Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam dövmücem...
Ama neredesin bunu bileyim...
Yeni yıl töreninde bile yoktun,hani siyasi kariyerimiz ne olacak?

başım ağrıyor
belki öpersen geçer

Gerçekten bu siteye girdiğini takip ettiğini düşünmeye başladım. Ya da artık sen bazı şeyleri hissediyorsun. Sana da malum oluyor galiba... eğer bu siteyi takip ediyorsan. yazdıklarımıda okursun inşallah :)))
Çok zor bir insansın. ben senden çok yoruldum. Çok sabırlı birisin aslında sen iyi birisin ama birde ne istediğini bilsen. Kötü söz söylemeye dilim varmıyor artık o negatifliği attım üzerimden. Ben senin sadece düzelmen için dua edebilirim.... olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. keşke susmak yerine insanlar konuşmayı tercih etseler... sorunlar konuşa konuşa anlaşılır.

kimse bilmez yada fark etmez benim gözyaşlarımı ... zaten kimseye söylemem ağladığımı.. yada kimseye anlatmam. Neyse sen burayı okusanda okumasanda zaten hiç bir şey değişmeyecek. Kader -alın yazısı.... böyle bir şeyle sınavımız varmış. inşallah doğru yolda deva:87:m etmişizdir. bu sınavıda atlatmışızdır.

Son düzenleme:
Annneeemmm annnneeeeeemmm her şeyim benim, aşkımmmm, bal annişim.
Cansın sen caannn.

Gerçekten yakışıklısın. O kız neden bıraktı seni acaba? Ne yaptın yavruya bakiimm? Sözde çok aşıkmışsın...

bazen diyorum yanindayken zamani durdurma imkanimiz var mi acaba?
hep senin yaninda olsam, hep benimle olsan...

Seni istemeden de olsa üzüyorum huysuzum kabul ediyorum ama biraz anlasan beni :84:

nerdesinn(( yaa çok merak ettiğimi bilirsin senn offf sınanıyor muyum acaba kendimi zor zaptediyorum canımmmm araaaaa lütfen yaaa

Bugunlerda asiri sakin,planli,dusunceliyim,pek cok kimse umurumda degil, beklemedeyim,hayirlisi olsun diyelim.....

Avcılığa spor diyenin aklından şüphe ederim.Avcılardan da nefret ediyorum.Nasıl bir vicdandır ?!..

Şimdi napıyosun acaba?
Uyumuşsundur eminim çoktan..
Mutlu musun gerçekten?
Bu muydu istediğin?
Kırıp döktüklerin yetti mi seni rahatlatmaya?
Seni affetmek istemiyorum.
Seni süründürmek istiyorum.
Sana öyle kızıyorum ki..
Ama biliyorum yine hiçbir şey olmamış gibi devam edicez.
Ben mi çok acizim sen mi çok yüzsüzsün?
Hangimiz bu ilişkiyi bu hale getirdi söyler misin?
Nerde yanlış yaptık?
Dilerim hatanı gerçekten anlamadan dönmezsin geri..
Ben seni böyle sevmemiştim.

Aynı şehirde güne başlamak senle.. Aynı şehirde geceyi bitirmek..
Sabaha senle uyanmak, aynı havayı solumak...
.
.
Seviyorum.

Ne yapicagiz biz seninle böyle bu zorlu sevdamizla???

Beni kaybetmekten korktugunu anlamamak mümkün degil!!

Yalniz keske güvenimi yikmadan önce birseylerden vazgecip sonra pisman olmadan önce bilseydin degerimi.

Senin yaninda degilim diye birsey yok sadece güvenim yikildi...Unutmaki simdi söylediklerini daha öncede binlerce kere söylemis ama bana verdigin sözleri hice sayarak gitmistin. Unutmaki seven eski halinde bulunmuyor. Sen giderken arkandanda kendinle birlikte benden, askimdan, güvenimden ve sevgimden birseyler alipta öyle gittin.

Sen sürüne sürüne geri döndün ama yasatigin hayal kirikligi ve olusturdugun güvensizlik hayla icimde...Oluk oluk kaniyor......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…