Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevilmeyi bilmiyorsun. bir insan bir insanı nasıl sever, neden sever anlamıyorsun. kafanda belli sevgi kalıpları var ve onun dışındakiler senin için salt sevgisizlik.

sevmeyide çok bildiğin söylenemez gerçi...

Senin kadar yorgunum... Dinlenmeye sakinlige ihtiyacimiz var... Tum sikintilardan uzakta kalmaya ihtiyacimiz var... Keske bir yer bulsam... Sadece ikimiz yasasak... Dunyadan cok uzaklarda... Sencede guzel olmazmiydi?

eskiden hep sevdiceğime seslenirdim burdan, şimdi hep sana yazasım geliyor
hayalini kurmak güzel, ileride ben seni çok bekledim diyeceğim sana
hiç sahip olamadığım insanı özlüyorum ne garip

Beni affedebilecek misin ? Gerçekten neler olacak çok merak ediyorum.

Biliyorum biliyorum biliyorum... Çok yorucu ortamın.... Allah sana sabır versin... Buna ihtiyacın var...

Ilgisizlik. Gercekten katlanamiyorum. Bana cok agir geliyor. Bir kadin ilgisiz yapamaz bunu nasil bilemiyorsun? Kendimi boslukta hissediyorum. Kaybolmus gibiyim. Yokluguna alistirma. Kaybeden sen olursun. Neden benden baska herkese zaman buluyorsun? Neden soz konusu ben olunca vaktin kalmiyor? Neden he neden?

Hayatimin anlami sevdigim.Seninle hic olmadigim kadar mutlu ve huzurluyum.Bunu bana senden baska kimse veremezmis anladim.Seninle yaslanmak istiyorum.Gun gectikce seni daha iyi taniyor daha cok seviyorum.Seni bana Allah verdi bu yuzden tukenmiyor sevgim ve dallaniyor budaklaniyor.Yakinda koca bir agacin ilk meyvesini alacagiz insallah.Daha nice yillara kavustursun rabbim bizi o gunleri gorstersin insallah

Twitter hesabının kilidini kaldırmışsın ama bakmayacağım sana. Bakarsam kül olurum çünkü, biliyorum.

Biricik kocacim gelirken ekmek al seni coook ama coook seviyorum sen benim nefesimsin hayatım ömrüm herseyimsin oğlumuz seni çok özledi mesaiye kalma benim biricik askim

Arkadaşım.. Soğuk isteksiz konuşmamdan anlamıyor musun, ben o yönde bir konuşma istemiyorum seninle.. Ne bu ısrarın anlamıyorum kiii...

Boşa çabalıyorsun ben de sıkıldım iki gündür... Ne sorsan hayır diyeceğim, belli de ediyorum.

annen bacın baban, hepsini seviyorum. saygı duyuyorum. ama aynı evde olmayacak. evet dedim ama sonradan düşündüm olmazmış.
beni anla,beni sev,bana kızma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…