Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Içim o kadar dolu ki yüreğimden alevler yükseliyor. Sana söylemek istediğim bir çok şey var ama söylemeyeceğim. Burayıda okursun bilirim. Artık zayıf yanlarımı göstermeyeceğim içimdeki senide göstermeyeceğim.

Içim o kadar dolu ki yüreğimden alevler yükseliyor. Sana söylemek istediğim bir çok şey var ama söylemeyeceğim. Burayıda okursun bilirim. Artık zayıf yanlarımı göstermeyeceğim içimdeki senide göstermeyeceğim.

ben çok yoruldum artık.
gerçekten çok yoruldum, yeter. yaşlandım.
niye böyle yapıyorsun niye niye niye? hakkın yok ki buna. niye hayatımızda huzur yok?

sana ihtiyacım var. çok yalnız hissediyorum. neden buna bir son vermiyorsun?

Oğlum,

Uykusuzluktan gözlerimin altları morlukta çığır açtı. Neden uyumazsın neden 5 saat uykuda 5 kere uyanırsın. Bu kadın ne zaman deliksiz uyucak. Keyfine göre uyumak yatmak kalkmak ne büyük nimetmiş. Şükrettikce şükredecek şeyler çoğalıyor cinsinden.

Bu yazıları yıllar sonra okutcam sana umarım birilerinin yada bir kızın peşine takılıp ananı unutmaz göstereceğin ilgi alakadan vazgeçmezsin. Sadece Uykusuz gecelerimin bile hakkını ödeyemezsin :)

Adam ol insan ol yeşili koru anayı babayı sev say :)))

(Ciddi ciddi kıskanıyorum ya düşündükce benim oğlum bakmaz ama kızlara )

ben bunu yazdıktan 2 gün sonra bitirdin ve gittin.
gerçekten okudun mu yoksa?
gitmese miydin acaba?

Ya bu kadar dedikodudan, o bunu dedi ben şunu dedim bu bunu dedi falan yorulmuyor musunuz.
İnsanlardan kaçma sebeplerimden bir diğeri de bu, çok karmaşık, yanlış anlaşılmak da var bir de ucunda ki en gerildiğim şey.

Kurudum kaldim bitsin artik..

Sende biliyorsun ama itiraf etmiyorsun. Herkesi kaybedip bi kadinla olmak daha mi güzel. Zaten bu yaşıma kadar yoktun bari bundan sonra ol. Cok mu zor pişmanım demek. Ben senin kokunu bile bilmiyorum buna hakkin var mi senin?

Sizin ikinizede o kadar kizginim icim kin dolu ki cogu zaman size kufur ediyorum ama siz olmayinca da cok yalnizim. Benin size ihtiyacım var ama siz beni yine korunmasiz biraktiniz. Ben sizi ozluyorum. Keske hiColmasaydiniz en azindan ozlemezdim yok derdim biterdi. Ama boyle cok yarim..

Altın bileklik de taktırdın ya bana! Helal! =)
Kendimi gerçekten çok kadınsı hissettim nedense. Bileğime bakıp duruyorum.

Teşekkür ederim her şey için.

Ben ve ciddi ilişki? Çok garip şeyler oluyor.
Alışmaya çalışıyorum.

bu kadarmı zor beni anlamak yoruldum artık biraz üzerime düşsene ilgilensene bi çaba sarfetsene toparlaybilmem için kendimi tek başıma çırpınıyorum farkedemiyomusun yardıma ihtiyacım var niye görmezden geliyosun üzerimde oluşturdugun yükten okadar sıkıldımki bu evlilik denen şeyin hiçbi artısı yok benim için eş olmak işe gidip gelmek degil sormamana rağmen anlattıgım sıkıntılarıma haklısın deyip geçmen degil bi çözüm bul bi rahatlat beni niye bi derdini paylaşmıyosun diyorum zayıf noktalarımı göstermek istemiyorum diyosun bi hayalin planın yokmu gelecege dair diyorum ben anlatmak istemiyorum anlatnca olmaz diyosun ee ne konuşup paylaşıcaz biz kimin var benim bu şehirde fedakarlıklarımın karşılıgı yok hep ben kendimden veriyorum bişeylerden vazgeçiyorum kendi isteklermden ödün veriyorum ya sen nerdesin???? annenin dediklerini duymazdan gelmektendd bıktım sırtımdaki kocaman bi yük sen ve ailen kurtulmak istiyorum artık tükenmeden. Nefes alamıyorm sanki kafamda hep aynı şeyler dönüp duruyo nolurdu biraz daha kararlı güçlü bi adam olsan omzuma yük olmaktansa yüklerimden kurtarsan. Hİç iyi bi yere gitmiyoruz bunu bil. Böle devam ederse kafamda netleştirdigim zaman noktayı koyucam. Bu kadar fedakarlık bana fazla artık...

Aklımdan neden cikmiyorsun? Sen nasıl bu kadar kolay kalbinin sesini bastirabileceksin, bana da anlat bende yapayım.. Ben nasıl bu kadar sevdim seni, nasil bu kadar sevebildim? Artık yazmayacaksın demi, benim buna alışmam daha doğrusu kendimi inandırmam lazım ama olmuyor iste. İçimdeki umut bari bitsin, çünkü kabullenmekte zorluk çekiyorum. Seni çok seviyorum, yıldızlara seni anlattim, seni çok seviyorum. Hep mutlu ol ve iyi ol..

Artık bana dair dudaklarına değebilecek tek şey; ismim!

Keske şimdi mesaj atsan :/ Seni özledim, atmayacagini biliyorum ama hala bekliyorum galiba

Yazan sen, konuşan ben.. Çelişkiye bak

Amacın ne anlayabilsem keşke. Kendinle bu denli çelişiyor görünmesen, daha açık olsan anlayabilirdim belki de. Ne olur sanki ne düşündüğün ne hissettiğin konusunda daha açık olsan, ölür müsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…