Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Planlarim vardi benim.. doğumgününde pasta gönderecektim adresine.bilmeyecektin kim oldugumu ama senin mutlu olmani saglayacaktim işte bir sekilde.. ufak da olsa bi gülumseme olacakti suratinda..
Ama yapamayacagim sanirim butun bunlari. hani agzindan kiz arkadasim kelimesi ciktiya ben bittim orda. bi umut vardi o da yok artik..
Bi gün birbirimizi sevebilmek dilegiyle..

asla bir dakika bile yanından ayrılmak istemezdim elimde olsaydı kokundan ayrı yaşayabileceğimi düşünmüyorum çünkü hiç insan her dakika özler mi ben özlüyorum ve artık hergün seninle uyanmak istiyorum sevgilim . ..demek isterdim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bu kadar bekledin ve neden bu kadar beklettin ki beni? çay bile bekledikten sonra acır soğur ve bayatlar . Eğer ikimiz için bir şans varsa lütfen artık bana bir adım at yoksa önüme gelen tercihleri değerlendirip yoluma bakmak zorunda kanlıcam Eğer kaderim sensen bir ışık yak bana

yüzsüzlüğün bu kadarı pesss
seninkisi nasıl bir aymazlıktır ya...

Bunca acı hatıraların içinde köpekler gibi mutsuz olmanın basitliğini yaşamayı erdem sanıyorsun.

Çok yorgunsun. Vakit sana yetmiyor. Hiç ölmeyecek gibisin. Ölümü unutmuşsun. Oysa ölüm fikri ile ancak burayı sevebilirdin. Çuvalladığında başardığında ağladığında güldüğünde bunların sonsuza kadar sürmeyeceği ihtimali sana endişelerden dahi sevinç çıkarmana neden olabilirdi.

"İntihar fikri olmasa kendimi çoktan öldürürdüm" diyen Crion'u hatırla. Birgün herşey bitecek.

Off ulan migren oooofff
Uyutmıcan dimi sağol ya vallaha çok sağol..
Dengem şaştı şimdi sen namaza kadar uyutmazsın namazdan sonrada öğlelere kadar uslu uslu durursun

Sonra olan benim bütün günüme olur,Ziyan olur gider günüm
Seni yenicem ya yenicem işte nasıl yenicem bilmiyorum ama yeniceeeeem

Nasil hem beni mutlu edip hem bu kadar deli edebiliyorsun hayret. Seni hep sevip hemde senden nefret ediyorum. Nasil bi his bu ?!

Sinirden uyuyamiyorum. Yarin dananin kuyrugu kopacak! Seninle bu sekilde devam edebilmem imkansiz. Iyicene kafayi yemiycegim senin yuzunden!

Ne diyim ki sana..
Ne diyim ki kendime..
Ne diyim...
Desem ne olacak.
Anlatsam anlayacak misin sanki?

Ozur dilerim. Tahammül edilemez bir insan oldugumu biliyorum. Bitmek bilmeyen ofkemle, hiç gulmeyen sifatimla, surekli sorgulayan ve şikayet eden lanet bir insan oldugumu biliyorum. Benden bosansan hayatın duzelecek belli ki. Benim kendime hayrim yok. Hiç evlenmemeliydim. Ruh hali saat başı değişen ruh hastaları hiç evlenmemeli. Düzelmeye calismiyorum haklisin. Cabalamiyorum bile. Neden bilmiyorum ama herkes benden nefret etsin ve yalnız kalayim diye uğraşıyorum sanki. Oğlum nefret etmesin ama. Bari o etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…