fatblock kullanan varmı

başakalarını etkilemek için değil
etkilenmek ve almamak için açtım konumu

herhangi birşeyi övmüş yada özendirmiş değilim

1-2 fincan içilebilir diye biliyorum.
ama gene de doktora sormakta fayda var tabii.

86.dan 58.e ne kadar zamanda düştün acep tebrik ederim valla
ben dogumumu yaptım..eve geldim,kocam dedıkı,okadar arkadadımız doğurdu,en kılolusu sensın,hıc doğurmamış gıbısın..annemde Bi yandan kıyafetlerımı katlarken,kız eskıden sen bu kadar zayıf mıydın..bıdaha gıremezsın bu shortlara dedi..
öyle yıkıldım ve takıntı yaptımki,40 ım çıkmadan eskı kılom olan 60 a dustum..
bıyandan da emzırıyordum tabi,vücut nasıl yag baglamışsa sutum hıc kesilmedi,zaten coook su içtim..yaptığım şeyse,

sabah,yumurta beyazı ve peynir..

öğle,yoğurtlu corn fleks

aksam 4 kasık sebze yemeği ve yoğurt..

bunun dışında hıcbıse yemedım..sırf hasetimden verdim hemen hahay:)

Kullanmadım ama her eczaneden satılanin güvenilir olmadığını, sağlık Bakanlığından onayı olmadığını biliyorum!!

doğumdan sonra bende verdim sonra geri aldım birdaha da gitmedi
haset NE GÜZEL BİR ŞEY MİŞ YA HU

ay netten baktım o diyete de çok kötü değil mi?

bana da haset lazım demek
40 günde süt kesilmeden bu kadar kilo vermek yeminle büyük başarı :)

çay var dediler geldik..ama ilaç varmış

benımkını oku,bir bebek,bir ben..oturdugum yerden verdim..
valla okudum 40 günde eski haline dönmüşsün aşkitom da süt vermişsin en sağlam spor yöntemi zaten ,benim sütüm yok ama maşallahım var sanki süt doluyum

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rallari-lutfen-okuyunuz.737655/#post-36484592
bdv kuralları gereği konunuzu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…