Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen kimseyi beni sevdiğin gibi sevmeyecek, benim kadar merak etmeyeceksin. Bizdeki heyecan bambaşkaydı. Beraber olsak böyle güzel bi anı kalmayacaktı geriye.

Ssshh duymasın kimseler

Hep kendi açından bakıyorsun hayatımıza, keşke dediğim anlarıma sayende yenileri ekleniyor...

bodur şeytan hergün layığını bulman için dua ediyorum. ve inanıyorum hak ettiğini yaşayacaksın

Biraz daha böyle devam edersen çok kötü şeyler olacak. Sabrım taşmak üzere.koskoca kadınsın benimle inatlaşmak da ne ? Üstelik karışmaman gereken konularda !

Sevilmenin nasıl bir duygu olduğunu öğrettin bana öyle güzel bir şeymiş ki meğer
Beni öylesine güzel seviyorsun ki bazen bunu düşününce gözlerim yaşarıyor
Bir yere gittiginde benden uzaklaşınca telaşlanıyorum
Çok masumsun merhametlisin.
Iyiki seni tanidim iyiki seninle evlendim canım eşim...

Bu seferde sorun çıkartırsan artık ya ben cinnet geçirir herkesi öldürürüm ya hastanelik olur kendimi öldürürüm.

Bilmiyorum sonunu göremiyorum

Sorun çıkmaması lazım.

İş yeri telefonu çalıp her zamanki tek düze sesimle alo dediğimde titrer kekeler halde sesini duymam.. Hiçbir yerden ulaşamıyorum sana seni çok merak ediyorum dediğinde sadece ben iyim merak etmek kendine iyi bak diyebilmem.. halbuki ne çok şey var konuşacak anlatacak.

Çok şey geçti aramızda eskisi gibi olabilseydik keşke. Bu gece masaldaki gibi sihirli bir değneğin bize herşeyi unutturmasını diledim ve seni herşeye rağmen çok çok çok özlediğimi fark ettim. Ama mantıklı düşünmek lazım, sen bana kötülük ettin ben senin sevgine güvenmiyorum. Yeniden birlikte olalım diyorsun yolu yordamı bu değil hala bilmiyorsun hala o tarif ettiğin tahta gibi adamsın. Ben ailemi nasıl çiğnerim, bu saatten sonra nasıl seninle olmak istediğimi söylerim? Hiç olur mu öyle şey?

Sanırım bir de seni affetmeye başlıyorum. Umarım bir gün beni affedersin diyordun ya hep o günler geliyor sanırım. Canım yanıyor ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum dua ediyorum kendim için, sonra da sana bişey olmasın sen de mutlu ol diye yine dua ediyorum. Sevgi böyle bişey miymiş, ne olursa olsun iyi olmasını dilemek, ama bir yandan da bana yaptıkların için de senden uzak durmak.

Seni çok seviyorum ruhum, ben kızgınken üzgünken şebeklik yapıp moralimi düzelten, kendisi kızgınken çıkıp biraz dolaşıp yol üstündeki camide namazını da kılıp geri gelen, mutfakta senin tabirinle bana yamaklık yapan, sevdiğim orkideden getiren, hastayken on numara bakan, 10 liralık alışveriş için yollanıp da 100 lirayı harcayıp gelen sonra ama hepsi ihtiyaç (!) diyen, bana mercimek çorbası yapmayı öğreten, güzel yemekler yapan, pazar sabahı önce kahvaltı yapıp sonra türk kahvesi isteyen, kahvesini bitirince pıtır pıtır kalkıp evi süpüren çamaşırları asan, yepyeni evin sağında solunda ne hikmetse düzeltilecek yerler bulup tamir eden, kapının oradaki büyük holde beni hep kucağına alıp döndüren, nargileciye her gittiğimizde bir daha içmeyelim şunu diyen sonra yine içen, sıcağı sevmeyen ama ben üşümeyim diye ağırlığınca yorganın altında terleyen yine de ses etmeyen adam.. daha neler nelerin vardı senin sabaha kadar yazabilirim. Hepsini özlüyorum bu gece. Be adam çok mu zordu geçinip gitmek, mutlu olmak, acısıyla tatlısıyla yaşayıp gitmek..

Bugün iyi hatıraları hatırlama günü anlayacağın. Ama iyiler kadar o kadar çok kötü şey oldu ve bende iz bıraktı ki, bana ayrılmaktan başka yol bırakmadın. Çok isterdim bitmesin, yine mutlu olalım ama ümitler de bir yerde tükendi be ruhum.

Telefonda dediğim gibi, kendine iyi bak. Ben iyim beni merak etme. Ben kendimi yaratana emanet ederim hep, seni de.

Sevgili kv;
Oğluna kiyamayip bana şunu da sen yap diyosun da evde o tür isleri kocam bana yaptirmaz hep o halleder biliyo musun? Nitekim bugun de oyle oldu. Bilsen demezdin sanırım

Yaa şöyle herşeye bi kılıf uydurman beni bitiriyor
Yok o kurtsa bende kuyruguyum
Yok şöyle yok böyle
Sahi sen nesin kimsin
Benim gözümde zerre kadar değerin yok
Sana hakkımı helal etmediğim bir tek konu var ya bu dünyada onu yaşayacaksın
Yada ahirette iki elim yakanda bunu bilesin

Ozur dilerim oğlum. Ofkemi kontrol edemiyorum. Hiç iyi değilim ben. O kadar zor bir cocuksun ki. O kadar zor ki sana annelik yapmak. Biliyorum hiçbir bahane yok sana avazim çıktığı kadar bagirmama. Bugün ilk kez ölmek istedim. Seni hak etmiyorum , anne olmayı hak etmiyorum ben. Keşke anlatabilsem ne kadar zor şeyler yasadigimi. Bahane sunmuyorum. Ben kotu bir anneyim. Sana bağırmaya, seni korkutmaya hakkım yok. Bu yüzden yaşamaya da hakkım yok.

Daha bir yasindasin ya. Allah benim belami verse keşke. Ya da bir saniye bile hareket etmeden duramiyor oluşuna karşı sabır verse bana. Ben yorgunum oğlum. Çok yorgunum. Mutsuzlugumun bedelini odemeni istemiyorum. Esasen sadece ölmek istiyorum. Bir bilsem bagirsam bile seni benim kadar sevip kollayacak biri olacağını. Ölürüm o vakit hiç dusunmeden. Bu nasıl bir zulümdür ki yasasam da sana zararim var olsem de.

Uyuyorsun şimdi. Ben de ağlıyorum başında. Keşke anlayabilsen beni. Sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Kendim için değil , senin için. Onu da basaramiyorum. Ofkem daha da büyüyor. Başa cikamiyorum.

Ben her şeyimi kaybettim. İnsanlara güvenimi, merhametimi, sevgimi. Kendimi sevmiyorum ki diğerlerini seveyim. Kendime saygim kalmadı ki diğerlerine gosterebileyim.

Sadece anneyim iste. Onu da beceremiyorum. Ozur dilerim annen olduğum için...

Ama anne olmak dünyanın en önemli isi.
En önemli sorumluluğu.
En önemli mutlu olma aracı.

Her annenin pes ettiği noktalar olabilir ama anneler pes etmez sadece yorulur.
Bir kahve yapıp biraz kafa dinlerse ve uykusunu da alırsa bence o anne en cici annedir.

Güzel bir duş alsa, dua etmek isterse dua, müzik dinlemek isterse bir parça müzik, biraz meditasyon bu strese iyi gelir.

Anne olmak paha biçilemez değil mi :)
Bir insan yetiştiriyorsun. Belki o insan bir gün ülkeyi kurtaracak, belki mucit olacak, belki binalar yapacak, belki müzisyen olacak kulaklarımızın pasını silecek.

Pişman olmayın.
Oğlunuza sarılın o sizi affeder.

Yorumu okuyunca yazasım geldi.
Çaresizlik çok zor.
Umarım kendinize yeni bir yol bulup oglusunuzla mutlu mutlu vakitler geçirirsiniz.

Sevgiler.

Annecim ben senin beyninden geçeni nasıl okuyayım söylemeden!

Hakettiğin sevgiyi aradığın kişide bulamadığında,o bi saniyelik keşkende aklına düşeceğim günü bekliyorum.

Annem güzeller güzeli kızım ana olunca anlayacağın o kadar coksey var ki.. Basta ananın kıymetini anlıcan seni coooook cok cok seviyorum yavrucugummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…