- 9 Ocak 2017
- 44
- 37
- 3
- 43
İşte buAma cok kotu gaza geliyorummkarar verdim yelkenleri actim
Hiç mi dusunmedin sen sevdiğin böyle ağlar...Yasitlarim ile aynı sınıfta bulunmadigim için, benden üç yaş büyük çocuklarla okula baslamamdan ötürü sınıfta lakabımi sinek koyan şuursuz oğlan seni unutmadım oğlum. Yaşadığım ilk travmasın. Satranç turnuvasında bir sinek olarak o koca govdeni cokertmistim naaber. Gecenin bu saatinde ilk delirme seansim hangi yıla tekabül ediyor diye düşünürken ilkokul yıllarına dönüp seni buldum hıyar oğlan.
O kadar eziksin ki hayatımın geri kalaninda beyni olmayan koca gövdeli adamları sevemedim sayende. Yalnız fark ettim ki çok da etkilenmemisim bu olaydan. Yanlış yerdeyim. Birkaç yıl daha ileriye gideceğim sen cekilebilirsin. Ezik.
Ooooowww masallahh :))İşte buBiraz zamanım olsa üçüncüyü yapcam :))))))
Ooooowww masallahh :))
Ilk başta kurduğunuz bir kaç cümlede kesinlikle haklısınız :) çok doğru ama son cümleniz gercekten doğru olmasını dilerdim ne yazikki erkeklerin aldatması saçma sapan davranışlarını normal karşılaması kabullenebilecek sebeplerden değil... Keske dediğiniz gibi olsaydı da kabullenebilseydim.sen iki veya üçüncüyü kabullenecek gibi görünmüyorsun :)) Ama en azından bir tane olsun canım. Samimi olmayan, başladığı gibi devam etmeyen erkeklerden hepimiz sıkıldık. Benim ikinciyi tercih etmemin ve aaaa zaman olsa da üçüncü de olsa dememin farklı bir sebebi var :))) Sen bir ayrılık yaşamışsın, hoşlanıyorsun ve bitirememişsin. Ya onu bulunduğu şartlar içinde değerlendirip, sözlerinde duramama sebepleri varsa, o sebeplere hak verip kabulleneceksin veya arkanda bırakacaksın :)))
valla bu niyeyse bdvde çoook çok sık olan bir durumTamam paranoyak dusuncelere girmeyecegim ama kirk yilda bir konu actim. Akabinde ayni basliktan birkaç tane, aynı içerikten de birkaç tane açılması tesadüf mu arkadaş. Kesin lanet olası federaller beni takip ediyor ve delireyim diye bunları karşıma çıkarıyor. Tamam federaller olmasa da ilkokul arkadaşlarım olabilir. Tesadüf evet. Yapmayın olum tamam eşim kumar oynamadı ben de yaşamayı beceriyorum. Yapmayın la.
valla bu niyeyse bdvde çoook çok sık olan bir durum
sanırım birileri gerçek konu açarken birileri bizi kekliyor
merhaba..Merhaba Kızlarrrrr
"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.
farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?
hadi baslayın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?