Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biriyle tanıştım yalan soylemeyecegim hoşlanmadimda degil ama birden bire icime gelen o his.. napiyorum ben ? Ben sana aşıkken başkalariyla konusmakta ne demek.özur dilerim bunun icin bian seni unutuyorum sandim unutmak istemiyorum.sen beni sevmezken bile güzelsin.onlayken bile güzelsin.kimse yerinde olamaz senin.mükemmel bir insan karsima cikabilir cok yakisikli cok iyi olabilir.peki senin yerine konulabilir mi?hayir,ama ben bekleyecegim bana gelecegin günü.er yada gec olacak inaniyorum geleceksin birgun ansizin..suan haberin yok varligimdan bile biliyorum.ama belki bir gun ayaklarimizi uzatip koltukta otururken bu yazdiklarimi acarim da gülerek okuruz.. ha?olmazmi cok guzel degil mi ?bunlarin olabilme ihtimali mükemmel degil mi?

Tanrım, Gpa'imi 3.35'e çekmem için üstümdeki rehavetten kurtulmama yardım edebilir misin? Bence edersin, 3.50 demiyorum neticede daha realist bir istekte bulunuyorum.
Realist kullarını üzme pilis.
3.25'lik kuldan sevgiler.

Kızım seni çok seviyorum
Hem erkenden uyu istiyorum hem de sen uyurken seni çok özlüyorum seni öpe koklaya uykundan uyandırıyorum sonra da geri uyutamıyorum

İşte öyle değişik bir şey
Sen de bu duyguları tadarsın inşaAllah yavrum büyüdüğünde

Beni hayal kirikligina ugratmaktan bikmadin. Ne enerji varmis. Tam gaz surekli bka batmaya devam

Seni gormeyince bi sevinc duyuyorum. Bana durduk yere gicik olacak kadar degisik bi insansin. Yoklugunu sevdim. Hep yok ol etrafimdan. Ben bu durumu cok sevdim.

Arkadaşımın aşkısın triplerine ne gerek vardı ki şimdi..

Yedin degil mi lafi? Ama bu lafi coktan haketmistin. Gec bile yedin. Icim ferahladi. Bu durumu uzun zamandir bekliyordum. Herkesi goren bi Allah var bunu unutma. Yaptigin kalmaz yanina.

Ben asksiz tutkusuz yapamam. Kusura bakma. Sana 4 aydir fazla bile sans verdim. Benim dilimden anlamiyorsun. Senden sogudukca sogudum. Artik guzel bi kavga esliginde seninle herseyi bitirmeye hazirim

Ne olursa olsun küs olsak da kavgalar etsek de o yatağa küs girmek yok... Sarılıp uyumak var...

Kendimi igrenc hissettiriyorsun. Senden nefret etmek istiyorum. Agzini burnunu kirmak istiyorum. Seni paramparca etmek istiyorum. Yok ol istiyorum. Anliyormusun yok ol istiyorum. Canimi yakmaktan baska bi ise yaramiyorsun. Dayanamiyorum artik. Dayanamiyorum sana. Biktim be biktim. Gor artik mahvettigin bu beni. Duy artik cigliklarimi. Ruhum can cekisiyor. Bitirdin beni. Tukettin...

Sevgili uyku ,
derhal bana gel!
Fil gibi cok ustume..
Derin derin uyumak istiyorum.
Geliyorsun degil mi?
Bekletme bak..
Hadi son 3 2 1... zZ z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…