Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahima sukur gerizekalinin birinin istegiyle boyadigim o koyu renk saclardan kurtuldum. Aynada bakmaya doyamadigim sari saclar goruyorum yaaa oh bee dunya varmis. Retro da bitti. Acayip bi enerji geldi ustume. Iyi taniyorum bu coskuyu :d Kralice yeterince yandi, simdi kullerinden dogup baskalarini yakma zamani :d

Mune'den alıntı yapınca Mune'ye yazdın bunları sandım bi an..

Seni çok özlüyorum, her geçen gün daha çok, anılar, yaptıkların, fedakarlıkların, güzel gülüşün, bana kızışların ama biliyorum çok iyi bir yerdesin ve bizi hepimizi oraya bekliyorsun. Er ya da geç geleceğiz tek tek yanına ve sana sıkı sıkı sarılacağız tekrar, koklayacağız, öpeceğiz. Seni çok seviyoruz, çok seviyoruz, çooook seviyoruz...

olumlu bir adım atıyorum karşılık vermiyorsun, olumsuz adıma hemen basıyorsun misillemeyi. ben ters davranıyorum diye iki katı ters davranacağına bi sor bakalım niye böyle davranıyorum. belki bi sebebi vardır??

Kendime karşı beni çok değersiz hissettirdin. Bomboş.. Ama çok güzel bir şeye neden oldun teşekkür ederim.

Ya artik su borcunu ode be kardesim..altina mercedes cektin benim bi borcu odemedin!! O degil tovbe edicem bi daha borc vermemeye o olcak !

Sen gündelik hayatta en küçük bir şeyde bile istediğin olmadığı zaman sürekli "Allah belanı versin", "Allah kahretsin" dedikçe benim üstüme negatif enerji yağıyor anne. İyice ağırlık çöküyor. Of, gerçekten sana benzemekten korkuyorum...

Baba çık gel o toprağın altından. Gel ve bize de ki "bu kadar ayrılık yeter, sizi çok özledim yuvamıza geldim... bundan sonra bir daha ayrılmayacağız..." gel şu gönlüme bi su serp be baba. Gel ve sen hayattayken seni ertelediğim, senin için yapmayı istediğim ama yapamadığım onca şeyi sana yapayım, seni mutlu edeyim. Gel başımızda dur. Nasıl Bir ordu komutansız, bir ülke devletsiz, bir sınıf öğretmensiz olmuyorsa, bir ömür de sensiz olmuyor. Arkadaşlar gider, sevgili gider, eş gider iş gider ama sen gitmezsin be babam. Biliyorum buralardasın, biliyorum bizi izliyorsun, biz üzülünce üzülüyorsun biz sevinince seviniyorsun hala. Belki dünyanın en iyi babası olamadın ama en azından varlığın bile bizi bir çok şeyden, daha doğrusu herşeyden koruyordu. Rahat uyu hayatımın anlamı. Seni çok seviyorum, seni çok seviyoruz annem ve evlatların olarak. Bir gün ebediyette kavuşacağız ve o gün hiç olmadığı kadar sımsıkı sarılacağım sana...

Nasil bi babasin sen ya keske keske buraya yazdiklarimi okuyabilseydinde neler neler yasattigini 28 yillik omrumu perisan ettigini hatta icine ettigini her yaptigin halti anlatsaydim ben sana

1 aksam ya bir aksam bari sıcak odada ben uyusaydim valla sabaha sinavim olmasa bu jadar unursamazdim ya milletin babasi agzindaki lokmayi evladina verne dersinde sen utanmasan agzimizdakinede alma derdindesin

Sen her aksam sicak yataginda uyurken dusunuyormusun sobasiz bu gibi odada nasil uyuyor sogukta uykusu geliyir mu acaba diye evlatlarindan soz ederken mutlulyktan gozleri parlayan o insanlar babaysa ya sen nesin cok merak ediyorum bu sozleri soyledigim icin pisman olurmuyum ama baba gibi degilsin iste senin varliginda yetimdik

Hatta biliyomusun gecen mahallede yururken cocukken babasini kaybetmis bi komsu kizi gordum bi ona baktim bi kendime emin ol ben ondan 10 kat daha yetim gibi duruyordum

Senin yuzunden gittigim her ortamda kendimi ezik gibi hissettim tum gozler ustumde badimdaymis gibi

Ha birde sen kardesime demisdin ya gecelere kadar telefonla oynuyor telefonun isi yaniyor sen oyle san fok merak ediyorsan soyleyeyim o ısikta ders calidiyorum ben i buz gibi odada bazen soguktan ellerim kalemi tutamiyor

Ben yine sinava giricem yine bilen olursa aptal mi bu kiz dogru duzgun bi puan tutturamadi diyenler olacak kim biliyor ki durunumu senden gizli ders calistigimi

Hatta hatirliyormusun ilk defa sinava girdigim yil sinav arefesinde sirf isigi actigim icin nasilda bagirip cagirmistin gunduz gezip tizuyomys nereye gezip tozdum

Ahhh merak ediyorum iste sen bunca hesabi nasil vereceksin omrunden bi bavayi caldin yetim birakrin senin yuzunden cocukken annem dubyanin en mutsuz insaniydi senin yuzunden oksuz gibi büyüdük

Visey diywyim mi zaten sen cik iyi bilitirsundur kesin herkesin babasi eve gelince herkes mutluluktan kosusurken bizim ustumuze bi mutsuzluk cokerdi

Tamam ya hepsini unuttum sildim diyeyim ya sende unuttun mu evde yiyecek bir lokma ekmek yokken sirtini donup gittigin zamanlari aldigin o dunya kadar parayi sevgililerine harcarken hic mi aklina gelmedik bir kerede mi vicdanina dokunmadi

Ben seni affedemiyorum Alkaha havale esiyorum O seni nasil biliyorsa oyle yapsin

Ben seni gerçekten hiç unutamadım. Evlendim çoluk çocuğa karıştım.seni yine unutamadım.kocamla aram iyi değil çünkü beni hiç anlamadı hep ilgisizdi belkide benimle ilgili olsaydı beni şımartsaydı seni güzel hatıra olarak anacaktım ama işler öyle olmadı. Yıllar sonra aradın beni pişmanım keşke evlenmemiş olsaydın dedin zaten hiç unutmamıştım hergün rüyamda görüyordum seni ve şimdi iyice kafam karıştı ben ne yapacağım bilmiyorum tek bildiğim şey seni sevdiğim ama evliyim engel büyük
Allaha dua ediyorum bana hayırlısını nasip et diye offff offff

Hadi ben lüzumsuz yere dram kasıp "30 oldum ben ya ağzıma bile yakışmıyor 30 ne yaşlı gibi" dedim de sen niye "30 iyidir iyi, 31 olsan cekilmezsin puhahaha" deyip cirkinlestin?

Libidom kan ağlıyor. Öte git.

Eski zaman asigi olmak lazim sevdigim. En ufak bir seyde sorun yaratmamak lazim. Eskiler bir sey bozuldu mu tamir edermis. Eskisi gibi olmasada en azindan yeniye goz dikmezlermis. Idareyi bilirlermis. Eskilerde bir anlayis varmis. Hani su sendekinden. Anlayisini sevdigim. ^_^ Biz hep senle eski zaman asigi olalim. Beraber buyuyelim. Beraber yaslanalim. Beraber gulup beraber aglayalim. Yillari beraber devirelim. Biz hep anlayisli olalim sevdigim. Sorunlari hep beraber cozelim. Rabbime teslim edelim bu aski. O vakit tum sorunlar cozulur iste. Biz Rabbimizle oldukca sorunda kalmaz zaten. ❤

Son düzenleme:
yok ya ..
genelde baslik altina yaziyorummm..
alintilarda yanlislikla oluyo..sen niye beni alintiladin
yazik ah mazi yazik..
sen benden vazgecince ben o gunde vuruldum..
seni severdim huznüm koynumda..
seni severdim ve sana ragmen..
sen aski anlamaz bilmez..
ben Akmayan gözyasimda seni severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…