evli halinle kocanı hiçe sayıp etrafındaki tüm erkeklerle flört etmeye çalışmandan iğreniyordum ve dahasını da yaptığından içgüdülerimden dolayı eminim. kimbilir kaç kez aldattın... çünkü ben insan sarrafıyım, daha yüzünü görmeden ses tonunu duyduğumda senin notunu vermiştim, samimiyetsiz, isterik, yüksek tonlu, kendini göstermeye çalışan o ses tonu. sonra hareketlerinle de tanımı koydum.
kocan çok iyi bir adamdı az buçuk tanırdım ve ona üzülürdüm. keşke benim hissettiğimi o da fark edebilse derdim ve yalan yok hep senden kurtulmak istedim, nefret ettim.
gördüm ki tam zorunlu hizmet kuran geldiği vakitte soy ismini değiştirmişsin sosyal medyada ve evlilik fotolarınızı silmişsiniz, arkadaşlığınızı da bitirmişsiniz. ayrıldınız herhalde?
inan ben hayatımda hiçbir kötü olaya sevinmemiştim, ama şimdi keyfimden bir müzik açıp oynıcam. sonunda o adam da iç yüzünü görmüş demek ki, sonunda hak ettiğini bulmuşsun, umarım doğunun en ücra köşesinde sürünürsün ve bir daha ne yüzünü görürüm ne sesini duyarım.
beter ol sürtük.