- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.772
- 598
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Ben max 1 ay veriyorum sevişme gününüze olan geri sayım için
21 yaşında daha her şeyin başında bir gençle 29 yaşında biri olmuyor bence ya. Kendi adıma olmaz yani, hayatın farklı yerlerindeyiz. Zaten sevgili olarak falan da düşüneceğim biri değil.
Daha ileri yaşlarda evet 8 yaş fark yaratmaz çünkü iki taraf da hayatta belli şeyleri yaşamış belli yerlere gelmiş olur ama şu an değil bence.
Yapıyoruz yapmaz mıyızBachata yapıyor musunuz diyesim var ama dansa olan önyargıyı iyice körüklemem umarım
Bir şeyler yaşayasınız varsa yaşayın ama elemanın yaşı küçük. Aşık olma ihtimali de var.
Ben de buna benzer bir durum yaşamıştım. Yaş farkı bu kadar yoktu ama olmayacak bir ilişkiydi. O çekim bir yere varmayınca kalbi çok kırılmıştı.
O yaştaki bir erkek için cinsel çekimle aşk çok kolay birbirine karışabiliyor.
Siz "sevişeyim geçeyim" dersiniz ama o kafasında sizi farklı bir yere koyabilir. Çünkü büyük ihtimalle daha önce görmediği olgunlukta bir kadınsınız. Çok çabuk etkilenebilir. Sonu üzücü bitebilir.
Hatalıysam arayınşöyle 27-35 olsaydınız ona bile okeydim. ama 21 cidden ergen bacım yaaasırf yaşın ondan büyük diye kendine tecrubeli biri diyip yaşar gider. sen sonu sevmeye baslarsın(kadınlar duygusal bakarlar) bı zaman sonra kendı yasıtı bı kız cıkar 22-23 yasında. senı ya şutlar (kullandıgıyla kalırsın ve duygularınla) yada sende olursun hayatında o kızda.. senaryo bu yani bak. gizsiz demişti dersin...hatalıysam profilimi görüyosun yaz
Yaaa bilemedim bunu yaşamalısın sanki.
Cook heycanlı.
Cocugu tuzağa dusurmelisin bence
Yani bilemiyorum anlatma ihtimalii nedir ama bu yasta bu ergenlikler cok olur.
Ne yaşayacaksan anlatsada kimsenin inanmayacagi sekilde yaşasan
Ya bunu kacirmamalisin sanki.
Yok duygusal hiçbir şey yok, zaten duygusal bir şey olacak biri de değil.duygularınızın olmadığını söylemişsiniz ama ben yazdıklarınızda kaçmalarınızın(fiziksel anlamda) altında az bile olsa belki farkedilmeyen duyguların olduğunu seziyorum. sadece cinsellik veya fiziksel çekim olan bir yakınlaşmada bu kadar kaçılmaz. kaygılarınızı da anlıyorum. çocuğun yaşı küçük. olgunluğu ne seviyede tartışılır. o yüzden tutumunuzu doğru buldum.
Hahaha güzel bir hikayeniz varmış, Allah mutluluğunuzu daim etsin.Tam olarak bu hissettiğiniz durumu yaşadım. Yörüngesinden çıkamıyorum ama adamın, baktım delireceğim ne olursa olsun dedim. Oldu. Zaten birkaç seferden sonra geçer dedim. Geçmedi. Sonuç aradan çok uzun zaman geçmemesine rağmen şu an evlenme aşamasındayız. Zaten baktık ki ayrı duramıyoruz aynı evde yaşamaya başladık:))) Ama bizim aramızda çok büyük farklar yoktu, o yüzden sizin durum nasıl olur bilemedim.
Yani bence o çekim onda da var çünkü gelip gelip dibime giren kendisi.Çocuk size karşı nasıl peki onun da sizi istediğine dair bir çekim hissettiniz mi,yoksa sadece o çekim sizde mi var?
Duygularınız yok ama cinsel istek varsa fuckbadyy olabilir. Madem arada sevgililik,evlilik tarzı bişey olmaz diyorsunuz en azından seks arkadaşlığından öteye gitmez ,öyle olunca çekime de karşı koymamış olursunuz..
Yani ilişki ve çekim anlamında hislerinin güçlü olduğuna inandigim M Meredith Grey bu duruma ne yorum yapardı merak ettimYani bence o çekim onda da var çünkü gelip gelip dibime giren kendisi.
Normalde dediğinizi değerlendirirdim ama onun arkadaş grubunda benim eski sevgilim de var. Bizim exler olduğumuzu birkaç kişi biliyor sadece. Çocuk çok genç, ağzının sıkılığına vs güvenmiyorum. Böyle bir şeyin yayılması, üstelik fuckbuddy olarak takılmamızın yayılmasının bana dönüşleri çok olumsuz olur. Arkadaş çevresi içinde kötü bir duruma düşmek de istemiyorum. O yüzden zaten şu an böyle bir aksiyona gerek yok modundayım. "Önce x şimdi de gencecik çocukla yatmış kadın" olmayayım durduk yere zaten küçük gruptayız.
Duyulmayacağına bilinmeyeceğine güvenmiyorum işte.
Bu yorumunuza istinaden de şunu yazayım bariYani ilişki ve çekim anlamında hislerinin güçlü olduğuna inandigim M Meredith Grey bu duruma ne yorum yapardı merak ettim
Salt fiziksel çekim olduğu için açıkçası kendimi tutmayı daha makul buluyorum. Hani duygusal bir şeyler olsa daha pervasız olabilirdim ama iki sevişmek için başıma iş açmayayım modundayım.Yani bilemiyorum 9 yaş bakınca evet fazla ama insanın bir şeyler hissedebilmesi de çok çok güç.
Ben olsam tadını çıkartmaya bakardım sanırım.
Hem belli mi olur? ummadık taş baş yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?