Fatihsultanmehmethan macunu kullananlar..

muselt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
403
28
118
Ankara
Merhaba kızlar ben saraçoğlu hocamızın kürleriyle bir kez gebelik yaşadım,kimyasal da olsa..sonra bi türlü düzenli bi şekilde kullanamadım aynı kürü..şimdi bu macunu yaptırdım.yine saraçoğlu hocamızın tvde tavsiyesi üzerine bu macunu yaptırdım(Allahın izniyle kendisine bilgisine güveniyorum)32 grlık tarife göre ve yaklaşık 70gün yetecek kadarmış da.. kullanan var mı? şifam ve vesilem olur inşallah diyorum ve 2-3 güne reglm biter bitmez başlıyorum inşallah..70. güne gelmeden güzell haberlerle burda olurum inşallah:)

Icerigi hskkinda bilgin var mi cnm

Fatih Sultan Mehmet Han Macunu tarifi

Malzemeleri

32 gram tarçın

32 gram karanfil

32 gram anasonu mısrı

16 gram kereviz tohumu

16 gram ud-ul kahr

32 gram fulful

32 gram kebabe

32 gram ısırgan otu

32 gram havuç tohumu

32 gram şalgam tohumu

32 gram turp tohumu

32 gram mastika sakızı

32 gram sinameki

32 gram ak günlük

32 gram üzerlik tohumu

32 gram acıbadem yağı

64 gram çörek otu

16 gram misk

192 gram şeker

2 ¼ kilo bal

Yapılışı

: Demir bir havanın içinde şekerle bütün baharat iyice dövülerek toz haline getirilir. Sonra bu toz 2 ¼ kilo saf balla iyice karıştırılır.

Tam 3 saat durup dinlenmeksizin işlenecek olan macun koyu bir kıvama getirilir. Bu macun sabahları ve akşamları aç karnına 19.2 gramlık yenilecek.. ama aktar bana sabah akşam bi tatlı kaşığı alın dedi. arısütü de verdi kürdana batırıp dil altı alın dedi.

Çok kötü bi tadı var bisürü para verip yaptım ancak duruyo hala kavanozda bal bide şekerledi :) hem acı hemde kötü kokuyo Allah affetsin çöpe gitcek galiba

Biz yaptık canım eşiyle beraber yedik ama bende kist eşimdede hemoroit yaptı ayyy mahfolduk evet tadıda kokusuda çok kötü biz 300tl vermiştik hepsini yedik ama işe yaramadı hastalık olarak döndü bize

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne diyorsunuz(( burda kullanıp o ay hamile kalan bayanla konuşuyorum hep güzel şeyler yazmış. tüh üzüldüm vesileler herkeste farklı şeyler oluyor demek ki..bugun başladık biz..evet ağzım hala uyuşuk gibi..bakalım kullanacağız.Osmanlı alimlerinin hazırladığı macun kötü olur mu düşüncesi var bende acaba kullanılan bitkilerde bi bayatlık eksiklik mi vardı ya da kullanılan bal??

Çok kötü bi tadı var bisürü para verip yaptım ancak duruyo hala kavanozda bal bide şekerledi :) hem acı hemde kötü kokuyo Allah affetsin çöpe gitcek galiba

ne kadar yediniz. bir kaşığı bile fayda verir diye okudum sanırım gittigidiyor ya da hepsi burada sipariş yorum açıklama kısmında..bal ne balıydı bizimkini bitlis balı dedi. eminönünde aktarda yaptırdık.

Museltcim baharatların hepsi tazeydi balıda arkadaştan aldık karışımı yapacağımız gün taze taze toplayıp getirdı ıkı kilo bala 250tl verdik İnan baharatlarda 50tl tuttu ama işe yaramadı bana tarifi veren kişide 12yıldır bebek istiyordu olmuyordu karışımı yediği ay hamile kaldı kısmet böyle şeyler biz aptest alıp peygamber efendimize ve ehline 3ihlas 3fatiha okuyup hediye edip öyle yiyorduk ve biz Ramazan ayında yedik çok dua ettik ama nasip değilmiş

Biz sabah bir akşam bir tatlı kaşığı 40gün boyunca yedik

Biz sabah bir akşam bir tatlı kaşığı 40gün boyunca yedik

anladım canım dediğin gibi nasip..saraçoğlu hocamızın kürlerini kullandım ben 1.aşamadan sonra hamile kaldım.ama kimyasal gebelik oldu. 2.aşamaya başlamadım bu macun daha pratik geldi. istersen bi de o kürleri kullan? ne dersin? soğan suyu testeredişli aslnapencesi soğan suyu civanperçemi.sırasıyla kullanmıştım..kimi 1.aşama kimi iki ya da 3.aşamada kalıyor nasip işte..bakalım Allah neyle vesile kılacak bize..

Canım ben doğal yolla 3defa hamilelik yaşadım bugün soğan suyunun 14.günü :) peki bundan sonra ne yapıyım

Kizlar bende bi macun tarifi var.gecen yil bi teyze yapip vermisti.aslnda cok iyi gelmisti o ay ilacsz adet olmustm ilk defa.fsh degerm de dustu.ama kizlar ben macundur bitki kaynatp icme konusnda cok tembelim.teyze bana duzenli ye dedi.ben o ara cok ot cop yedim tiksndim.tadi bu bahsettgnz macun kadar kotu degil.ustelk maliyeti cok az.istersenz veriyim tarifni.evde kendnz yapabilirsnz..

Otları eminönünden aldıkta bal normsl market balı. Balın cokta önemi yok dedi aktarduruyo öylecene

Canım ben doğal yolla 3defa hamilelik yaşadım bugün soğan suyunun 14.günü :) peki bundan sonra ne yapıyım

1 ay sabah akşam testeredişli aslanpencesi:) sonra yine 10 gün soğan suyu sonra bir ay 1 kere civanperçemi.ok:)ben de bu şekilde hamile kalmıştım.

Tamam canım sağol

Farrahdiba canım yaz tarifi bakalım onuda deneriz belki

tarifi merak ettiiiikk:))

Kizlar hepsinden 50 gr ve hepsi toz olacak sekilde corekotu ,keten tohumu, hayit tohumu,tarcin,karanfil,zencefil,zerdecal,nane,kekik bir avuc kadar da misir puskulu.goz karari bal yada pekmezle iyice karistrilacak biraz da saf zeytnyagi.macun kivami olacak iyice.sabah ve aksam yemklerden yarim saat once bir yemek kasigi yenecek.sifa olsun.

Tarifi paylastm sifa olsun bebis olsun :)

benim macunda bunlardan var ama hayıt ve keten tohumu yok. ama ben keten tohumunu hemen hemen hergün yiyorum kavurup bayılıyorum balık yemiş gibi tad bırakıyor damağımda.. odamda saksıda nane var her yemekte koparıp yiyorum..ahhh ahhh vakti zamanı var bebişin Allahııııımmmm sağlıkla nasip et hayırla ıslah edebileceğimiz evlatlar ver hepimize amiin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…