Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1. Çok hoşsun tamam da bu kadar havalı durmaya lüzum yok tatlım. Bana bakmandan da çok hoşlanıyorum bu arada.

2. Sen de çok şekersin yaahuu... :86: Güney Kore'li erkeklere benziyorsun çikolata tenin ve çekik gözlerinle. Ama biraz etrafına da bak bea arkadaşımm...

3. Sana söylenecek bir şey yok. Diğerini de geçtin kendini beğenmişlikte. Aslında iyi birine benziyorsun ama dışarıdan farklı gözüküyorsun işte. Bugünkü kıyafetine, saçına, sakalına, siyah berene bayıllldımmmm... Keşke boyun biraz daha uzun ve vücudun da daha kalıplı olsaydı. Ama sen o tarzla diğer eksikliklerini geride bıraktığın için şimdilik bir sorun yok. Seni tanımayı çok isterim. Bir yandan da umrumda değilsin... :44::44:

4.Yine çok hoştun, cooldun ve yakışıklıydın. Beren çoookkk yakışmıştı. Hep tak onu bence. :97::97:

playstationa gösterdiğin ilgiden bir yudum da ben almak istiyorummmm
noluyo sana yaa oyun manyağı oldun çıktın :96:

Bu son ağlamalarım. bu son acı çekmelerim haberin olsun.. Peşindeyim çok büyük terbiyesizlik belki yaptığım belkide özel hayata tecavüz ama umrumda değil içimdeki şüpheyle yaşayıp hergün kendimi yiyeceğime açtım facebook unla ilişkili mailini demin ve ne gördüm orda sevgili? Bi kızdan gelen mesaj.. İspanyolcaydı ama çevirdim işte.. Google translate var artık biliyorsun.. Hem türkçesine hem ingilizcesine baktım "aaaa ok .. hiç sorun değil .. Orada o zaman bekleyin" Ne demek bu? Ne demek olacak aldatılıyorum işte daha ne demek olacak!! Ama içim genede bi garip hemen kesip atamıyorum seni, ya yanlış çevirdiysem ya bi iş içinse görüşmeniz.. evet biliyorum kendimi kandırıyorumm. Ama kaydettim prntscr yapıp bekliyorum şimdi diğer mesajlarını kızın yada kızların.. Neden yaptın neden.. Ağlayacam bağıra bağıra sonra susacam ama seni söküp atacam içimden yavaş yavaş.. Sanmaki senin yaptığını yapıp senden intikam alacam hayır senin kadar miğdesiz değilim ben senin kadar karaktersiz hiç değilim ben.. Bunu demekten nefret ediyorum ama biliyorudum!!!!

eheheh... sahiden mi? yok canım, kesin yine gündüz düşüdür benimkisi.

Çok işim var ,çok...Cuma günü bir tanecik dostum,seni barınağa aldırtacağım,ayağın iyileşecek minik prenses...

hem bu kadar kırıcı, hem romantik olabilmeyi nasıl başarıyorsun sen Allah aşkına?! dengesizsin ve yarın bile ne olacağına dair bir fikrim yok. :44: ama artık daha yakın hissediyorum sana bu kesin. tabi ben de dengesizim o ayrı. uzatmayalım istersen ha?!

ruh hastası görmek istiyorsan aynaya bak empati yoksunu gerizekalı.riskli ve zor bir hamilelik yaşamadığın için sana inanılmaz geliyor bazı yaşananlar.
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahillerdensin belli..

Delirmek üzereyim hiç mi haketmiyorum acaba mutlu olmayı? Suçum körü körüne sevmek mi sadece? Bu muydu büyük aşkın, bu muydu bana aşkın? Hayallerim gene paramparça 3 hafta mı sadık kalabildin sadece? Sen orda belkide onun koynundayken ben burda ağlamaktan bitap düşmüş bi şekilde acı içinde kıvranıyorum.. Hakaret etmek, beddua etmek, bağırmak istiyorum ama sesim çıkmıyor çıkmıyorrr dayanamıyorum dayanamıyorum sen bu akıttığım gözyaşlarını bile haketmiyorsun sen beni hiç ama hiç haketmiyorsun!!

yanımdasın ya çok teşekür ederim
çok kötüydüm ve en büyük desteği senden aldım
sen iyiki varsın
seni çok seviyorum
bugünü hiç unutmıcam
başımı omzuna koyunca bana söylediklerin bir ömür yüreğimde olucak
hep yanımdasın bunu hiç unutmıcam sevgilim çok teşekür ederim
bunu da atlatıcam çünkü sen varsın

benim hamileyken yaşadığım zorlukları anlatmamı duygu sömürüsü olarak düşünüp arkamdan dedikodu yapıp yüzüme söyleyemeyen mıçımın kapalısı ( kapanmakla müslüman olunmuyor,sen de örneksin ) cesaretin varsa yüzüme söyle..herkes senin gibi sorunsuz hamilelik yaşamıyor.

bilmediğin ve yaşamadığın için empati yapmaktan yoksunsun..senin gibi öğretmenlerden Allah çocuklarımızı korusun..

Açım bebeemmm kahvaltı ısmarlasana bana.
Ayrıca ben sabahları seninle uyanmak istiyorum artık.:97:
Özledim diyemediğin için sesini duymak için aradım diyorsun ya bitiyorum sana
Bende özledim aşkım bende..

Biliyor musun?????
Kişilik bozukluğu sahibisin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…