Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni artik hic sevmiyorum.

Nerdesin hayatimin aski?
Sacma sapan adamlarla ugrastiriyorsun beni. Bekletmesene bu kadar pof. Seni bulcam diye muhattap oldugum salaklar cogalmaya basladi.

Sanırım yine gideceksin .Sana gitme demem asla , ama gel de demem , gittiğin yerde kal .

canım eşim..

sen benim sonsuz merhametimsin. ne zaman aklıma gelsen burnumun direği sızlar. bu yüzdendir ki seni sevmek her daim beni iyi bir insan yapar. tek bir dileğim var senle ilgili. 'Rabbim senin babalık özlemini dindirmeden beni yanına almasın. AMİN.'

Kendime söz vermiştim. Ama tutamadım..
Gene yandı yürek tutuştu..
İçimdeki çilekeş Bingöllü bağdaş kurdu aldı sazı eline dert içip, keder kusuyoruz...
Nolsun işte yaktın,kavurdun ciğerimi zaliminoğlu...

Sana gicik oluyorum. Seni sevmek seninle gelecek kurmak isterken beni getirdigim su noktaya bak. Biraz daha kircala da iyicene bosaltayim icimi sana. Agzina mica mica bitireyim

Seni çok seviyorum bitanem benim,
Sana kıyamıyorum Biliyorum çok yoruluyorsun Bu yüzden de beni sensiz bırakıyorsun beni sevdiğini bilmiyorum ama sen de beni anla çok özlüyorum seni iyiki varsın Kocacım...

Çok mu kırdım seni? Hayal kırıklığına mı uğradın? Demek kimsesiz bıraktım seni ve bana öfkelisin. Ben herşeyi geride bırakıp senden af dilemeye gelirken avucumda senin için atn kalbimden başka hiç birşeyim yoktu. Sense kibrini öfkeni tercih ettin. Sen daha ihtiyacın olanın EGO'nun okşanması değil başının okşanması olduğunu bile bilmiyorsun. Ben sabrederim dizlerim kanasada kalbim gittiğin gündem beri durmuş olsa da ayağa kalkarım yinede. Ben güçlüyüm adam...Ben güçlüyüm...Sen beni yarım bıraktın ya bakalım sen tamamlanabilecek misin?

Yeminligim sana yazmiycam. Otur agla haline salak. Ben senin anca ruyalarinsa gorebilecegin bi insanim artik

Ayağı paramparça eden bi ayakkabı gibiydi ama çok güzeldi. Çok emekler harcandı, çok tavizler verildi, çok canlar yandı aynı şekilde çok ciğerler yakıldı. Yandık bittik kül olduk savrulduk. Savrulduğun yerde mutlu ol isterim. Savrulduğun yerde benden çok sevsinler seni. Savrulduğun yerde her şeyden çok sev kendini.

Nasılsın diye mesaj atıp, ben cevap verdikten sonra karşılık vermeyen arkadaş; amaç?

Dostum canim arkadasimdin beraber aglar beraber gulerdik cebimizde tek kurus olmadan gezerdik. Hastaliginda da ayrilmamistim yaninda oysa nerden bile bilirdimki icten ice beni kiskandigini senin icin hic korkmadan olume giderdim ama nerden bilebilirdim ki hain planlarini iyki hayatimda yoksun simdi iyiki seni degil esimi tercih etmisim seni bazen cok ozlesem 10 senedir ruyamda gorsemde artik senin tek sozun bile ......... neyse hoscakal yinede mutlu ol hic aglama

Ah bilsen...
bilmem hangi ilin tahmin edemiyeceğin bir yerinden gözlerinle nefes alan,Dudaklarınla can bulan,Sesinle Hayata tutunan bir Aciz Kız var....

Biliyorum olmayacak ama bildiğim birşey daha varki bu muazzam bi haz

Gidemedim. Bakamadım yoluma. Uzun uzun cümleler kurup seni suçlayamadım. Her yolun sonunda seni buluyorum. Her gidiş çabamda koşa koşa geri dönüp bikez daha sana vuruluyorum. Gidemiyorum ki... Gidemem. Nerde ayrıldıysak orda bekliyorum ben. Gidemedim... Gidemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…