- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
4bin lira
Rahatça ödeyebiliriz yani int faturasını da
çokmuş ya, geçende bi yerde yazmıştın yakmıcam ufo alcam diyeYa simdi bizim merkezi sistem. Kart var. Mesela yatirirsan isiniyosun. 4 gunde 100 lira. Tabi ben bu kis yatirmamayi dusunuyorim. Kazik yani baska bir sey degil..
su 13
elektrik 45
doğalgaz 23 dün geldi. bi haftadır yakıyoruz bu başlangıç. 150-200 arası gelir
net 30
bizde durum tersi kv suyu çok kullanıyo 80-90 civarı geliyo. biz eşimle bir oolur sürekli laf sokarız kvye
çokmuş ya, geçende bi yerde yazmıştın yakmıcam ufo alcam diye
Kayinvaliden ne alaka internetemi para vericeksiniz demis.Arkadaşlar toplam fatura gideriniz ne kadar?
Bu ay elektrik 40 TL su 35 TL doğalgaz 15 TL gelmiş. Yani toplamda 90 tl.
Eşime eve internet almayı teklif ettim o da bakariz dedi. Sonra anne oğul konuşurken kulak misafiri oldum. Kayınvalidem eşime zaten bir sürü fatura ödemeniz var bir de internete para mı vereceksiniz dediben şok.
Sizce faturalarımız çok mu? Sizlere ne kadar geliyor.
Demekki neymis kendi ozel sahsi ailesel konularinizi kv yaninda acmiycakmissiniz.Ona anlatmadı ben KV yanındayken sordum bakabildin mi diye o da bakamadım yarın gidicem görüşcem dedi. Sonra ben odadan çıktım KV eşime öyle söyledi
Gayet makûl gelmiş. Banada aynen böle geliyor toplamda 100ü geçtiğini hiç görmedim ama şimdi bebeğim var doğalgazı erken açtım ev sıcak olsun diye o yüzden fazla gelicek bu ay. Bebeğim olmadan önce kışın doğalgazım 50₺ geliyordu baya kısıtlı kullanıyordum laf edilir korkusundan aman müsrif gelin demesinler die. 90₺nin lafını edenlere her hafta kuaföre mi gidiyorum kuaföre gitsem gam yemicem de geç.Arkadaşlar toplam fatura gideriniz ne kadar?
Bu ay elektrik 40 TL su 35 TL doğalgaz 15 TL gelmiş. Yani toplamda 90 tl.
Eşime eve internet almayı teklif ettim o da bakariz dedi. Sonra anne oğul konuşurken kulak misafiri oldum. Kayınvalidem eşime zaten bir sürü fatura ödemeniz var bir de internete para mı vereceksiniz dediben şok.
Sizce faturalarımız çok mu? Sizlere ne kadar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?