Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha nice senelere birlikte, sevdiğim Adam

Seni anlamıyorum arkadaşım, kendin niye yapmıyorsun da bana "yapsana" diyorsun?
Garipsiyorum.
Sorsam şimdi gerginlik olacak diye çekiniyorum.
Yapsan nolacak niye taktın bunu düşüncesine bürünürsün falan belki.. Ama garip buluyorum cidden.
İçimden gelmiyorsa birinin demesiyle bir şey yapmam ben zaten kolayca. Ne kadar basit olursa olsun. İnat falan da değil bu arada, içimden gelmiyordur...

Sabaha kadar hickira hickira aglamak istiyorum seninle bi fotografimiz yok diye

Ama benim canim acidi niye boyle yapiyorlar sana? Haketmiyorsun o melek kalbinle...

Gelmisinizi geçmişinizi diye sövmek istiyorum.

Hakikaten okuyacak olsalar yazardım.

Arsız namussuz hayasız aşağılık yaratıklar.

Beni böyle kötü konusturuyorsunuz ya kendinizden utanın.

Bazen merak ediyorum, kabul etseydim hayatım ya da hayatın farklı mı şekillenecekti? Yoksa sadece birbirimize mi farklılaşacaktık.
Etmemem doğruydu biliyorum da ama öyle aklıma geliyor arada.

Hâlâ inanıyorum. Hâlâ bekliyorum. Biliyorum, bir gün anlayacaksın. Sadece çok geç kalmamanı umut ediyorum...

senin kiymetini bilemiyorum be biricigim, iyi ki bana katlaniyorsun

Kk da tanıdığım iyi olduğuna inandığım ama aslında içi boş, mükemmel anne olmaya çalışıp da olamayan kadın! (Mükemmel anne yoktur) Sen mükemmelliğini ukalaligini göstermeye devam et etrafına belki madalyon alır bi yerlerine takarsin.

Anneliğe laf atmak bilemiyorum çok ilgincime gitti kimin Anneliğine laf ediyorsun merak ettim doğrusu

Anne adayıysan birisinin Anneliğine laf atmak etik dışı en iyi anneler anlar birbirini

Haaa kimse mükemmel annede olamaz varsa öyle biri tavsiye alallım

38 hafta hamileyim ve bu yazdığın şeyi görünce dayanamadım hormonlar tavanken sormak istedim

Sen tanimiyorsun canm başka bi gruptandi o ve benim anneligimi sorgulama gibi bi ukalaligi oldu . Benim kimsenin anneligini sorgulama söz konusu değil

Galiba insanlar istedikleri gibi biri olmayınca seni kötü ilan ederler.

yasattıgını ben sana yaşatamadım. umarım cokk umarım bir gün bana ne yasattıysan en agrını yaşaman dileğim. ahım bitmez tükenmez Rabbim bilir ne çektiğimi içime attığımı Rabbimin adaletine sığınıyorum. kapıma geleceksin diyordun ya tükürdüğümü yalamadığımı oğrenemedin sanırım. Rabbim bir gün seni benim elime muhtaç eylesin. Yaşattıgını yaşaman dileğimle.

yasattıgını ben sana yaşatamadım. umarım cokk umarım bir gün bana ne yasattıysan en agrını yaşaman dileğim. ahım bitmez tükenmez Rabbim bilir ne çektiğimi içime attığımı Rabbimin adaletine sığınıyorum. kapıma geleceksin diyordun ya tükürdüğümü yalamadığımı oğrenemedin sanırım. Rabbim bir gün seni benim elime muhtaç eylesin. Yaşattıgını yaşaman dileğimle.

Seni, anlatabilmek seni.
İyi çocuklara, kahramanlara.
Seni anlatabilmek seni,
Namussuza, halden bilmeze,
Kahpe yalana.

Ard- arda kaç zemheri,
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.
Dışarda gürül- gürül akan bir dünya...
Bir ben uyumadım,
Kaç leylim bahar,
Hasretinden prangalar eskittim.
Saçlarına kan gülleri takayım,
Bir o yana
Bir bu yana...

Seni bağırabilsem seni,
Dipsiz kuyulara,
Akan yıldıza,
Bir kibrit çöpüne varana,
Okyanusun en ıssız dalgasına
Düşmüş bir kibrit çöpüne.

Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin,
Yitirmiş öpücükleri,
Payı yok, apansız inen akşamlardan,
Bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene,
Seni anlatabilsem seni...
Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum, kapama gözlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…