Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana dualar eden rabbim beni senden önce alsın diyen insan dinle bak ne diyo... keşke ölseydin...keşke rabbim karaktersizliğini görmeme yetecek kadar uzun ömür vermeseydi sana, keşke gözümdeki masumiyetini öldürmek yerine kendin ölseydin. Benim kusursuzum... milletin ayak paspası olmuş. Sana tek sözüm layığını yaşa. Ben sözümü söyleyeyim de sen bunu ister dua say ister beddua.

Sonunda başardım sevgini tüketmeyi. Bile isteye, olaganca ruh hastası halimle seni tukettim. Artık sesimi duymaya bile tahammülün yok. Ben yaptım...

Geç kaldım ama sanırım gidip bir yerlerde tedavi olmaliyim. Çünkü hala bir şey hissetmiyorum. Hislerim alınmış gibi sanki. Biraz buruk gibiyim sadece. Sadece oğluma tahammulumun azalması içimi acıtıyor. Geriye kalan herkes yok olabilir. Buhar olup uçabilir. Kendim bile...

Delirmemi siz istediniz. Ben de delirdim. Deli de olsam anneyim. O yüzden gidip bir yerlerde tedavi olmaliyim. Söylemiş miydim? Beni sizler delirttiniz.

Artık tahammül edemiyorum kendime. Uyumak uyumak uyumak istiyorum. Öyle çok uyuyayim ki uyandığımda her şey farklı olsun mesela. Bir de hepinizden nefret ediyorum. Oğlum hariç.

İnsan en çok değer verdiğine kırılirmış,beni çok kırdın,seni arayıp sormuyorum, çünkü bana yaptiklarindan sonra nedense ben utanıyorum,gözgöze gelmeye,...benim kelimelerim kör ,sağır,dilsiz sanki ben hata yaptım,duvarları ben yıktım.....galiba senin pişman olmadığını hissediyorum,yuz yüze gelsek yine beni haksız çıkarırsın,.... Ben tartışmak istemiyorum bırak herşeyi, dağittiğin gibi kalsın.....

Teyzesinin minik fasulyesi seni umutla bekleyeceğim ..minik bir fasülyeden, koca bir kalp olana dek seni sevicem fasulyem! Gel lütfen, teyzen seni bekliyor

Sürekli bela okuyarak kahrederek kendini iyice sıkıntıya çekmiş gibisin.

Hani bugun konuşacaktık

Hangi sözünü tutabiliyorsun ki

Zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…