Fazla İş Yaptım Diye Tartaklanıyorum.

ayni arkadasim gibi.
ben de anlamiyirum .
diger kadinlar ilgi gorurken , esleri ev isi bike yaparken sizin eksiginiz ne ki?

aynen arkadaslra katılıyorum ne yazik ki kiymet de bilmeyecek.

Kendinizi paralamayın bencede..
Bu kadar herşeye laf söylüyorsa demek ki kıymet bilmiyor..
Oturup derdi ne konuşmak gerekir bence..bu adamla hayat geçmez yahu..

Yapmayacaksın bu kadar basit
Anlamayan adama ne yapıyorsun
Ütüsünü de kendi yapsın, giyeceklerini de kendi alsın
Kendi kendine köle muamelesi yapıyorsun, canını yolda mı buldun
Yapma poğaça falan, kırk yılda bir yap, az bulunca boyutu konusunda yorum yapamaz edepsiz adam

doğru söylüyorsun arkadaşım. önce bireysel.
kimse sana bir şey yapamaz sen izin vermezsen.
ailen üzülürse üzülsün, senin dayak yemenden, hakaret işitmenden iyidir, bilmeleri.
ayrıca kocan olacak hanzoya iyi bir rest çek, yoksa gidişat iyi değil.
evlilik kölelik değildir, sen sustukça abartır, iş dayakla bir yerlerini kırmaya kadar gider.
sen dayak yemek için mi evlendin, bunun için mi evliliği sürdürmeye inat ediyorsun?
bırak ne hali varsa görsün.

adam sorunlu insan bi teşekkür eder yani
sorun sonra kendini üstübnlük taslayan biri
bence bu kişi özgüven düşük sen ne diye
hep aşalama derdinde bu şekilde sorsana
çok biliyorsun madem neden yardım etmiyorsun
birde üstelik çalışıyorsun
ne iş yapıyor eşiniz

Niçin adama yaranmaya çalışıyorsunuz ki? Böyle tepenize çıkardığınızdan oluyor bunlar. Ne zaman ki önce can sonra canan dersiniz, belki o zaman biraz dank eder böylelerinin kafasına.

Değerim bilinsin sırtım sıvazlansın diye hiçbir şey yapmayın öncelikle. Canınız poğaca istiyorsa kendiniz sevdiğiniz için yapın. Ben böyle seviyorum diyin beğenmezse de. Ayrana laf ederse, bir zahmet kendi yapsın ayranı da, senin ayranın daha lezzetliyse sen yaparsın bir daha ki sefere, beraber içeriz diyebilirsiniz. Bir daha da bir iğne almayın şu adama, kendinize alın sadece. Cefakar Türk kadını olma hevesinden çıkın en kısa sürede. Cefakar insanın zaten kıymetini bilen olmaz, ne de olsa her sıkıntıyı çeker diyerek bindirdikçe bindirirler insanın sırtına, aile de olsa yapıyor bunu. Siz kendi ayakları üzerinde duran kendine yeten ve güvenen bir kadın olmaya bakın önce, artan enerjiniz olursa da keyfinize göre "ikiniz için" ufak tefek şeyler yapmanın ötesine geçmeyin, böyle kıymet bilmez adamlara yaptıkça size, yapacaksın tabi görevin, diye böbürlenirler, yaptığınızı da beğenmezler. Ama bu koşulları yaratan da biraz sizsiniz. Siz o adamın kölesi cariyesi değil, hayat arkadaşısınız. Beyefendi de şehzade falan değil.

Eşinizdir, ağır sözler etmek istemiyorum ama hiç doğru yolda değilsiniz bence. Çalışıyormuşsunuz da, hayatınızın merkezinden şöyle bir şekin bu adamı, şimdilik sadece kendinize odaklanın. Ona da laf eder etmesine ama en azından kendinizi paralamamış olursunuz. Zamanla da tavrınızı kabullenir.

Son düzenleme:
dön eski konularına bir bak da ne tip adamla muhatap olduğunu hatırla:

-sifonu çekmeyen, elini yıkamayan, banyo yapmaktan hazzetmeyen bu yüzden cinsellikten kaçan pis ve tembel bir koca.
ama senin yaptığın işlere kulp takıyor utanmadan.

-daha doğmamış öz çocuğunun sorumluluğunu başkalarına yıkmakta bir beis görmeyen rahat koca.
sen bir de bundan ciddi ciddi çocuk mu istiyorsun?

daha bir yıl önceki mesajlarında eşinle aranın iyi olduğunu yazarken, bu kadar kısa sürede ne değişti ki tartaklama ve eleştiri, hakaret boyutuna geldi evliliğiniz?
bence önce sorunu bulun ve çözmeye odaklanın, ilişkiniz şiddete varmadan.

çok fazla üstne düşüyosun gbi geldi bna.. gerektği kadarını yap fazlasına alıştırma cnm sonra normal yaptığnı bile hç görmez.

ayrıcaaa suyu mu eleştrjyo " ben böyle sewiyorum " de. poğaçayı mı eleştryo benm bildğm böyle beğenmedysen bida yapmam de. lafını ver tepene çıkmasın

Gizli özne kocaymış..

Ben işe giderken aynı şeyleri giyip duruyorum ona çeşit çeşit giydiriyorum yine yaranamıyorum.

Bu saydıklarını yapmayarak yaranabilirsin mesela. O ne öyle ya köle gibi.

En başta alıntıladığım şeyi yapma. O adama kendinden daha fazla değer verme. O kadar net söylüyorum. İyilik insan olana yapılır çünkü.

Elini kaldırdığı an çıkın ailenizin evine gidin. Bakın vurduğunda demiyorum. O el havaya kalktığı an. Kapınızda yatacak hale gelmezse de, bir daha o el kalmayacak söz demedikçe de dönmeyin.
Ailelere her şey yansıtılmaz elbet ama şiddet başka bir konu. Yarın öbür gün çocuk olunca daha hamile kaldığınızda kaça katlanacak sorunlarınız. İşlerden elinizi biraz çekin, adama ilgi göstermeyi bırakın, şiddete meylederse de anında çıkın o evden. Düzelecekse böyle düzelir ancak, asla alttan alarak değil. Siz dayak konusunda da diğer konularda da resti çekmezseniz alttan alsanız da yarın öbür gün patrona sinirlenir, sokakta birine öfkelenir gelir sizi döver. Başka bir insanın, hele ki böylesinin merhametine emanet etmeyin kendinizi asla.

Biz ev işini ortak yapıyoruz. Ütüyü herkes kendi yapıyor.yemeği de pek beceremem keza tatlıyı da. Onun için zoryemek veya tatlı yyaptığımda eşim över hemen. Ütüsünü de yaparım arada oo büyük iş yapmışım gibi olur:)) bence her şeye koşturursan bütün işler üstüne yapışır. Hepsi senin görevinmiş gibi görünür bir kere yapmasan suçlu olursun. Yaptığın değil yapmadığın göze gelir. Üstüne de yaptıkların üzerinde kendine eleştiri hakkı bulur. Yapmaaaaa işleri. Ev işi ortaktır tıpkı ev gibi gelir gibi..

sen benim gibi kadın bulmuşsun öp başına koy aslında pislik içinde yaşamayı hak ediyon bu huysuzluğunla yaptığımı beyenmiyosan kalk kendin yap benim elimden gelen bu beni de alan sensin de bi ömür söylenmekle mi geçicek ömrün artık bırak bu huyunu de zıkkımın kökünü ye odun herif de..yok yok bu son olanı deme içinden de

O lafları ağzına tıkansın
Bulmuş da bunuyor , yapmasan bu yine söylenir
Ama bunu böyle alıştırma... Zararlı sen olursun. Kendini saygı çerçevsinde ezdirme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…