- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
kusura bakmayinda 380 tl faturaya takildim ben 38 mi yanlis mi yazdiniz :)
keşke benimde faturalar bu kadar az gelse. kocanda hala annesinin eteğinin altından çıkamamış pasiflerden demek kiArkadaşlar toplam fatura gideriniz ne kadar?
Bu ay elektrik 40 TL su 35 TL doğalgaz 15 TL gelmiş. Yani toplamda 90 tl.
Eşime eve internet almayı teklif ettim o da bakariz dedi. Sonra anne oğul konuşurken kulak misafiri oldum. Kayınvalidem eşime zaten bir sürü fatura ödemeniz var bir de internete para mı vereceksiniz dediben şok.
Sizce faturalarımız çok mu? Sizlere ne kadar geliyor.
gayet normal faturalarınız bizim de hemen hemen o kadar geliyor sadece su 20 TL civarında geliyor. hele ki İstanbul gibi bir yerde gayet normal size gelen faturalar. siz çalışıyor musunuz peki?
bizim elektrik 52
doğalgaz 57
su 40 geldi daha dün internet bankacılığından ödedim.
ama bunlar geçen ayın. bakalım ekim için ne kadar gelicek.
ayrıca kv ne karışıyo sizin evinize alacağınız internete ?
yorumları okumadım ama bu kadar müdahil olmasına izin vermeyin derim ben.
onun cebinden mi çıkıyo para ?
Eşin asgari ücretli mi ki bu kaynana herşeye bulaşıyor oğluşuna acıyor ona ne !
Benm biri en az 90 belki . Bunu duysa bayilir pek dusunceli kayinvalidecigininternet bu devirde ihtiyac artik ve soz hakkini sahip de degil kayinvalideniz. gidin kendiniz basvurun baglatin. Sonra da esine zaten konusmustuk dersin
annecim evimizin faturalarını hani biz kendimiz ödüyoruz ya, az ya da çok ona göre karar verip internet de alabiliriz deseydin.Şimdiye kadar evlilik süreci ve ondan önceside dahil 5 kuruş yardimları dokunmadı ama her şeye karışır kendileri
Ben zaten asla yüz vermem ama illaki yine her şeye bir yorum yapıyor
annecim evimizin faturalarını hani biz kendimiz ödüyoruz ya, az ya da çok ona göre karar verip internet de alabiliriz deseydin.
eşin bişey demedi mi annesi öyle yorum yapınca ?
beraber yaşamıyosanız ona neymiş ya..
kaynanalar nerden buluyolar bu hakkı ben anlamıyorum ki...
sen söyle canım? "anne biz harcıyoruz biz ödüyoruz sen canını sıkma bunlara" de.Ne yazık ki eşim sen karışma diyemiyor sadece geçiştiriyor o da her fırsatta karışıyor
Ben çalışmıyorum aylık gelirimiz 4bin yani int. ödeyebilme gücümüz var
Kpss ye hazirlik kursuna gidiyorum kurs ödememde var galiba kv onu kastediyor.
ya açıkçası kayınvalideye sorulursa elbette fikrini söyler. ve elbette ne gerek var, bir sürü faturanız var zaten der.
hani faturaların yükünün bununla çok alakası yok ki, az da olsa çok da olsa yaşlılara göre bazısı fuzuli masraf.
Kayınvalidenin söylediğine takılınması, bu kadar sayfa yorum yapılması bana garip geldi.
Yorum yapsın istemiyorsanız, planlarınızdan bahsedip fikir sormazsınız, bu kadar basit.
ya açıkçası kayınvalideye sorulursa elbette fikrini söyler. ve elbette ne gerek var, bir sürü faturanız var zaten der.
hani faturaların yükünün bununla çok alakası yok ki, az da olsa çok da olsa yaşlılara göre bazısı fuzuli masraf.
Kayınvalidenin söylediğine takılınması, bu kadar sayfa yorum yapılması bana garip geldi.
Yorum yapsın istemiyorsanız, planlarınızdan bahsedip fikir sormazsınız, bu kadar basit.
konu sahibi kvye fikrini sormamış veya planlarından bahsetmemiş ki sadece onunda olduğu bir ortamda konu geçmiş eşiyle arasında. ha demekki neymiş kv kp yanında bu tip konuları konuşmayacakmışsın maalesef
Arkadaşlar toplam fatura gideriniz ne kadar?
Bu ay elektrik 40 TL su 35 TL doğalgaz 15 TL gelmiş. Yani toplamda 90 tl.
Eşime eve internet almayı teklif ettim o da bakariz dedi. Sonra anne oğul konuşurken kulak misafiri oldum. Kayınvalidem eşime zaten bir sürü fatura ödemeniz var bir de internete para mı vereceksiniz dediben şok.
Sizce faturalarımız çok mu? Sizlere ne kadar geliyor.
Fikir sormadık ki zaten kvye
Birde ben esimle konuşuyorum o da ben çıkınca oğluna akıl veriyo direkt bana bir şey deniyor
Sinir bozan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?