Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yuzunu gorunce aglayacagimi hic dusunmemistim. Sen de benden beklemezdin saniyorum. Elimin ayagimin oyle titreyecegini, kalbimin yerinden cikacak gibi olacagini dusunuyodum ama aglamamdan nefret ettigin icin tas kesilirim saniyodum. Cunku bundan onceki en son gorusmede bu yuzden gram aglamamistim. Ama sensizken agladim cok. Kac gece senin icin agladim hesaplayamam hatta. Kac gece daha aglarim o da mechul. Askin acisi da bas ustune. Hem bugunku mutlulugumu yasayamazdim bu kadar aci cekmesem. Yine aglarken güldürdün beni. Yine sarkilar soyledin. O an ölmek dunyanin en guzel ölümü olurdu. Nasip etmedi Allah. Bir daha seni gormeyi nasip eder mi? Sanmiyorum. Ama yine de kavgasiz dovussuz son bi kere gördügüm icin Rabbime cok cok tesekkur ediyorum. Her saniyesini hafizama kazimaya calistim o yuzden. Gozumu her kapadigimda gozlerin karsimda. O gozleri her gun gorecek kadar sansli olsaydim keske. Is arkadasin, kosedeki bakkal, odandaki dolap falan ne bileyim biri ya da bi sey olup her gun gorseydim seni. Cennete gidince, ki her ehli iman gidecek, ilk dilegim sen olacaksin. Baska bi seye de gerek gorecegimi sanmiyorum. Senin yaninda olmak yeterdi. Iyi geceler sevgilim seni cok seviyorum iyi geceler

Aslinda yuzune tukurulcek insanlarsiniz da iste mecburiyetten size katlaniyorum nerden tanidim sizin gibi fesat kiskancc insanlari ya

Su hayatta sinirlendigim insanlarla karsilastigimda buraya yazmak gercekten rahatlatici oluyor.tesekkurler

evli halinle kocanı hiçe sayıp etrafındaki tüm erkeklerle flört etmeye çalışmandan iğreniyordum ve dahasını da yaptığından içgüdülerimden dolayı eminim. kimbilir kaç kez aldattın... çünkü ben insan sarrafıyım, daha yüzünü görmeden ses tonunu duyduğumda senin notunu vermiştim, samimiyetsiz, isterik, yüksek tonlu, kendini göstermeye çalışan o ses tonu. sonra hareketlerinle de tanımı koydum.

kocan çok iyi bir adamdı az buçuk tanırdım ve ona üzülürdüm. keşke benim hissettiğimi o da fark edebilse derdim ve yalan yok hep senden kurtulmak istedim, nefret ettim.

gördüm ki tam zorunlu hizmet kuran geldiği vakitte soy ismini değiştirmişsin sosyal medyada ve evlilik fotolarınızı silmişsiniz, arkadaşlığınızı da bitirmişsiniz. ayrıldınız herhalde?

inan ben hayatımda hiçbir kötü olaya sevinmemiştim, ama şimdi keyfimden bir müzik açıp oynıcam. sonunda o adam da iç yüzünü görmüş demek ki, sonunda hak ettiğini bulmuşsun, umarım doğunun en ücra köşesinde sürünürsün ve bir daha ne yüzünü görürüm ne sesini duyarım.

beter ol sürtük.

Allah senin belanı versin dicem de çocuğumun babasısın ucu bana dokuncak.. Çok severken nefret etmek nasıl bir seymiş öğrendim. Meğer ben ne kadar da mutluymuşum seni tanımadan önce, sensiz günlerimde. Hep bir sorunla geldin bana hep canımı sıktın başedemedim seninle ama yinede mal gibi evlendim niye çünkü aşıktım ve de gerizekalı.
En nefret ettiğim şeydir kötü koku, bakımsız insan. Leş gibi kokuyorsun İNSAN OL BİRAZ kendimden çevremden utanıyorum seninle evli olduğum için.
ohhhhhhh beeeeeeeee gerçi ben bunları yüzüne de söylemiştim defalarca ama olsun karşıdan tepki olmayınca daha güzel

Bana öyle demeyeydin iyiydi.. (Ama yalan yok etkilendim, güzel söz)
Ya işaretler öyle gösteriyor sanki sevmeye başlamışsın gibi, yanılmak istiyorum
Ben bozuntuya vermek istemiyorum sadece, soğuk rüzgarlar olsun istemiyorum...
Benim için güzel sohbet ettiğim arkadaşım olarak kal...

Canımın içi,sende hep bi dışlanılmışlık hissi vardı nedendir bilmem.Küçüklüğünden beri hep sakin,sessizdin. Şimdi böyle gittinya içim öyle tuhafki. Kuzumm,sarışınım o adamcağıza da kızma,bilmiyorsun sana iyilik yaptı aslında.Sen artık yuvadan uçtun,ama ağlama,erkekler ağlarmı

bana bugun gunaydin mesaji atmadin. ilk kez yazmadin. oglen olmadi henuz, 2 saatin var. hadi.

Ben o kadar küçük şeylere sevinen ve yine bir o kadar küçük şeylere kırılan biriyim ki..
Bir bilseniz... Ya da anlasanız...

Sen içine dön, yalnız dışınla meşgul olma. Çünkü sen cisminle değil ruhunla insansın! (İbn Arabi)

Bir an için dua ettim nolur ben yanılmış olayım diye ki buda ailemin bana oyun oynadığını da kabullenecektim gozumu kapaticaktim unutacaktim herseyim sen olucaktin.... inanabiliyormusun ?bunun için dua ettim. İçimdekini uyandırdığı iz için sanada aileme de teşekkürlerimi sunuyorum.

Belkide hayatımın en zor haftasını yaşayacağım. Inanılmaz önemli ve stresli olacak ve senin destek olmak yerine bu yaptığına bak.

Insana en büyük zararı en yakını verirmiş sağol ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…