Fazla güçlü çekim

Bachata yapıyor musunuz diyesim var ama dansa olan önyargıyı iyice körüklemem umarım

Bir şeyler yaşayasınız varsa yaşayın ama elemanın yaşı küçük. Aşık olma ihtimali de var.
Ben de buna benzer bir durum yaşamıştım. Yaş farkı bu kadar yoktu ama olmayacak bir ilişkiydi. O çekim bir yere varmayınca kalbi çok kırılmıştı.
O yaştaki bir erkek için cinsel çekimle aşk çok kolay birbirine karışabiliyor.
Siz "sevişeyim geçeyim" dersiniz ama o kafasında sizi farklı bir yere koyabilir. Çünkü büyük ihtimalle daha önce görmediği olgunlukta bir kadınsınız. Çok çabuk etkilenebilir. Sonu üzücü bitebilir.

şöyle 27-35 olsaydınız ona bile okeydim. ama 21 cidden ergen bacım yaaa sırf yaşın ondan büyük diye kendine tecrubeli biri diyip yaşar gider. sen sonu sevmeye baslarsın(kadınlar duygusal bakarlar) bı zaman sonra kendı yasıtı bı kız cıkar 22-23 yasında. senı ya şutlar (kullandıgıyla kalırsın ve duygularınla) yada sende olursun hayatında o kızda.. senaryo bu yani bak. gizsiz demişti dersin...hatalıysam profilimi görüyosun yaz

Yaaa bilemedim bunu yaşamalısın sanki.
Cook heycanlı.
Cocugu tuzağa dusurmelisin bence
Yani bilemiyorum anlatma ihtimalii nedir ama bu yasta bu ergenlikler cok olur.
Ne yaşayacaksan anlatsada kimsenin inanmayacagi sekilde yaşasan
Ya bunu kacirmamalisin sanki.

duygularınızın olmadığını söylemişsiniz ama ben yazdıklarınızda kaçmalarınızın(fiziksel anlamda) altında az bile olsa belki farkedilmeyen duyguların olduğunu seziyorum. sadece cinsellik veya fiziksel çekim olan bir yakınlaşmada bu kadar kaçılmaz. kaygılarınızı da anlıyorum. çocuğun yaşı küçük. olgunluğu ne seviyede tartışılır. o yüzden tutumunuzu doğru buldum.

Tam olarak bu hissettiğiniz durumu yaşadım. Yörüngesinden çıkamıyorum ama adamın, baktım delireceğim ne olursa olsun dedim. Oldu. Zaten birkaç seferden sonra geçer dedim. Geçmedi. Sonuç aradan çok uzun zaman geçmemesine rağmen şu an evlenme aşamasındayız. Zaten baktık ki ayrı duramıyoruz aynı evde yaşamaya başladık:))) Ama bizim aramızda çok büyük farklar yoktu, o yüzden sizin durum nasıl olur bilemedim.

Yapıyoruz yapmaz mıyız
Önyargı olacak bir şey değil bence, 15 kişiyle bachata yapıyorsam sadece bu çocukla öyle bir şey oldu ki danstan bağımsız aslında.

Kendimi Amerikan dizilerindeki genç erkekleri baştan çıkaran şuh olgun kadın gibi hissediyorum zaten, leopar desenli falan giymeye başlarım yakında

Çocuk size karşı nasıl peki onun da sizi istediğine dair bir çekim hissettiniz mi,yoksa sadece o çekim sizde mi var?
Duygularınız yok ama cinsel istek varsa fuckbadyy olabilir. Madem arada sevgililik,evlilik tarzı bişey olmaz diyorsunuz en azından seks arkadaşlığından öteye gitmez ,öyle olunca çekime de karşı koymamış olursunuz..

Hatalıysam arayın

Yok kullanma durumu olmaz yani sonuçta tek taraflı bir sevişme olmayacağı için kullandı gitti moduna girmem ama hayatımın şu aşamasında böyle bir aksiyona gerek yok.
Ya ondan iki yaş küçük arkadaşı "kardeşim gibi seviyorum" diye bağrıma basıyorum, sonuçta öyle yani kardeş gibi

Tuzağa düşürmek deyince "avını ürkütmeden yaklaşmak için sessizce pusu kuran lyanna kişisi" falan diye belgesel seslendirmesi geldi aklıma
Anlatma ihtimali olabilir ya genç çocuk sonuçta

Yok duygusal hiçbir şey yok, zaten duygusal bir şey olacak biri de değil.
Kaçmamın sebebi işlerin fiziksel olarak ileri gitmesini engellemek. Çünkü tünelin ucu b.mbok bir yere çıkacak

Hahaha güzel bir hikayeniz varmış, Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Bizde öyle durumlar olamaz, o yüzden baştan başlamamak en iyisi diye kendime telkinlerde bulunuyorum.

Yani bence o çekim onda da var çünkü gelip gelip dibime giren kendisi.

Normalde dediğinizi değerlendirirdim ama onun arkadaş grubunda benim eski sevgilim de var. Bizim exler olduğumuzu birkaç kişi biliyor sadece. Çocuk çok genç, ağzının sıkılığına vs güvenmiyorum. Böyle bir şeyin yayılması, üstelik fuckbuddy olarak takılmamızın yayılmasının bana dönüşleri çok olumsuz olur. Arkadaş çevresi içinde kötü bir duruma düşmek de istemiyorum. O yüzden zaten şu an böyle bir aksiyona gerek yok modundayım. "Önce x şimdi de gencecik çocukla yatmış kadın" olmayayım durduk yere zaten küçük gruptayız.
Duyulmayacağına bilinmeyeceğine güvenmiyorum işte.

Yani ilişki ve çekim anlamında hislerinin güçlü olduğuna inandigim M Meredith Grey bu duruma ne yorum yapardı merak ettim

Yani bilemiyorum 9 yaş bakınca evet fazla ama insanın bir şeyler hissedebilmesi de çok çok güç.
Ben olsam tadını çıkartmaya bakardım sanırım.
Hem belli mi olur? ummadık taş baş yarar :)

Senin yerinde olsam vazgeçmek için çabalamazdım.
Hatta yakınlaşmak için çabalardım.
Bir insan hayati boyunca, kaç kere bir dokunuşuyla alev alev yanacağı biriyle karşılaşır ki?
Yaşa gitsin. Muhtemelen iyi ki yaşamışım dersin.

Yani ilişki ve çekim anlamında hislerinin güçlü olduğuna inandigim M Meredith Grey bu duruma ne yorum yapardı merak ettim
Bu yorumunuza istinaden de şunu yazayım bari
Benim 2 eski sevgilim birbirleriyle iş arkadaşıydı.
Şu anki fuckbuddy'im de kanka modunda takıldığım eski iş arkadaşımın çocukluk arkadaşı.
E tabii ki benimle yaşadıklarını anlatıyordur. Umurumda mi değil?
Sevisiyoruz yani altı üstü. Büyütülecek ne var? Bilmiyorum belki ben fazla rahatım böyle konularda.

Yani bilemiyorum 9 yaş bakınca evet fazla ama insanın bir şeyler hissedebilmesi de çok çok güç.
Ben olsam tadını çıkartmaya bakardım sanırım.
Hem belli mi olur? ummadık taş baş yarar :)
Salt fiziksel çekim olduğu için açıkçası kendimi tutmayı daha makul buluyorum. Hani duygusal bir şeyler olsa daha pervasız olabilirdim ama iki sevişmek için başıma iş açmayayım modundayım.
Şu anki kaç göç hoşuma gidiyor o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…