Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım kızım herşeyimm sensiz nasıl yaşarım bilmiyorum ama alisacagim alışmak zorundayım çok iyiydin anlard bni sabahları narin narin ısırarak uyandirirdin seni şimdiden çok özledim ama inşallah obur dünyada 2 dakikada olsa seni kucagima alicam sabırsızlıkla bekliyorum seni çok seviyorum kızım

Al o parayı gözüne sok bi zahmet , ya da alınıyorsa huzur al o parayla .

Ben Kocama yazmak istiyorum ...
Kocacığım, Bitanem, Canımın İçi, Ruh Eşimmm...
Hata yaptım biliyorum . Ama sende bil , pişman degilim, yine olsa yine yaparım. Seni bana veren ALLAH'a kurban olurummm. Cok Sevdigimden bunlar. SENİ COK SEVİYORUM SERSEMMM

Beni hiç mi düşünmediniz be annem? Bana değer vermediniz mi? Neden hem beni hem kendinizi böyle durumlara soktunuz? Neden huzurumuza kast ettiniz? Şimdi herşey daha mı iyi oldu?
Kardeşim sen benim sırdaşımdın ama artık seninle mutluluğumu bile Paylaşamıyorum, şimdi mutlusun birçok şeyin farkında değilsin, ama ilerde daha çok farkına varacaksın ablanı kaybettiğinin,o zaman ne yapacaksın? Sizi cok sevsemde affedemiyorum

Hiç olmayacak anlarda bir fotoğraf karesi gibi gözümün önünde beliriyor anılarımız.Ne çok şey yapmışız ya senin de aklına geliyor mu :) Mutsuz olmanı istemiyorum ama ne yalan söyleyeyim mutlu olmanı da istemiyorum. Bu böyle devam etsin istemiyorum ama kaldığımız yerden de devam etmek istemiyorum.
İkimizin de çok aşık olduğu anlar değil özlediğim...Seninle karşılıklı sigaralarımızı yakıp saatlerce sohbet etmeyi özledim keşke paralel bir evrende senin bir versiyonun benim en yakın arkadaşım olsaydı ya da fringedeki gibi sende zamandan komple silinseydin:)
Çok gülüyorduk bazen yanaklarımız acıyordu, bazen de gözlerimiz şişene kadar ağlıyorduk. Yanında saçmalayabiliyordum:)Şimdi okusan sen zaten hep saçmalıyordun derdin esas sen saçmalıyordun. İşler bu noktaya geldiği için beni suçladıgını biliyorum belki artık suclamıyorsun bile. Ben de hatalar yaptım ama beni çok yormuştun artık. Yoruldum,üzüldüm evet ama pişman olmadım.
Uff neyse...Bir gün umarım yine karşılıklı oturup sigaralarımızı yakarız.İkimiz de içimizde kalan ne varsa dökeriz.

Bende benzer duygular yaşamıştım zamanında Allah sabır versin. O aramazsa sen ara sonra çok geç olabilir.
benim aramamla düzelebilecek bir şeyler olmasını çok isterdim
çünkü gurur yapan bir insan değilim. karşı taraf hatalı da olsa sakin kalıp "saçmalama, bi dur. sakinleştiğinde tekrar konuşalım" diyebilirim, sonra da ulaşırım ve alttan alabilirim

ama bu durum öyle değil :) zaten iletişime geçmeye çalıştım. defalarca kez. cevapsız bıraktı

yapacağım tek şey öyle devam etmek

Anne beni bir rahat bırak lütfen ya lütfen.
Bir şeyler yapıyorsam da telefonla sanane sevgilim olabilir normal değil mi kaç yaşına geldim bir rahat bırak arkadaşlarımla rahat muhabbet edeyim görüşeyim bir ton laf söz dinlemek istemiyorum artık.
Liseye giden kuzenimin yanında kalmaya gittim de yalnız kalmasın diye annesi günde bir kere aradı falan sen 10 kere aradın.
Ne yapıyorsam yapıyorum ömür boyu takip mi edicen beni.
Sonra diyorsun ki kendi başının çaresine bakmayı bilmelisin, eee...

Her zor anımda yanımda olabilen biri var hayatımda.
İyi ki varsın sevgilim iyi kiii iyi kiiiii

Üzerine vazife olmayan konulara yorum yapma. Yoruma ihtiyacımız olursa söyleriz.

Keşke seni böyle görmeseydim , keşke aklımdaki hâlinle hatırlasaydım seni . Elini tuttuğumda bana ne demek istedin ,ne söylemek istedin .
İçim yanıyor , kahroldum . Dünyada ölmesi gereken o kadar pislik varken neden sen .
Keşke konuşabilseydin , elini öptüm ,alnını öptüm .
Keşke senin için elimden bir şey gelseydi .
Yine de ümidim var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…