşam o pişman halini Allah bana gösterdi ya şükürler olsun. İlahi adalet varmış karşımda bu halde gördüm ya seni şükürler olsun. Yasattiklarini yaşamadan ölme gitme bu dünyadan...

kimsenin arkasından konuşmayız yalanımız yok dolanımız yok dediğin Zaman bile yalan söylüyosun demeyi çok isterdim sana iftira sizde arkadan konuşmak sizde sizin gibi Kadir kıymet bilmeyen insanlardan nefret ediyorum nerden hayatıma girdiniz Rabbim sizi sizin gibilerle karşılaştırsıniğreniyorum hepinizden ... Demeyi çok isterdim ama kendi selahiyetim için susuyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
23 güzeldi yine.. 24 bilemedim ki?.. 25 olucam 2017de! 25 mi? 25 ne ya! 25!!!
Büyüdüm mü artık.. 25 bende ne kadar eğreti durur çocuk aklımla.. Nasıl büyüdüğümü kabul ederim bu saatten sonra. Dik durmam, kendimi pisliklerden korumam lazım, oysa ki çocuktum ben senin yanında..

19 yaş.. Ne güzel yaştı be.. Ama hatalara açık bi yaştı aynı zamanda.. Benim hata'm da sendin! Büyük bi hata'ya aşık oldum.. Sonrası da zaten, hata işte.. Seni asla affetmicem adam.

Bil istedim.. Okusan da okumasan da.

Ne yapayım ki elimden bir şey gelmiyor , sanırım yapılacak en emin şey seni Allah'a havale etmek

Ben sana beddua etmeyeceğim. Allah seni nasıl biliyorsa, sana neyi layık görüyorsa öyle yapsin.

Ben seni üzdüm diye günlerce içim içimi yedi sen gittin neler yaptın. Hayır seni sevmiyorum sadece boşlukta olduğum bi dönemdi ilgini çok abarttım kendi kafamda. Sen de biraz kendi kendine gelin güvey oldun. Şimdi aradan onca zaman geçmiş gelmiş mesaj atıp saçma sapan şeyler soruyosun. Bi daha yanyana gelmemiz mümkün değil. Umarım evlenir gidersin başımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…