Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında yaptıklarımın hiç birini karşılık beklemeden,içimden gele gele yaptım.Ama şunu bil ki,senin iki günlük,iki aylık erkek arkadaşlarına yaptığın fedakarlıkların 10 da 1 ini dahi bana yapmaman aklımı başıma getirdi . Şunu iyice anladım ki,sen insanları sadece işine geldiği gibi kullanırsın.Maymun gözünü açtı bebek

Arkamdan kazık atan komşularımın yüzüne o kadar çok söylemek istediklerim var ki .. bigün karşılaşıp illa ki söylicem.. Kendi pisliklerinde boğulurlar inşAllah

Paşam, dün saygı duruşundayken yine içim titredi. Seni çok özledik.. Geri geleceğini bilsem 1 sn düşünmez canımı verirdim. İnsan hiç tanımadığı birini özler mi? Özlüyoruz..

Ne guzelde ilgisiz koyuyorsun. Ne guzel ihmal ediyorsun. Ne guzel umursamiyorsun. Hee lafa gelince ne guzel seviyorum diyorsun. Sen sadece diyorsun biliyorsun degil mi?

Sen cok gereksiz bir insansin biliyormusun? Nefes alman bile gereksiz! Cok kizginim coooook.

Baba bugün benim doğum günüm ve seni çok özledim. Sensiz girdiğim 5. Yaş bu. Kızıcığın evlendi, anne oldu, öğretmen oldu, haberin var mıdır ki? Keşke yanımda olsaydın. Sensiz hep birşeyler eksik... Sadece sana bir kerecik sımsıkı sarılmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…