Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi, ya seninle bu hissiyatımı düşüncelerimi paylaşacağım, artık sonu iyi mi olur kötü mü olur bilmem ya da senin beni silmeni bekleyeceğim.
Sinirliyim!

Sürekli benimle ilgilendiği zaman için gıcıklaniyor di mi?
Aynısını sen de bekliyorsun.

Bir rahat bırak artik yav.
Bu ne ya.

Merhaba yeni gördüm seni yüzüne çok şeyler söylemek istedim ama diyemedim.D

BEN BİR TÜRLÜ YAZAMADIM DÜZELTEMEDİM DE İŞ YERİNDEYİM ŞUAN YENİDEN YAZIYORUM...
YÜZÜNE ÇOK ŞEYLER SÖYLEMEK İSTEDİM DAHA BİR HAFTA ÖNCESİNDE BİR SÜRÜ YAZI YAZDIM SENİN İÇİN.SANA SAFİYANE DERECESİNDE HATTA DAHA FAZLA İYİ NİYETLE VE SEVGİYLE YAKLAŞTIM.BU NİYETİMİN KIRILMASINI BİLE İSTEMEDİM.HER DEFASINDA BAŞA SARDIM ARAMIYACAĞIM DEDİM,DÜŞÜNMEYCEĞİM AL BİR SENE SONRA YİNE KENDİ VARLIĞIMI BELLİ ETMEK İSTEDİM SANKİ BENİ DÜŞÜNÜYORSUN DA ÖYLE OLSA BU KADAR GEÇEN GÖZYAŞILI ZAMANLARIMDA KIRILDIĞIM ANDA HAFİF SİTEMLERİNDE ANLAR VE UMURSARDIN.EN BAŞINDAN BERİ BANA DUYGUSAL YAKLAŞMADIN VE SEN '' SEN BUNU BİLİYORSUN'' DEYİP SIYRILACAKSIN.VE BEN YİNE ELİMDE PARAMPARÇA OLMUŞ CAM PARÇASI GİBİ SEVGİMLE ELİMİ KANATMADAN TUTMAYA VE ONA BİŞEY OLMASIN DİYE HALA ÖYLE KORUMAYA ÇALIŞIYORUM.AMA ARTIK SENİ SİLEMK İSTİYORUM HER DEFASINDA KENDİMLE ÇELİŞKİYE DÜŞMEKTEN,KARARSIZ KARARLARIMDAN BIKTIM USANDIM VE SANA OLAN ZAAFIMDAN.KİMSEYE BİŞEY DEDİRTMEDİM BİLİYORUM SENİ AMA SANA ANCAK BEN YORUM YAPPABİLİRDİM DELİ GİBİYDİM EVET HALA KORKUYORUM SANA OLAN ZAAFIMLA YİNE AYNI OLURSAM DİYE VE BİR GÜN O ZAAFIMLA KALAKALMIŞ SEN İSE BANA VERMEK İSTEMEDİĞİN BİR ZERRE DUYGUYU BAŞKASINA VERDİĞİNİ GÖRDÜĞÜMDE...BAZI ŞEYLERİ ANLADIĞIN ANDA DİDİK DİDİK ETMEMEK GEREKİYORMUŞ SONUNDA SEN KENDİNİ YOLUNMUŞ GİBİ HİSSEDİYOR MUŞSUN.KÖTÜ BİR ŞEY DEMEK İSTEMİYORUM AMA İLAHİ ADALETE GÜVENİYORUM.YAPTIKLARININ FARKINA VARMAN DİLEĞİYLE...HOŞÇAKAL

görünüşümde senin hiç istemediğin bir değişiklik yaptım.
ben de pişman oldum biraz. hoşuma gitmedi. ama ilerde alışır, severim

gördüğünde ne düşüneceksin onu merak ediyorum
artık bana fikir beyan edemediğin için üzülür müsün?
yoksa ne kadar da çirkin olmuş aptal ya der geçer misin?

ben artık her hareketimde seni düşünmekten yoruldum

bugün toplasan 2 saniye göz göze geldik. hep ben seni izlerdim, sen bakmazdın. bugün bana baktığını gördüm
dün düşündüklerimle de birleşince olmayacak hayallere daldım yine

ben artık en ufak şeyden anlam çıkarmaktan yoruldum

mutlu olduğum anlarda bile aklıma gelmenden sıkıldım
mutlu dedim ama, uzun zamandır gerçekten mutlu olamamaktan sıkıldım

Hadi gel uzaklara gidelim seninle. Bizi kimsenin bulamayacagi yerlere gidelim. Anlamiyorlar bizi sevdigim. Kimse kiymetimizi bilmiyor. Tut elimi hadi gidelim. Bizsiz kalsinlar. Kalsinlarki anlasinlar kiymetimizi.

Buraya bu mesajı yazdığım gecenin sabahında ne kadar acı çektiğini yazdığın uzun bir mail aldım senden. Uzun süredir sesin çıkmıyordu, gerçi engellemiştim seni her yerden terslemiştim her ulaşmaya çalıştığında. Ama bunlar burnunu sürttürmek senden intikam almak ya da inattan gururdan değil, güvenemiyorum artık ben sana. Şimdi duyguların çok yoğun çok acı çekiyorsun ne istesem de yaparsın biliyorum. Ama ne kendime güvenebiliyorum ben ne de sana. Olamayız ki biz bu saatten sonra. Sen kötülük ettin bana, istismar ettin sevgimi fedakarlıklarımı. Yine yaparsın ben ömür boyu tetikte bekleyemem.

Ben en masumane duygularla masaüstü bilgisayardan YouTube kanalını açmaya çalışırken son izlenenlerden mutevellit, ekranda lezbiyen hatunlarin opusmeli sevismeli videosu çıktı mi? Çıktı. Annemin hacminin iki katına çıkan göz bebekleri esliginde "kızım kızım sevissin tamam da erkeklere kıran mi gelmiş " dedi mi dedi. Gülmeyi engellemeye çabalarken "anne bu artık duzelmez babamla beraber izlersiniz bacıları napalim" dedim mi dedim.

Her seye tamam gulduk eğlendik de "ben izlemedim valla ben izlemedim" diye paniklemen neydi kadın anam? Ay ben gulerim. Benim cefakar anam ergen olmuş komsular ahsjdjdjd.

yorgunum artık çok yorgunum… kafam çok dolu. hiç olmadığı kadar

gerçekten bitti mi? bu kadar mı? dönmüyorsun yani değil mi?

2,5 ay önce dediklerinde kararlısın değil mi?

peki bana ulaşsan daha mutlu olur muyum acaba? son bir konuşma tarzı vedalaşsak? olmam herhalde. bilmiyorum. bunu galiba sırf seninle son bir kez konuşabilmek için istiyorum

numaramı niye sildin? ayrılınca silmeyecektin hani?
aramak istiyosun da engel olmaya çalışıyorsun diye mi?

ondan değildir. niye ondan olsun ki? hüsnü zan yapmayı artık bırakmam gerek

2,5 aydır hüsnü zan yapa yapa eridim.

bir daha konuşmayacağımız için numaramın lüzumsuz olduğunu düşündün belki de. ya da bir anda bana sinirlendin, benden geriye telefon numarası bile kalmasın istedin

bilmiyorum. umut fakirin ekmeği

daha geçen burada sevgilisi onu hala sosyal medyadan takip ediyo diye umutlanan insana buralardan mesaj çıkarılmaz diyodum

biliyorum yani bi şeylere yormamam gerektiğini. ama yok. yormadan rahat edemiyorum. illa umut ede ede şu süreci uzatıp kendi kendime gelin güvey olacağım. sonra da hayal kırıklıklarında boğulurum.

umutsuzluk bana ne zaman gelecek?

benden ne kadar nefret ettiğinle
ilgili mektup falan mı yazsan acaba bana? belki işime yarar

Meseka korku filmi izleyenleride anlayamıyorum mona..
Zorunuz ne? Ben mutluluğu köşe bucakta ararken,küçük bişeyle kendimi mutlu etmeye gayret ederken .Yazık..
İnsanlar gerilmek için film izliyor ama benim ihtiyacım yok mona biliyorsun
Bugün biraz baktm ona yeni tarz yapmış berbat olmuş
İyice saçmaladı...
Ama kendimi tibrik idiyorum 1 aycık sürede atlattım koca bir alkış bana
Dün tam bu saatlerde depresyondan çıktımohhh artık bende normal bir genç kız gibiyim

Sana mi uzulecegim be..
Bu zamana kadar yeterince uzuldum zaten.
Bana ZERRE deger verdigini dusunmuyorum.
YALANCInin onde gidenisin. Oh sonunda CESARETimi topladim TERKETTIM seni.

O berbat ULKE benim hayatimi mahvetti. Senide o cenabet ulkede tanidim zaten.

Hayatimin son 4 yilini geri istiyorum.
Hayatimin son 4yilini calan tum serefsizlere hirsizlara hak yiyicilere Allah sorsun TEZ vakitte.. Beni mahvettiniz ustume basip gectiniz hakkimi yediniz hayatimdan omrumden gonlumdem caldiniz. Emeklerimi ziyan ettiniz. Ne yazikki sende o vicdansizlarin arasindasin.. Gonul hakkim gecti sana. Helal etmem! Digerlerine de Allah sorsun. O okul hatta o ulke baslarinaa yikilsin!!Vicdaniniz batsin kalbinizee emi. Vicdaniniz batsin kalbinizee. Uyku uyuyamayin.

Son düzenleme:
sana oyle guzel soru isareti biraktim ki??
bir ömür boyu kullan olur mu??
sana benden hatira kalsin..
adam gibi konusmayi ogrendiginde soru isaretlerininde cevabini alirsin ??
buyude gel çocuk buyü..
ama sen vsrya ins. bir omur boyu benim hasretimi cek snladin mi??
beni uzdugun icin..
hep o soru isareti kafanda olsun..
tipki ben aylardir kafsmda soru isaretleriyle deli gibi yasadigim gibi..
seninde aklinda hep ben olayim..
bu biraz zor tabi ama eminim..
sana hediyem bir ömür boyu senin yaninda aklinda olacak??
kendine iyi bak..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah sana nasıl ozeniyorum "kahvesiz güne baslayamayan insan". En yüce duyguların insanisin da kahve kutusunu koklayip markasını tahmin etmeye çalışmak gibi bir çabaya girismeyeydin iyiydi. Anladım kahve senin hayatinin vazgeçilmezi. Oyle ki ac kalmayı kahvesiz kalmaya yeglersin. Ateşli gecelerinin baş rolu , göbekten yenilen tane zeytinin yerini dolduracak yegane gıda. Her bir zerresi hayatına ışık katacak bir elmas adeta. Hele o dudaklarını şehvetle açıp "kahve krizim geldi ay" diyorsun ya, benim hiç gida krizim olmadığından en az tatlı krizi gelenlere ozendigim kadar ozeniyorum sana.

Çok kiskancim keşke fincanindaki kahve olsam ahahshs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…