faturalara kvnin yorumu

Elektrik 42
Su 42
İnternet+ tivibu 64 lira
Doğalgaz kartlı, ta geçen kıştan yüklü gazı şimdiye kadar kullandık. Geçenlerde 100 liralık aldım, bize baya gider. (Ev baya güneş alıyor, çok soğuklarda yakıyoruz sadece)
Cep telefonları 25 benim 25 eşimin.
Tabi bunun yanında kredi kart oluyor illaki, benim dersane ücretim var.

Kv niz gereksiz yere karışmış.

büyükler interneti gereksiz olarak görüyor.

belki korkuyordur. malum evlilikler sosyal medyadan tanışıp aldatma olayları arttı ya.

bızım elektrık 50
su 30
dogalgaz yazın 15 kısın 500
benım tel faturam 20 eşimin 50
evde ınternet faturamızda 30 tl
kayınvalıdenıze neymıs gelen faruradan
o mu oduyormus...

su 13
elektrik 45
doğalgaz 23 dün geldi. bi haftadır yakıyoruz bu başlangıç. 150-200 arası gelir
net 30
bizde durum tersi kv suyu çok kullanıyo 80-90 civarı geliyo. biz eşimle bir oolur sürekli laf sokarız kvye

Ya simdi bizim merkezi sistem. Kart var. Mesela yatirirsan isiniyosun. 4 gunde 100 lira. Tabi ben bu kis yatirmamayi dusunuyorim. Kazik yani baska bir sey degil..
çokmuş ya, geçende bi yerde yazmıştın yakmıcam ufo alcam diye

Sizin doğalgaz 18 mi geldi bizim 64 geldi niye çok geldi ki anlamadim valla?
Her ay değil temmuzda actik biz ekime kadar 64 cikti.
Kombi de bozuldu tamirci geldi degistircrkler bakalim memnun degilim kombiden sürekli hata veriyor. Bizde toplam 500 gidiyor elektrik su internet telefon vs.

Evet canim. Akil kari degip yatirmak cunku..

Bu faturalarda ne var Allasen. Bizim elektrik 130 -140 gelir aşağı yukarı. Su desen 2 ayda bir geliyor 120 falan o geliyor. Doğalgaz internet o bu ohoo. Çok az valla sizin ki.

Elektrik 90 şu 30 doğalgaz 20 . Yakında artacak tabi doğalgaz. Kışın 250-300 arası geliyo. Bizim elektrik faturası yüksek geliyo 180 geldiği bile oldu anlamadikki iki aylık olabilirmi tarihinede bakmadım kp alıyor faturaları

Faturaları kayınvalideniz ödemiyorsa onu ilgilendirmez. Yanında he he deyip geçin. Sonra da gidin internete başvurun.

Tek başımayım, haftada bir bile çalıştırmıyorum çam. makinamı ve süpürgemi, ona rağmen 33 lira elektrik faturası, 23 su ve 7 lira da doğalgaza ödedim geçtiğimiz ay. İyi yani sizin faturalar, kayınvalide abartmış.

Elektrik 90
Su 68
Doğalgaz sayaçlı ama kışın 400 500 bulur ama bu sene yalıtım yaptırdık
Ev telefonu 25
Benim cep 40
Eşimin cep 100
İnternet 60
Bu listeböyle uzar gider

Siz de kv yanında söylemeseydiniz ne aceleniz vardı ayrıca büyükler interneti gereksiz görüyorlar ondandır boşverin eşiniz onun lafıyla hareket etmez herhalde kaynana bu konuşur işte takılacak bir mevzu değil ayrıca nasıl o kadar düşük geliyor faturalarınız biz iki kişi tüm gün evde olmadığımız halde yüksek geliyor

Kayinvaliden ne alaka internetemi para vericeksiniz demis.
Ayrica kendimi oduyormus ben onu anlamadim.
Faturanin derdi onumu germis.
Calisan insanlarsiniz.
Illaki biseylerin keyfini cikaracaksaniz.
Benim dogalgazim 70de geldigi oldu 15 de .
Eski insanlar biraz daha eski kafali olabiliyor.
Takmamani oneririm.
Kocana bak sen..

Ona anlatmadı ben KV yanındayken sordum bakabildin mi diye o da bakamadım yarın gidicem görüşcem dedi. Sonra ben odadan çıktım KV eşime öyle söyledi
Demekki neymis kendi ozel sahsi ailesel konularinizi kv yaninda acmiycakmissiniz.
Bosverin gitsin eve gidince sorardiniz.

Bize sırf elektrik 80-90 geliyor. Gerisini siz düşünün artık. Size de bizim kadar fatura gelseydi kayınvalidenize inme inerdi maazallah

toplam 90 tl faturamı

elektrik 90-100

su 25-35

tel 25

net 45

kışın yakıt parası da 200 tl den aşağı gelmiyor

SİZ EVDE OTURMUYORMUSUNUZ O ELEKTRİK FATURASI NE 100 AŞIĞI GELİRSE ÖP ELİNİ BAŞINA KOY SENİN KAYNANA BİZİM FATURALARI GÖRSE KALPTEN GİDER

Gayet makûl gelmiş. Banada aynen böle geliyor toplamda 100ü geçtiğini hiç görmedim ama şimdi bebeğim var doğalgazı erken açtım ev sıcak olsun diye o yüzden fazla gelicek bu ay. Bebeğim olmadan önce kışın doğalgazım 50₺ geliyordu baya kısıtlı kullanıyordum laf edilir korkusundan aman müsrif gelin demesinler die. 90₺nin lafını edenlere her hafta kuaföre mi gidiyorum kuaföre gitsem gam yemicem de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…