Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herşeyi en iyi kendilerinin bildiğini ve heeep kendini en doğru sanan beyinsizler size sesleniyorum
gözümde bi b.k böceginden farkınız yooooooooooooooooooooooooooooooooooook siz kendinizi avutup durun komik duruma düşüyorsunuz farkında değilsiniz işte en acı olanda bu zavallı yaratıklar.....

Pazar benimsin
Önce kahvaltı sonra sinema
oohhh değme keyfime

Herşey bu kadar basitmydi.Oysa nasıl anlatmıştın seni ben şimdi anlıyrum nasıl bİ kişiliğe sahip oldugunu !!! Yazık senin için akan göz yaşlarıma !! Bende böyle olmak istemezdim ama nasip işte beni anlıyamadım konuşamadım...Şunu bilki ben aşkın en güzellini sende tattım.Sevdim seni hiçkimseyi sevmediğim kadar.Keşke sonumuz böyle olmasaydı bi 1 klemde silip atmasaydın... Allahtan tek dileğim ikimiz içinnde en hayırlısını versin...HERŞEYİN HAYIRLISINI İSTEMEKTEN BIKMICAM HİÇBİR ZMAN...

Yalnızlığı çekilmez kılan birçok sebep vardır; ama unutma ki yalnızlık, bize gerçek dostlarımızın kim olduğunu hatırlatır..

1.Bugün görmeliydin benii...

2. Ten rengin ne kadar güzelmiş senin yauu... Ya da ışıklardan mı öyle geldi bana acaba? :44:
Bir ara yine dikkatli bir şekilde bakacağım.

çok az kaldı askım dayanıyorum,sabrediyorum,bekliyorum sevgilim seni çoookkk seviyorum.

Artık ben önemliyim ..
Hayatımın merkezi değilsin..
abatu hayatına odaklandı ..
abatuyu şımartıcak ve sevicek..
seninle dediğin gibi sadece anı yaşayacak ..
yarını ben değil sen düşün.. tabi bi yarın varsa..

yarin icin eyvallah dedim ama diger planin hic hosuma gitmedi...
bir ara detaylica bu konu yüzünden seni yipratmayai düsünüyorum... :90::76:

ohh sonunda aramıza giren playstationdan kurtulduk :81:
sana çok aşığımmmmmm :109:
haa bu arada çeyize playstation almaktan vazgeçtim,bilgine... :76:
bile bile kumaya razı gelemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…