Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görüyorum ki insanın hayatındaki kişi huzur vermediyse hep eksik kalıyor sevilmeme hissi görünmez biri tarafından tokat yemek ve onu asla görememek gibi

Bitanecik eşim ben herşeyi sende tattim sevmeyi sevilmeyi huzuru mutluluğu daha sayamadığım bir çok şeyi iyiki varsın iyiki benimsin Allah seni beni ve evladımızı birbirimizden ayırmasın inş Amin

Ben buraya bile yazamam be, keşke anlasan da sen söylesen ya da söyleme ama ne düşündüğünü bilmeyi çok isterdim.

Duygularım düşüncelerim aklım o kadar karışık ki..anlayacağını bilsem de keşke sana anlatabilsem keşke beni biraz teselli etsen geçecek desen..ama yok

O kadar itici geliyorsun ki bana, niye bilmiyorum çok gözüme battı..
Başka yerde farklı; çoğu zaman oradaki konuşmanı beğeniyorum ama bir başka yerde de çok ters oluyorsun.
İkiyüzlü davranıyor gibisin.
Bence bir sıkıntın var.
Neyse...

Son düzenleme:
Insanların dünya küçük dedikleri o küçük dünyanin küçücük bir şehrinde niye karsilasmadik hic ne daha önce ne daha sonra...

Özlüyorum iste sözcüklerin cümlelerin anlamini yitirecegi kadar dualar ediyorum tekrar bir kere daha karsilasalim diye sen yine tebessüm edip halimi hatrimi sor diye

Bunlarin hepsi bir mucize mi ister bi daha nasip olmayacak mi 2 karis yeryuzunde bir daha karsilasmak

İlginç bir şekilde Aşkımı İtiraf ederdim : ben ki: seni takmazken, görmezken .sevmezken .
Sen ki : bana gönlünü taktırttın ,kendini gördürttün, kendini sevdirttin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…