bugunden itibaren basladi benim yogunlugum..iyikid sana ilk adimi atmisim..
gerci ilk adimalri sicakkanliligi ilk sen gosterdin ..
yoksa ben odun gibi duran kimseye mi ilgi duyacaktim..
keske yapamasaydin be cocuk ..
hiç degilse bu akilsiz kafamda bir ümit olusmazdi..
senide cozemdim dogrusu..
korkuyor musun??
bana sinirlendin galiba .sanki ben oyle hissettim ..
ama bana bunu yapamaya sen mecbir ettin..
beni dinleseydin bi kerecik nolurdu sanki ha
simdi benim icim rahat ya..
acabalardan kirtuldum yukum hafifledi be..
manyak gibi hergun takip etmekden gina gelmisti bana.basima agrilar girdi be..
neyse ben ilk adimi atip gorevimi yeeine getirdim eger aklina gelirsem ikinci adimi da sen at olur mu??
bu biraz imkansiz ama ..
yinede bi isler nasip ya..
eger nasibimde varsan cikarsin karsima eger yoksan sesin cikmaz demi.??
cokda zorlayip uzulmemek lazim..
kaderde ne varsa o olur yan ii...
ama içim rahat ..
aslinda sana da cok azicik hak veriyom ben ama k9rkma be çocuk sana en son zarar vereck kisi benim..
..
neyse seni Allaha emanet etmeyi unuttum..
Allaha emane ol..
umarim aklindan cikmam
tamam ben de biraz abarttım belki, hani 2,5 ay oldu ve hala ümidim tavan. nerdeyse %100 eminim barışacağımıza, bu işin bitmeyeceğine.
hala gecenin bi yarısı seni rüyamda görünce uyanıp ağlıyorum, saatlerce uykuya dalamıyorum
baktım, o gecenin bir yarısı sen de çevrimiçiydin. belki bana yazarsın diye bekledim. numaramı silmiştin sen, yine de bekledim. bulman çok kolay çünkü.
ama niye sildin ki? hani silmeyecektin? neden hiçbir şey konuştuğumuz gibi olmadı?
tamam ben abarttım, ağlamayı umudu abarttım, artık bitmeliydiler, kabul. ama sen de az değilsin ki.
benden böyle ayrıldıysan ve bana böyle davrandıysan ben ağlayıp seni beklemekten başka ne yapabilirdim ki?
sabah yazdığım şeyi unutmuşum, şimdi sizin yorumunuzla birlikte ilk defa görüyomuş gibi okudum ben de…Çok fena(
sabah yazdığım şeyi unutmuşum, şimdi sizin yorumunuzla birlikte ilk defa görüyomuş gibi okudum ben de…Çok fena(
Yorumunu okuyunce bende senin gibi olurmuyum diye dusundum simdi cok yeni ve huzurluyum ama mutlu oldukcada korkuyorumsabah yazdığım şeyi unutmuşum, şimdi sizin yorumunuzla birlikte ilk defa görüyomuş gibi okudum ben de…
gidip biraz hüzünleneyim o vakit
sabah yazdığım şeyi unutmuşum, şimdi sizin yorumunuzla birlikte ilk defa görüyomuş gibi okudum ben de…
gidip biraz hüzünleneyim o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?