Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep merak eder insan ruhunun yarısını ...
Sürekli dillerdeki temenni darısını.
Hem kadın hisseder hem koca karısını .
Bende seni böyle hissettim ,sevgilim benim...

Sen benim ALLAH'a ulaşan en güzel duam'sın
Sen benim alnıma yazılan en güzel yazımsın .
Sen benim ahiri ve zahiri biricik aşkımsın...

Şarkılar yazdım sana KOCACIĞIM ... Akşam eve gel gözlerinin içine bakarak söyleyeceğim...

Insanin sevdigini begenmesi normal bir durum bence.
Neden anormallestirme geregi duyuluyor acaba ? gercekten merak ettim..
Insan kendini begense, kendini begenmislik olur
Sevdigini begense, ay gozunde buyuttun olur
Herseyi de bu kadar anormallestirmenin anlami yok..

Öyle bir bağırasım varki , sanki sesimi çıkarırsam öldüğüm gün olacak , sabrettiğim için susuyorum .

bugunden itibaren basladi benim yogunlugum..
artik kendi iç sesimi kalbimi dinlemeye vaktim olur mu ??
bilemem..
ins bu firsattan istifade senide silerim hayatimdan yani unuturim..
hadi bakalim..
yani kendi dertlerimden artik seni dusunmeye insAllah vaktim olmaz..
bu dertten de kurtulurum insAllah..
yeni maraton yeni programlar..
insAllah hersey guzel olacak...

tamam ben de biraz abarttım belki, hani 2,5 ay oldu ve hala ümidim tavan. nerdeyse %100 eminim barışacağımıza, bu işin bitmeyeceğine.

hala gecenin bi yarısı seni rüyamda görünce uyanıp ağlıyorum, saatlerce uykuya dalamıyorum

baktım, o gecenin bir yarısı sen de çevrimiçiydin. belki bana yazarsın diye bekledim. numaramı silmiştin sen, yine de bekledim. bulman çok kolay çünkü.

ama niye sildin ki? hani silmeyecektin? neden hiçbir şey konuştuğumuz gibi olmadı?

tamam ben abarttım, ağlamayı umudu abarttım, artık bitmeliydiler, kabul. ama sen de az değilsin ki.

benden böyle ayrıldıysan ve bana böyle davrandıysan ben ağlayıp seni beklemekten başka ne yapabilirdim ki?

Çok fena(

sabah yazdığım şeyi unutmuşum, şimdi sizin yorumunuzla birlikte ilk defa görüyomuş gibi okudum ben de…
gidip biraz hüzünleneyim o vakit

Bende benzer duygular yaşamıştım zamanında Allah sabır versin. O aramazsa sen ara sonra çok geç olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…