Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben elimi çektim senin üzerinden!
Bakalım sen dizini ne kadar ayrı tutacaksın dizimden!!!!!

Ayrılsak bile dargın kalmayalım.. Küslük hoşuma gitmez benim.

Dengesizsin diyorum ama kabul etmiyorsun ne yapayım Rabbim görüyor artık uğraşamayacağım seninle aslında uğraşmak değil UMURSAMAYACAĞIM..

sana çok kızıyorum bazen, hani işyerindeki manyaklarla uğraştığında telefonda bana da bağırıyosunya!!!

ama sonrki telefonda hatanı anlayıp yumuşacık bi adam olup kendini affetirmen varya....

çok tatlı be hayatımmm!!!

Pazar gününü ekme planları yapıyorum.:1 Yılbaşı alışverişine çıkacağım,duyurulur...:86:

Birgün beni gerçekten anlayacaksın
geç mi kalmış olursun bilmem ama benden günah gitti

İyice karamsar bir insan haline soktun beni içimde hep bir korku ve gözlerimde yaşla bekliyorum sonumuzu.. Öyle olumsuzki içimdeki herşey,, Neden öldürdün içimdeki beni? İyimser beni öldürdün sen.. Şİmdiyse şüpheci, korkak, olumsuz bir insan haline geldim.. Kuralların var, cezaların var sanki ben senin kölenim ve ben her seferinde biraz daha eziyorsun.. Kimse inanamıyor bana? Söyle bana aşk bu mu sevgili? Aşk korkması mı sevgilinin senden? Aşk sadece tek taraflı kurallara mı bağlı yaşanmalı? Aşk karşındakini anlamamak mı? Ben artık dayanamıyorum, hayır beklemek değil sorunum belirsizliğin içinde olmak.......... off off Allahım dayanma gücü ver bana ona ise biraz insaf..

Ve ben artık seninle yapamıyorum birtanem elimde değil istesem de istesem de YAPAMIYORUM

İnanamıyorum bu hale nasıl düştük bilemiyorum

Sendemi bendemi her neyse her kimdeyse neyse bilemiyorum

Olur olmaz nedenler her yerde izlenmeler öyle şeylerden yoruldum

Ne yazık ki ne yazık ki birtanem BOĞULUYORUM...

şimdi sen;
içine mi yağıyorsun?
içinden mi?
hangi buluttan nem kaptı yine yüreğin?
hangi zamanın yansıması bunlar?

Büyük ihtimalle doğum günümü hatırlayıp planlamayacaksın.
Face.te görünce aklın başına gelir.
Pazar telafi edersin diye düşünüyorum.
Kızmayacağım ama sana.
Pazar günü birlikteyiz değil mi??
Off hadi pazar olsun..
Özledim!:97:

Gene bana ceza veriyorsun kendi dünyanda, öyle değil mi? Mutlu mu oluyorsun böyle, seni hiç düşünmüyorum, yazdığın iletilerde umrumda değil havasında olarak? Gerçekten umrunda değil miyim yani?? Anlamıyorsun hiç birşeyi sen.. Bütün gün bilgisayar başında seni bekliyorum ben ama ne için?? Söylediğim herşeyi yanlış anlaman için mi? Başka insanlara yazmışsın gördüm en azından bir kelime yazsaydın olmaz mıydı? Ben snein gözünde neyim söyle bana? Acı çekiyorum çokk.. Madem öyle bitir bu ilişkiyi sende orda yeni bir hayat kurdun devam et işte.. Oh zaten Güney Amerika kızları demi..
Eski günlerimi özlüyorum ben, eski ben olmak istiyorum tekrar.. Ben sen olmayı beceremedim sevgili.. Artık ne kendimim ne senim.. Ver bana eski beni.....

Uykucu Şirinim!.. Akşama Canına Okuyacağım Bilgine!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…