Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yahu senin şu ağzı bol laf yapan kankanı iş icabı yurt dışına gönderseler.
Önümüzdeki 20 ila 30 yıl oralarda yaşasa..
Ne iyi olur be sevgilim :)

Kavuşmamıza sadece 15 gün kaldı... Seni çok seviyorum ve deli gibi özledim herşeyimmmmmmmmm

Bakiyorumda yavas yavas aklin basina gelmeye baslamis senin gercekten, olucak olucak ha gayret... En dogru en istedigim kivama geliceksin pasa pasa...:88:

Sen benim canimin taaaa icisin...seni cok cok cok seviyorum...benim dünyam

Gece beni ara dedim
Uyusam bile uyandır dedim
Bu saat oldu aramadın
Çok kırıldım
Bitti bu iş!!
Yeterince sabrettim anlayış gösterdim sana
Artık yeter!!
Hoş görmeyeceğim..
Bu gece gözyaşı döktüğüm kadar sende dök emi
Bu gece içimi acıdığın kadar seninde için acısın
Sevmiştim seni
Değerini bilemedin

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün neden bu kadar çabuk bitti.doyamadım sana.beni yurda bıraktın gittin ya ben o an bittim yanımdayken özlüyorum seni,sen yanımda yokken nasıl dayanayım.koskoca şehirde tek başıma bırakıp gittin.biliyorum mecbursun gitmeye ama dayanamıyorum senden uzakta olmaya.seni seviyorum yaşama sebebim.kavuşacağız bi gün.o gün için bu sıkıntılar.okul bitcek ve biz kavuşacağız ömrüm

şu anda nefret ediyorum senden. aslında o kadar aşığım ki ama şu anda seni bir kaşık suda boğabilirim. sen beni özlemediğinde görüşmekten nefret ediyorum. bıktım artık senden. aşk denilen lanet duygudan da bıktım.

Bir daha aramayacağım seniiiii

Nasipse 1 yıl sonra şuan yanında başım omzunda televizyon izlemeyi hayal edip uyumak istiyorum ve gönülden diliyorum Allahtan....

ne kadar masum uyuyosun bitanem
şu an yanında olsam üzerini örterdim ama uyurken çok açıyosun üstünü :97:

Bugün gel ve yanacıklarımdan öp!
Cuma günü gelemediğin için özür dile!
Mutlu yıllar dile!
Yoksa kesin dayak yiyeceksin haberin olsun!!!!

Mızmızlıklarımı olgunlukla karşıladığın için teşekkür ederim canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…