fatblock kullanan varmı

kuzucum sen azimli hatunsun beni bile nasıl destekleyip gaza getirdin..
ben 1.72 boyundayım suan 68 kiloyum hedef 65
yav bebişim bi kilo bir de yılların verdiği gazla ders çalışma huyum rafa kalkmış ama inat ettim merdiveni dayadım başlayacam bu hafta dolaptaki sebzeler bitsin bir hafta ar ge çalışması yapıp kendime 3 aylık bir dilime hazırlayacam düşünsene bu kiloyla hamile kalsam 110 la falan doğururum psikolojim zaten bana gıcık dibe çökerim yeminle

en kolayı karatay beslenmesi.hem damak tadımıza uygun hemde tüm ev halkıyla aynı şeyleri yiyorsun böylece hem kendine hem eşine ayrı yemek yapmak zorunda kalmıyorsun.

bahane bol gavura kızıp oruç bozuyoz valla eşim zayıf atletik yani şimdi kendimi farklı bir şekilde gaza getiriyom dışardaki güzel hatunlara gözü kaysa yeri falan diyorum sapıkça,ama gaza gelmek kenara dursun kendi kendime trip yapıp kıskançlığa giriyom..e hatun tutsana bi tarafını niye ters teptiriyon fikrini dimi..

abla benim dediğim gibi yapsana vucut detoksu resmen yaptığım benim..
ve kilo kaybederken bünye zayıfta düşmüyor çünkü her öğün 1porsiyon meyve yiyorum
he bide günde 2 litre su..
nasıl? Sunu bi anlatsana..napıyorsun

ben onu bunu bilmem kuzum verilecek o kilocuklar..
ama mutlaka günde 3 litre su iç bide hani merdiven falan cıksan ben günde yarım saat merdiven inip çıkıyorum iş yerinde..
asansör kullanmıyorum, 2 fincanda yeşil çay mutlaka içiyorum..

Aman diyeyim, ilaç tablet vs den uzak durun.
Hatta bence bitkisel olan ve adını yeni duyduğumuz şeylerden de uzak durun.
Aç bırakan diyetler de yapmayın, yağsız, tuzsuz,şekersiz, hamursuz bir yeme-içme olayına girerseniz zaten hallolur.

abla benim dediğim gibi yapsana vucut detoksu resmen yaptığım benim..
ve kilo kaybederken bünye zayıfta düşmüyor çünkü her öğün 1porsiyon meyve yiyorum
he bide günde 2 litre su..

başladım zaten canım ben bu hafta başında 1.79163.9461.61441. kez
sabah kepekli sandviç ekmeğine beyaz peynir.
arada kavrulmamış çiğ fındık, badem
öğle çorba+ 1 tabak sebze yemeği
akşam da aynı şekilde...

bu hafta böyle yaptım. 1 kg. gitti.
darısı kalan 19 kilonun başına

suyu çok içerim kurbağayım ben ezelden beri :)
senin boyun kilon iyiymiş canım.

benim 1.73 boy
kg. 88

hedefim ilk etapta 74-75 olayım.
sonrasına Allah Kerim...

emzırenler yeşil cay içemiyor mu yaaaaa..

canım benim bundan sadece 8 ay önce 84 kiloydum ve bi genç kız olarak çok fazla bir rakam bu. bir sürü ilaç kullandım ama sonu hep hüsrandı.
baktım olacak gibi değil kilolar aldı başını gidiyor etrafımdaki zayıf insanlara özenmekten sıkılıyorum. 5 te 5 diyeti diye bişey var kesin duymuşsundur. onu yapmaya karar verdim. beni asla zorlamadı 2 ayda 20 kilo verdim inanılmaz birşeydi bu benim için. ve üzerinden kaç ay geçti hala formumu koruyorum. çok yedim ama çok şükür 20 kiloya karşı 2 kilo alıp verdim. şuan 64 65 arası gidip geliyorum. bence denemelisin eminim fazla zorlanmycaksın.

olursun ablacım olursun
bende şu derdimin sonuna geldim onu atlatıp bebek istiyorum o yüzden zayıf olmam gerek bu arada evlenirken 61 kiloydum ve o günleri çok özledim(

Ben bu listeden çok memnun kalıyorum misal, bir hafta yapınca mantığını anlıyorsunuz zaten...

Eklentiler

• $IMG-20131112-WA0004.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 153
  • $IMG-20131112-WA0005.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 128
  • $IMG-20131112-WA0006.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $IMG-20131112-WA0007.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMG-20131112-WA0008.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 138
  • $IMG-20131112-WA0009.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 128
ben hiç duymadım biraz bahsedermisin?

keşke çok yiyen bir insan olsam
porsiyonlarım olsun yemek düzenim olsun
zaten sürekli aç geziyorum
çikolata ve tatlı düşkünlüğümü bırakamıyorum
otura otura toto büyütüyorum

ayrıca millan
gözüm kara
ama tok değil
:)

olursun ablacım olursun
bende şu derdimin sonuna geldim onu atlatıp bebek istiyorum o yüzden zayıf olmam gerek bu arada evlenirken 61 kiloydum ve o günleri çok özledim(

hadi canım inşallah atlatacaksın bak az kalmış.
ah ahhh evlenirken ben de dal gibiydim :)

Öncelikle böyle bir konu açmanız yasak. Hele bir de böyle zayıflama haplarının öldürücü etkisi varken...

Ben detoks suyu hazırlıyorum kendime. Onu içiyorum, Jillian 3o day shred programını yapıyorum, bol yoğurt tüketiyorum. Bir de sabahları uyanınca limonlu ılık su içiyorum.

Böyle haplara itibar etmeyin, başkalarını da etkilemeyin.

aman aman o tip şeyleri denemeyin bile...

diyetisyen sirke kürü yapan birinin mide kanseri olduğundan bahsetmişti... kürlere bile bulaşmayın...

babam karbonat kürü yaptıktan sonra, kanseri metastaz yapmıştı...

anlat çabuk sana kitlendim lunatic

yalnız diyet deneyimleri açılırken bizimde gün boyu masa başında oturmamızı hesap etsek tam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…