Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı insanları hiç anlamadım anlamıyorum anlamayacağım gibi de duruyor..
Bir de uzaktan kötü enerji veriyorum bazılarına sanırım, bunu da anlamıyorum. Pıtırcık değilim diye mi?
Tüm iyi niyetimle bir şey söylüyorum ama şaşırıyorum sonra.
Kendimi bildim bileli bu konuda kırgınım hayata... Umursamayacağım bir gün gelecek mi acaba?

Umursamayacağım bir gün gelecek mi acaba?
Kırılacak bir şey kalmadığında eskisi gibi umursanmıyor. İyi bir durum mu ondan emin değilim ama.

Güçlü dur hayatmacerasi güçlü ol.. Bunlar geçiyor aklımdan işte..

Artik cabalamiyorum. Sana olan inancim bitti. Biraktim kendi haline. Ama bu suskunluk hayra alamet degil bilesin. Bu zamana dek bosa yiprattim kendimi. Ne kadar sekil versende ozu odun olani degistiremiyormussun. Gec olsada anladim. Ne hayallerim vardi seninle. Hepsini yiktim teker teker. Biraktim her seyi. Artik hayal kurmuyorum. Bu sessizligimi bile iyiye yormuyorsundur umarim. Cunku hic iyi degil beynim. Dusuncelerim cok karisik. Ben cok yoruldum. Tam her sey guzel olurken senin yikmalarindan cok yoruldum. En guzeli bu sanirim seni bosvermek. Yuregim acisa bile. Yap simdi istedigini artik beni eskisi kadar incitmiyor hallerin...

Niye beni anlamamakta bu derece israrcisin? Anlasan nolacak sanki olecekmisin basina is mi gelecek? ANLA BIRAZ ARTIK ANLA! Nefret ediyorum ya herseyden. Icimde firtinalar koparken yasamak ne kadar yipratici. Sen beni anlasaydin dunya cennet olurdu. Mevsim degisir ilkbahar olurdu. Ama anlamamayi sectin dunya cehenneme donustu. Mevsimi hic sorma o hep sonbahar en huzunlusunden....

Ben kendi evimde senden titiz olacağım sanırım.
Özellikle banyo ve mutfak konusunda bunu düşünüyorum.

Doğru kişi olduğundan ve olduğumdan emin olabilsem çok daha farklı olur..

Ben senden emindim de, sen benden emin olamadın hiçbir zaman. Her şeyin sebebi buydu belki de... Seni nasıl inandırabilirdim ki sevdiğime? Seni sevmediğimi sandığın için canımı yaktın. Rahat mı şimdi için?

Seni bu adamdan başkası çekemezdi heralde..

"Çok isterdim.. Senin tarafından sevilmeyi o kadar isterdim ki ,, . Bende çok sevmek isterdim. Doğru zamanda karşılaşmış olmayı çok isterdim. Daha önemlisi benim için doğru kişi olmanı çok isterdim. Bilmiyorum ama. Hayatımda bu şekilde ilk kez biri bana değerlisin dedi İlk defa biri özel olduğumu söyledi. Sadece yazdıklarıma bakarak, sadece sözlerime bakarak böyle dedin. Ben çok isterdim senin tarafından sevilmeyi. Çok isterdim senin tarafından değerli görülmeyi. Çok fazla.. Ben sana aşık olmayı, seni sevmeyi ve bunları diyebilmeyi çok isterdim. Kalbimi sana vermeyi, sana güvenebilmeyi de çok isterdim Sana seni seviyorum diyebilmeyi çok isterdim. Senin beni sevdiğine inanmayı çok isterdim. Beni kalbinle, gözünle sevmeni çok isterdim. Çok isterdim ,,. Hani sen bana değerlisin diyorsun ya.. Ben de sana onu demeyi çok isterdim.Benim için değerlisin demeyi isterdim.. Özelsin demeyi isterdim. Yıldızlara seninle bakmak istiyorum demeyi çok isterdim. Keşke farklı olsaydı. Sen bana değerli olduğumu söylüyorsun ama ben görmedin, tanımadın. Sadece yazdıklarımdan dolayı bunu söylüyorsun. Birde yaralarını sardığımdan belki de.. Ama her şeyin çok daha farklı olmasını çok isterdim ,,. Keşke gerçek olsaydı. Sana diyemiyorum ama seni seviyorum, en azından sevebilirim. Sana değer veriyorum, iyi ki varsın. Teşekkür ederim. Ben muhtemelen senin için doğru insan değilim. Ama inşallah günün birinde o doğru insanı bulursun, onu seversin ve çok sevilirsin. Bende çok sevebilirdim seni, hemde çok. Ama ben senin için doğru insan değilim ve bunları sana hiçbir zaman söyleyemeyeceğim. Ama duamda olacaksın. Özür dilerim her şey için.. 08.01.17".
İlk defa yazıldı bu, yırtıp atılacaktı ama yapmak istemedi. Bunları sana söyleyemeyecek hatta bunları yazan kişi kendisi de unutacak muhtemelen. Ama yine de bir yerlerde kayıtlı kalmasını istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…