Merhaba kızlar ben saraçoğlu hocamızın kürleriyle bir kez gebelik yaşadım,kimyasal da olsa..sonra bi türlü düzenli bi şekilde kullanamadım aynı kürü..şimdi bu macunu yaptırdım.yine saraçoğlu hocamızın tvde tavsiyesi üzerine bu macunu yaptırdım(Allahın izniyle kendisine bilgisine güveniyorum)32 grlık tarife göre ve yaklaşık 70gün yetecek kadarmış da.. kullanan var mı? şifam ve vesilem olur inşallah diyorum ve 2-3 güne reglm biter bitmez başlıyorum inşallah..70. güne gelmeden güzell haberlerle burda olurum inşallah:)
Biz yaptık canım eşiyle beraber yedik ama bende kist eşimdede hemoroit yaptı ayyy mahfolduk evet tadıda kokusuda çok kötü biz 300tl vermiştik hepsini yedik ama işe yaramadı hastalık olarak döndü bize
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok kötü bi tadı var bisürü para verip yaptım ancak duruyo hala kavanozda bal bide şekerledi :) hem acı hemde kötü kokuyo Allah affetsin çöpe gitcek galiba
Biz sabah bir akşam bir tatlı kaşığı 40gün boyunca yedik
ne kadar yediniz. bir kaşığı bile fayda verir diye okudum sanırım gittigidiyor ya da hepsi burada sipariş yorum açıklama kısmında..bal ne balıydı bizimkini bitlis balı dedi. eminönünde aktarda yaptırdık.
Canım ben doğal yolla 3defa hamilelik yaşadım bugün soğan suyunun 14.günü :) peki bundan sonra ne yapıyım
Kizlar bende bi macun tarifi var.gecen yil bi teyze yapip vermisti.aslnda cok iyi gelmisti o ay ilacsz adet olmustm ilk defa.fsh degerm de dustu.ama kizlar ben macundur bitki kaynatp icme konusnda cok tembelim.teyze bana duzenli ye dedi.ben o ara cok ot cop yedim tiksndim.tadi bu bahsettgnz macun kadar kotu degil.ustelk maliyeti cok az.istersenz veriyim tarifni.evde kendnz yapabilirsnz..
tarifi merak ettiiiikk:))
Tarifi paylastm sifa olsun bebis olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?