Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok seviyorum. Yanımda olsan,sarılsam,elini tutsam,saçlarınla oynasam ve asla bırakmasam. Bi insan kendinden daha çok sevebilir mi ya birini. Seviyomuş işte. Ama uzaktasın ve ne zaman görüşücez bilmiyorum.

Canim bebegim askim annem herseyim ben seni cok istiyorum babanda seni cok istiyo yukarda bi yerlerdesin su an en kisa zamanda icime gel yerles ve bana 9 ay yok arkadasligi et

Miniğim nolur artık büyü, anne çok yoruldu anne 15 günde çok zayıfladı yorgunluktan sütü bile azaldı. Büyü de anneye gülücükler at biraz mutlu olayım

Sen ne şapşal ne boşboğaz bir kadınsın.15 sene öncede aynıydın şimdi de.Sabah sabah beni ağlattığına değdimi.İnşallah çok yaşamaz ,boğazını sıkıp atamıyorsunda aferim kızım iyi bakıyorsun hayır alırsın evladım bu çocuk niye böyle bıdı bıdı

Bi müddet konuşma. Moral bozmaktan canımı sıkmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Azıcık ötede dur.

Sabahtan beri sinirim geçmedi resmen engelli diye oğluma ölsün dedi pis kadın.Gelmiş 85 yaşına söylediği lafa bak. .Ölmesi gereken biri varsa oda sensin.El üstünde tutuyordum söylediği lafa bak.Buna bundan sonra su bile yok.Gerçekten bunlar beni insanlığımdan soğuttular.Yaşlıysa yaşlılığını bilsin.

Güleryüzle karşılandın böylede gidersin işte.İlk defa seni uğurlamadım ama hiç pişman değilim.Yeter artık .Cahilliklerinizden de herşeyinizden de tiksiniyorum .

Sevgilim okadar mutsuzum okadar uzuluyorumki ..
ama senin hic bi sucun yok bizim imtihanimiz bu diyoruz surekli.isyan etmiyoruz etmiyorumda ama cok uzuluyorum aklima milyon tane sey geliyo omrumuzun sonuna kadar yalnizmi olacagiz, bizim cocugumuz hic olmayacakmi ,senin baskalarinin scocuklarini sevmen bile beni cok uzuyo biliyorum sende uzuluyorsun ama bize bu dert Allahtan geldi hic bisey yapamiyoruz okadar uzuluyorumki anlatamam seninle bunlari konusamiyorum seni uzmek istemiyorum .derdimle insanlari sikmakta istemiyorum kimseyle konusamiyorum agliyorum dua ediyorum

Yahu, ilginç huyların var yemin ediyorum.
Ne zaman getirdim ben onları? Niye uyarma gereği duyuyorsun ki 2 seferdir getirme diye. Getirmeye başlarsam getirme dersin, öyle bir şey de yok? Anlamıyorum?

İçimden bir ses çooooook iyi anlaşacağimizi söylüyor :)
Bu hissi taniyorum!

Bana "ben serseriyim sana zarar vermek istemem" diyerek çektin gittin halbuki bilmiyor muydun ki ben senin serseriliğine aşıktım aptal.

Umarım nerdeysen kiminleseysen oldugun yerde beraber oldugun kisiler tarafindan kiymetin biliniyordur

Bilselerdi ki onlarin yerinde olmak isteyen biri var seninle 10 dk basbasa muhabbet etmek icin omrunu feda edebilecek biri cok ozleyen biri ama kim elindekinin kıymetini biliyor ki

bugün sabah da çok iyiydim, çok mutluydum, pek bi eğlendim.
akşam eve dönerken yolda şarkı söyleye söyleye yürüdüm
galiba ayrılmamız en mantıklı olandı, barışmayı istememeliyim artık dedim

sonra eve geldim, kendimle baş başa kaldım
önce yine sana sinirlendim. iyice bi sövdüm. mutlu olmamanı diledim

geçti sonra sinirim. gece oldu çünkü.
tüm gün uykusuzluktan ölüyordum ama yatınca kaçtı yine tüm uykum

ne ayrılmamız iyi oldu belki de diye düşünebiliyorum ne de sana kızabiliyorum
öfkem, kızgınlığım, gururum hepsi uçtu gitti yine

senin mutsuz olduğunu hayal ettim bir an. korkuyorum bundan. 3 ay oldu bak, az mı? ya şu 3 ay içinde moralin bozulduysa? ben yoktum yanında. mutsuzluğunu hayal bile edemiyorum

üzüldüğünde başını okşayamayacak olmak ne kadar kötü bir şey. bunu düşününce içim acıdı

ben mutsuzluğunu hayal ederken bile kıyamıyorum sana

sen bana nasıl kıyabiliyosun?

nerdeysa sana "seni seviyorum" diye mesaj atacağım
ama allahtan bu sıra kendimi frenlemeyi öğrendim biraz

İyi bir evlat,iyi bir kadın , iyi bir anne iyir insan olmak icin ciktigim bu amansiz yolculukta karsima ciktigin gunden beri KEŞKE dedirtmedin bana, pisman degilim cok şukur. Şu yalan dünyada tek DOĞRUM sen oldun. Bilmiyorum ya, hayat cok acimasiz ve insanlar cok kotu. Sen hep iyi kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…