neredeyse bir yıllık bir üye olaraktan bu konuyu buraya açmaman gerektiğini bildiğin halde açman şaşırttı asyacım..
fakat ilaçla olmaz bu iş altın çilek öldürüyordu beni..Allah muhafaza daha bitkisel ürünler denenebilir limon kürü sarımsak kürü sirke kürü vs.vs. gibi
aman diyim, kullanmadım, bilmiyorum ama kilo problemi olan birisi olarak yazıyorum.
uzak durun.
en masum görünen yeşil çayı bile günde 3 kupadan fazla içmeyin zararlı diyorlarsa...
o ilaçlara hiç yanaşmayın.
bir dönem gittiğim diyetisyen şiddetle karşıydı ilaçlara.
hepsi sözde yarar sağlarken, metabolizmayı hızlandırmaya çalışırken kalbi yoruyor demişti.
utandırdın bak şimdi beni
:)
evet canım biliyorum
ama ciddi şekilde kendime hakim olmaya çalışıyorum şuan
aldım alıcam durumundayım
kabuklu deniz canlılarından üretildiği söyleniyor
acaba dedim
malesef yine o acaba lara düştüm
ACABA BU İŞE YARARMI
elimde dukan diyeti kitabı var netten bir kaç motive önce sonra fotosu indirdim bir de böyle deneyeceğimutandırdın bak şimdi beni
:)
evet canım biliyorum
ama ciddi şekilde kendime hakim olmaya çalışıyorum şuan
aldım alıcam durumundayım
kabuklu deniz canlılarından üretildiği söyleniyor
acaba dedim
malesef yine o acaba lara düştüm
ACABA BU İŞE YARARMI
hemen veriyorsun o kiloları canısıııelimde dukan diyeti kitabı var netten bir kaç motive önce sonra fotosu indirdim bir de böyle deneyeceğim
89 kilo 163 boyum var benimde..
nasıl cesaret edıyorsun,onca ılactan ölen insanın haberi yayınlanıyorken..yapmaaa..
he valla çocuktan önce en azından 70 e düşem azı kaldırmıyor beni zaten sırf kemiklerim 49.4 kilo sen hesap ethemen veriyorsun o kiloları canısııı
elimde dukan diyeti kitabı var netten bir kaç motive önce sonra fotosu indirdim bir de böyle deneyeceğim
kuzucum sen azimli hatunsun beni bile nasıl destekleyip gaza getirdin..he valla çocuktan önce en azından 70 e düşem azı kaldırmıyor beni zaten sırf kemiklerim 49.4 kilo sen hesap et
elimde dukan diyeti kitabı var netten bir kaç motive önce sonra fotosu indirdim bir de böyle deneyeceğim
ee ben ee ben 23 yaşıma kadar vejeteryandım 4 yıldır et kullanıyorum yeminle bir ömür dokunmasam dururum o kadar sebzeci otçu adamım ama tüm diyetler illa bir öğün et peşinde var bi bildikleri demek kiben de aldım kitabı yaptım 3 gün dayanabildim.
ama ben protein insanı değilim hiç.
40 yıl yemesem ne et ararım, ne tavuk ne yumurta
benim zayıflamak için içmediğim ilaç kalmadı yaşıyor olmam mucize sanırım
sonra baktım olmuyor bende fazlalıklarımla mutlu olmaya çalışıyorum
abla benim dediğim gibi yapsana vucut detoksu resmen yaptığım benim..ben de aldım kitabı yaptım 3 gün dayanabildim.
ama ben protein insanı değilim hiç.
40 yıl yemesem ne et ararım, ne tavuk ne yumurta
okadar gözün karaysa nefsınede hakim olursun..yemeyerek göster gözü karalıgını..hep bu gözü karalığımdan oluyor zaten
sağlık bakanlığı filan da diyor ya
boyadı işte yine gözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?