Fazla İş Yaptım Diye Tartaklanıyorum.

Çaresizim vurur diye korkuyorum yelteniyor çünkü. aileme taşınmasından korkuyorum sürtüşmelerin. ailemi üzmek istemiyorum.
ve bunun farkında tehtid ediyor sürekli babanı arayacağım yeter artık ne olacaksa olsun diye. aklınca kendi doğrularını söyleyip şikayet edecek.
ailem üzülmesin

böyle bir eşim olsa hayatta iş yapmam bir daha .
bu ne ya , ütülenmemesi gereken bir şeyi ütülediniz diye mi sorun çıkarıyor.
siz çok sessiz kalmışsınız bence. siz de çalışıyorsunuz. zaten iş güç var , eşiniz yardım edeceğine bir de söyleniyor.

böyle de siz üzülüyorsunuz ama
ayrıca babanıza söylese , babanız arkanızda durmaz mı ?

Ne vuruyor kus mu vuruyor bu ya ?
Polis ,adliye diye bir sey daha once hic duydun mu ?
Git sikayetci ol yani
Eski konularina da baktim da
Bu adamdan hic bi halt olmaz !
Net ...

Eşinde değil sen de suç.Önce evli olduğunu evliliğin hizmetçilik olmadığını,kimsenin emir eri olmadığını idrak et.Önce kendine saygın olsun değerin olsun ki,başkası da değer versin.Karşındaki adamı şımartmış şımartmış şımartmış pohpohlamışsın,o da nirvanaya ulaşmış seni hizmetçi gibi görmeye başlamış.Tişörtlerini ezberleyemedim ne demek.Ne ezberi ya.Bitane fazla ütülemişte kızmışmış.Başka kadın olsa.... diyorsun da.Başka kadının yaptığı doğru.Anormal olan sensin.
Ben aynı kıyafetle gidiyorum işe diyorsun.Sen kendin kendine değer vermiyorsun.Kocanı yıka pakla ütüle süsle gönder.Kendin bakımsız tarzan gibi gez.Bir de hakaret etsin bağırsın sesini çıkarma.Sonra hoop başkası kaparsa hayıflanma.Gencecik insansın.Aynı kıyafetle işe gidiyorum ne demek.Kendine bağırttırmak hakaret ettirmek ne demek.Hee bir de çalışıyorsun.Hem işe git,hem gel evde hizmetçilik yap.bİ DE İNSANIN HER GÜNÜ BİR OLAMAYABİLİR.yAPAMAYABİLİR İÇİNDEN GELMEYEBİLİR.Hayat müşterektir.O da yapacak olanla yetinecek.Anasının evinde görmediğini böyle kocayı ilah sana kıza denk geldimi görenler padişah sanıyor kendini.
Değer görmek istiyorsan kendine gel YAPMA

yeniyasam canim sen niye boyle yaptın
Yapma kimse hic bir zaman aferin yada tesekkur ederim demeyecek canina yazık

Erkekler zor memnun oluyor malesef herseyi onlerine istiyor alistirmayin.

Gecen gun rahatsizlandim eşim sulu yemek yemiyorsun ondan oluyor hep dedi.
Once afalladim sonra hangi konu komsu yemek gonderiyor? Hangi aksam kahvalti ettin? Ne zaman dışardan soyledik?? Beraber yemiyor muyuz nasıl evde sulu yemek yok dedim hoooop baska konuya atladı. Düşün ortada böyle durum yok varmış gibi konuştu.
Gömlekleri ayda iki kere utuye götürüyorum gizlice neyse konustum yoruluyorum vs diye dedi tamam disarda utulet ama ben odemem neden??
Tamam dedim gomlekler kuruyor dolaba giriyor. Utulemem para da veremem.
Utusuz giyiyor laf da soyler alttan alttan yok kizlar bakıyormuş utusuz esi ile arasi mi bozulmuş fln ya ona ilgi duyarlarsaymis gaza getirip utulettirecek. Malesef hiç kiskanmam ben de lafimi söylüyorum istersen utumuz var eskisi kazanliydi zordu senin için kazansiz ütü de buldum istersen buyur canim sanki biz çalışmıyoruz

Aileniz şu halinizi bilse emin olun daha fazla üzülür. Çok daha iyi bir hayat hakediyorsunuz. Onlar sizi bir hanzoya hizmetçi olasınız diye mi yetiştirdi okuttu.
Evlilik terapisinden çok bireysel bir terapiye ihtiyacınız var bence. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Boşan arkadaşım,nokta!!!!!
10 aylık evlilikte milletin daha balayı bitmiyor ayol ne yeltenmesi ne şikayeti!!!!
Artarak devam eder,bilgin olsun!
Boşan.

Ailen sen üzgünsen üzülür, maddi olanağın var, kendine yeni bir hayat bile kurabilirsin ama bence sen bahanelerin arkasına sığınıyorsun.

Ancak kadınlar kulubüne yazarak hiçbirşeyi değiştiremezsin, sadece içini dökersin aynen devam eder.

Başkası bana anlatsa başkasına söyleyeceğim doğru olan şeyleri yazmışsın. ama icraatta olmuyor olmuyor

doğru söylüyorsun arkadaşım. önce bireysel.

Yapma kuzum sende!

Hem dışarda çalışıyorsun hem bir ev hanımı gibi herşeye yetişmeye çalışıyorsun aferin mi diyorlar madalya mı takıyorlar?

Siz bu kadar çok şey yaptıkça daha çoook eleştirilir ve yıpranırsınız.
Yahu abartmanıza gerek yok.
Ev işleri sizin göreviniz değil eşinize lütfunuz.
Size kalmış yani hem de çalışıyorsunuz.
Biraz da kocanız sorumluluk alsın, az salıverin.

Başkası bana anlatsa başkasına söyleyeceğim doğru olan şeyleri yazmışsın. ama icraatta olmuyor olmuyor
Niye olmasın yaa.Bir insanın kendisine saygısı olması çok mu zor.Devam edersen bu ezikliğe yarın daha büyük sorunlarla karşılaşırsın ve karşılaşacaksın

Adam mukemmeliyetci gecmis olsun. Karakter bu degismez. Esim benle guya barisma konusmasi yapmaya geldiginde bile bana senin kapasiten 3tu ben 10 bekledim, 5 beklicem artik dedi vaad olarak. Guler misin aglar misin. Ben ki yurtdisinda bi basima manti sutlac gozleme lahmacun yapmis insanim

Bu herifin ıslak odunla döveceksin ki, kafası yerine gelecek.

Ayrıca sen kendini niye bu kadar yoruyorsun? Değecek bir adam sanki, kıymet bilecek sanki?

Böyle bir adamla ömür geçmez diyorum, bence tek başına kal ve bir süre düşün. Aman lütfen dönüşü olmayan yola da girme.

Daha ilk seneden bunları yapan adam için çocuk filan yapayım, DÜZELİR, iyi olur, yumuşar deme.

Öküz, öküz kalacaktır.

doğru söylüyorsun arkadaşım. önce bireysel.

Kendini gaza getirmek için şunu düşün. İlerde çocuğun olduğunda bu ev ortamında büyüyecek ve malesef erkekse onun da sana çok saygısı olmayacak. Çünkü babasını rol model olarak belirleyecek. Kız çocuğu ise senden gördüklerini olması gereken olarak düşünecek yarın öbür gün o da birinin hizmetçisi olacak. Kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşün.

Sen kendine değer ve kıymet vermezsen kimse vermez.Saçını süpürge etme evliligin daha cok yeni cçok yıpranırsın alıştırdıkça yaranamazsın nasil alişirsan öyle kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…