Ozur dilerim oğlum. Ofkemi kontrol edemiyorum. Hiç iyi değilim ben. O kadar zor bir cocuksun ki. O kadar zor ki sana annelik yapmak. Biliyorum hiçbir bahane yok sana avazim çıktığı kadar bagirmama. Bugün ilk kez ölmek istedim. Seni hak etmiyorum , anne olmayı hak etmiyorum ben. Keşke anlatabilsem ne kadar zor şeyler yasadigimi. Bahane sunmuyorum. Ben kotu bir anneyim. Sana bağırmaya, seni korkutmaya hakkım yok. Bu yüzden yaşamaya da hakkım yok.
Daha bir yasindasin ya. Allah benim belami verse keşke. Ya da bir saniye bile hareket etmeden duramiyor oluşuna karşı sabır verse bana. Ben yorgunum oğlum. Çok yorgunum. Mutsuzlugumun bedelini odemeni istemiyorum. Esasen sadece ölmek istiyorum. Bir bilsem bagirsam bile seni benim kadar sevip kollayacak biri olacağını. Ölürüm o vakit hiç dusunmeden. Bu nasıl bir zulümdür ki yasasam da sana zararim var olsem de.
Uyuyorsun şimdi. Ben de ağlıyorum başında. Keşke anlayabilsen beni. Sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Kendim için değil , senin için. Onu da basaramiyorum. Ofkem daha da büyüyor. Başa cikamiyorum.
Ben her şeyimi kaybettim. İnsanlara güvenimi, merhametimi, sevgimi. Kendimi sevmiyorum ki diğerlerini seveyim. Kendime saygim kalmadı ki diğerlerine gosterebileyim.
Sadece anneyim iste. Onu da beceremiyorum. Ozur dilerim annen olduğum için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?