faturalara kvnin yorumu

Sizin faturaların toplamı benim elektriğimi veya suyumu geçmez ki çalışıyoruz
Merak ettim nerde oturuyorsunuz..

Ayrıca Kayınvalideler hep konuşur zaten canını sıkmaya değmez fazla takılma istediğini yap

İst. yaşıyoruz :)

Harcayan siz odeyen siz ona ne ? Ayrica cok uygun harcamissin daha nolsun ya
Kv ye ne ? Esin de suc gidip de ona mi soyluyor herseyi alla alla. Gayette normal fatura. Takma kafana

bence faturalarınız cok makul bız her ay elektrıge ortalama 70 verıyoz akşamdan akşama evdeyız su 25 cıvarı-gazda yaz donemı ıcın aylık 10 ama kısın elektrık 100-dogalgaz 300-su aynı...

elektiğin 40 tl geldiği gün sevincimden ağlarım herhalde ama bize o günler çok uzak :)

Bu şekilde geliyorsa ne mutlu size iyi :) benim sadece elektrik 100-160 arası gelir diğerlerini saymayım bile... .100'ün altına nadir düşeriz ELEKTRİKTE.Bu arada kv ne !! anlamadım aynı evde mi oturuyorsunuz neden karışıyor ki ne alaka ?Hem derse desin, sanırım eşinin aklı var.Ayrıca niye eşiniz annesine diyo ki onuda anlamadım,bu arada aynı evde oturuyorsanız bile faturaları siz ödüyorsanız gene de laf düşmez yani ,sadece masumane fikir belirtmişse bişey diyemicem...

Isterse de keyfi olur yani onu gram ilgilendirmez .
Su anda size ihtiyac oldugundan esiniz baglatacaktir. Kv niz de konustuguyla kalcaktir muhtemelen

Elektrik 45
Su 12
Doğalgaz 30
Internet 43
Benim tel 150
Eşimin tel 23

Geliyor
Bu ay doğalgaz 100 ü geçer sonrasında 200 ü geçer tabiki :)

[Q deninUOTE="ebyar, post: 43397655, member: 443239"]Ona anlatmadı ben KV yanındayken sordum bakabildin mi diye o da bakamadım yarın gidicem görüşcem dedi. Sonra ben odadan çıktım KV eşime öyle söyledi[/QUOTE]
Kv denin yaninda parasal konuyu dile getirme

kayınvalideniz mi ödüyor faturalarınızı yorum yapıyor

yine bir klasik olmuş ve "kv nin ... yemesi" durumu gerçekleşmiş. sen eşine söylediğini duymamazlığa ver. eşine sor bugün naptın canım hallettin mi falan diye.. kv yokmuş gibi davran

Valla canım senin fatura toplamın benim sadece su faturam kadar.
Doğal gaz,elektrik hariç yani.
Kv bana gelen faturaları görse düşüp bayılır herhal.

Yoo cnm benim elektrik 43 gelmis dogazlgaz 17 su 25 ayni ikimizinde ve cok normal yani dolgazlgaz bi daha aya 75 fln olur heralde

Elektrik gecen ay 130 odedik su 35 internet 59 siz iyi yine bizim doğalgaz yok burada bide ısınma mutfak tüpü yok bu hesapta

Yorumlara göz attımda kadınların telefon faturası yüksek erkeklerinki epey düşük Neden böyle ki? Aradaki fark nedir onu merak ettim :)))

Ayrıca faturalarınız oldukça düşük. Kayınvalideniz oğluna kıyamıyorsa internet parasını kendisi ödesin bi zahmet

eşinizin geliri nekadar?
faturalar gayet az gelmiş ama gelir de önemli tabi internet bağlatmak için..
çünkü aylık en az 50-60 gider internete..

4bin lira
Rahatça ödeyebiliriz yani int faturasını da
eşinizin geliri nekadar?
faturalar gayet az gelmiş ama gelir de önemli tabi internet bağlatmak için..
çünkü aylık en az 50-60 gider internete..

faturaların bin lira da tutsa bundan kayınvalidene ne ? eşin internet olayını neden annesine anlatma ihtiyacı duymuş ? bu kadın bu kararı verme hakkını kendinde nasıl buluyor ? kafamda deli sorular faturaların çokluğunu azlığını düşünmeden önce bence bu konuya bir el atmalısın

ahahahahahahha heyyyyy maşşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…