Fazla güçlü çekim

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Yeni tanıştığım bir gençle aramızda fazla güçlü bir çekim var. Benden 8 yaş küçük, kesinlikle hiçbir konuda denk değiliz (yaşı ve yaşının getirilerinden dolayı), aynı çevredeyiz. Yani aramızda hiç ama hiçbir şey olmaması için her türlü geçerli neden var. Zaten sevgililik falan gibi bir düşüncem yok.
Gel gör ki tanıştığımızdan beri patlamaya hazır bomba gibi aramız. Çok güçlü bir fiziksel etkileşim var, birbirimizle temas etmeden duramıyoruz. Ben uzak durup kendi grubumla takılıyorum yanımıza geliyor, öyledir böyledir derken bir bakıyorum yine yan yanayız biz yine el kol temasındayız. Zaten aynı dans grubundayız o yüzden devamlı bir arada olacağız.

Çocuk dokunduğu an içim alev alıyor resmen. Birbirimize denk olsak her şey çok farklı olurdu.

Kendimi uzak tutmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü bu işin hiç oluru yok, aksine olumsuzlukları çok daha fazla. O yüzden temkinliyim, arkadaşlık sınırlarını aşacak bir şey yapmıyorum.

Diğer yandan dürüst olayım bu oyun hoşuma gidiyor; tekrardan bu kadar heyecanlanmak, bu köşe kapmaca, kaçamak dokunuşlar zevk veriyor. Kendimi bundan vazgeçirmem lazım daha ileriye gitmeden ama nasıl?
DUYGULARIN GÜZEL AMA ADAMA GEÇİCİ GÖZLE BAKIYORSUN...ORAYA TAKILDIM.

Güvenemem ki konuşsam bile :) Genç çocuk, skor olarak bakma ihtimali de var. Çenesini tutacağına güvenemem.

Bu tip durumlarda maalesef, ne yazık ki erkeğin sırtı sıvazlanır, ben olurum ne güzel komşumuzdun sen Fahriye Abla :KK70::KK70: (telif hakkı: KudrAlobar KudrAlobar )

Kendi koşullarımın dinamiğini gözeterek iyi kötü bir kar zarar hesabı yaptım, iki sevişecem diye bozmak istemediğim dengeler olduğuna karar verdim. O yüzden böyle kaçak göçek dokunmalarla idare ediyorum.

Selam fahriye abla 😂

Yani arkadaşlar senin içinde bulunduğun ortamı bilmedikleri için yardır gitsin diyorlar. Ben de olsam belki aynı şeyi derdim. Ama şu durumda düşünerek hareket etmen mantıklı olan.

Skor olarak bakması sadece genç olmasıyla ilgili değil ki. Kadın ve erkek eşit değil ve dolayısıyla yaptıkları eylemler farklı bakış açılarıyla değerlendirilir. Aynı şeyi beraber yapsalar dahi. Bu yüzden endişenizi yersiz bulmadım ve her şeyi detaylıca düşünmenizi çok doğru buldum. Durumu şu anlık iyi idare ettiğinizi düşünüyorum, aynen devam.
Her yaştan insan skor olarak bakabilir tabii ki. Ama bir yaştan sonra bunu dışarıyla paylaşma ihtimali azalıyor. Yani örneğin 32 yaşında biriyle birlikte olmakla 21 yaşındaki biriyle birlikte olmanın duyulması riski bence aynı değil. Yaban yine yapar ama ihtimal daha düşük bence.

Bir de açıkçası 29 yaşında bir kadının 32 yaşında biriyle birlikte olmasının haber değeri yok. Ama 21 yaşındakiyle olmasının var.

Sevgililik olsa inanın hiç sorun değil.

Çok şanslısınız. Ten uyumu bu olsa gerek her kula nasip olmuyor kıymetini bilin yaşadığınız derim.

Selam fahriye abla 😂

Yani arkadaşlar senin içinde bulunduğun ortamı bilmedikleri için yardır gitsin diyorlar. Ben de olsam belki aynı şeyi derdim. Ama şu durumda düşünerek hareket etmen mantıklı olan.
Evet şartları dilim döndüğünce anlatıyorum ama yeterli olmuyor. Yoksa ben durur muydum? :D :D

Ben duracak kadın mıydım peheyy :D

Her yaştan insan skor olarak bakabilir tabii ki. Ama bir yaştan sonra bunu dışarıyla paylaşma ihtimali azalıyor. Yani örneğin 32 yaşında biriyle birlikte olmakla 21 yaşındaki biriyle birlikte olmanın duyulması riski bence aynı değil. Yaban yine yapar ama ihtimal daha düşük bence.

Bir de açıkçası 29 yaşında bir kadının 32 yaşında biriyle birlikte olmasının haber değeri yok. Ama 21 yaşındakiyle olmasının var.

Sevgililik olsa inanın hiç sorun değil.
Cevabınızı anlamakta güçlük çektim açıkçası. Çünkü kendi adıma konuşursam, benim için mesele beraber olduğum kişinin yaşı değil biriyle beraber olduğumun duyulması olurdu.

Cevabınızı anlamakta güçlük çektim açıkçası. Çünkü kendi adıma konuşursam, benim için mesele beraber olduğum kişinin yaşı değil biriyle beraber olduğumun duyulması olurdu.
29 yaşında bir kadınım, birileriyle cinsel hayatım olabilir. Bunun duyulmasını tabii ki tercih etmem, kiminle ne yaptığım beni ilgilendirir. Ama örneğin eski sevgilimi bilenler birlikte olmuş olduğumuzu da tahmin ediyordur ve bu beni rahatsız etmiyor. Ama sırf seks için bu kadar farklı birisiyle takıldığımın duyulması tercihim olmaz.

Nasıl sürekli eller kollar temas eder ki birbirine ilginç:KK53:
Duygusallıktan çok tekdüze cinsel çekim gibi geldi
Balon gibi sönecek yapay bi hoşlantı durumu

Nasıl sürekli eller kollar temas eder ki birbirine ilginç:KK53:
Duygusallıktan çok tekdüze cinsel çekim gibi geldi
Balon gibi sönecek yapay bi hoşlantı durumu
Evet aynen dediğiniz gibi, "tekdüze cinsel çekim". Zaten o yüzden, bir zaman sonra söneceği için ben de harekete geçmiyorum ama yanındayken de küt küt oluyor kalbim, gözüm kimseyi görmüyor :D

Dip dibe olup iyice samimi durunca el kol devamlı birbirine değiyor, sırta omuza falan değiyor :KK76:

Dün yine karşılaştık, benim başımda kavak yelleri :KK70:

Birkaç mesaj yukarıda da yazmıştım yani benim salıp gitme imkanım yok, sosyal anlamda yok. Yoksa zaten beklenti, duygusallık vs problem değil, düşünmezdim yaşar giderdim.

En yakın arkadaşlarım biliyor durumu, alarm halindeler "sakın sakın sakın" diye :KK70: Onlar da sonuçlarından endişeliler çünkü.

Ay çocuğa verdiğim tepkiler yüzünden kendime çok gülüyorum artık :KK43:

o başlardaki tatlı heyecan ve fiziksel çekim en güzel aşaması aslında :) eğer karşılık verir devamını getirirseniz bu durum da son bulabilir.en güzeli bu şekilde devam etmek.yani hissettiğiniz şey için de kendinizi suçlamayın ya da kötü hissetmeyin.hayat sürprizlere gebe hiç düşünmediğiniz şeyler gelebiliyor başınıza.benim de tüm ilişkilerim yaşça büyük insanlarla oldu,ilk defa kendimden küçük bir insanla böyle bir şey yaşadım ama farklı bir deneyim o yüzden pişman değilim :) çocuklaşıyor insan yahu :KK70:

Senin yerinde olsam vazgeçmek için çabalamazdım.
Hatta yakınlaşmak için çabalardım.
Bir insan hayati boyunca, kaç kere bir dokunuşuyla alev alev yanacağı biriyle karşılaşır ki?
Yaşa gitsin. Muhtemelen iyi ki yaşamışım dersin.
Hahaha tam senden beklenen cevap ama aynı fikirdeyim , yaşa gitsin ölüm var :))

Back
X