• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla samimiyet

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Merhaba kk
Bir erkek kadınlarla fazla samimiyse bu durum sizi rahatsız eder mi?
Aslında konuyu düzgün izah edeyim.
Biri var düşündüğüm ancak kadınların samimiyetine izin verdiğine inanıyorum. Yani bu kişiye gayet rahat canım cicim şeklinde konuşuyorlar ama aynı kadınlar aynı ortamdaki bazı erkeklere bey şeklinde hitap ediyor. Keza ben de öyle. Çünkü diğer adamlar ağır efendi böyle farkediliyor. Aslında belki bu adam da kötü niyetli değil ama kadınlar başkalarıyla samimi konuşmazken bununla ve birkaç kişiyle konuşuyorsa müsaade eden kendileridir değil mi? Ve ben hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan. Neden mesafeli değil diye. Karakter yapısı mıdır bu değişmez değil mi? Yani görüştüğüm takdirde bu insanlara mesafe koyar mı? Hitap şeklimize biraz dikkat etsek konuştuğum biri var gibi kendiliğinden. Ve siz de rahatsız olur muydunuz ?Mesela başkalarını çağırmıyorlar bu adamı çağırıyorlar hep. Gel yanıma otur falan Sıkıntı adamda bence. Aslında bu kişilerle flört de etmiyor eminim ama müsaade ediyor. Aklım karıştı. Baştan aklım karıştıysa hiç görüşmemek daha iyi olur diye düşündüm. Sizin fikriniz nedir?

Peki bu adam, diğer erkeklerlede mi böyle yani şakacı lafbaz
Yoksa sadece kadınlara karşı mı?

Başkalarının ne tarz konuştuğu sizi niye bu kadar rahatsız ediyor onu anlamdım

Siz istemiyorsanız qörüşmeyiverin olsun bitsin.
Adamın da belli ki pek bir rahatsızlığı yok

Herkese hiç mesafesi yok
Ahaaa işte benim eşim..
Değişmiyorlar değişmezler de..
5 yıl sevgililik + 4 yıl evlilik. Hiç değişmedi.. :işsiz:
Kadın-erkek demeden; kimseyle arasına mesafe koymaz, direkt sohbet şakalaşma olayına girer.
Hatta etrafında çoğunlukla bu huyunu sempatik buluyorlar.
Eğer uzun vadede tolero edebileceksen; devam et..
Çünkü karşı cins tarafından yanlış anlaşılmalar olmuyor değil.
Ben artık bunun eşimin karakterinde olduğu ve kötü niyetli olmadığı için sorun etmedim, zamanla alıştım. Ama zor bir mesele, kendi de birkaç kez bu durumdan sıkıntı çekti.

Ahaaa işte benim eşim..
Değişmiyorlar değişmezler de..
5 yıl sevgililik + 4 yıl evlilik. Hiç değişmedi.. :işsiz:
Kadın-erkek demeden; kimseyle arasına mesafe koymaz, direkt sohbet şakalaşma olayına girer.
Hatta etrafında çoğunlukla bu huyunu sempatik buluyorlar.
Eğer uzun vadede tolero edebileceksen; devam et..
Çünkü karşı cins tarafından yanlış anlaşılmalar olmuyor değil.
Ben artık bunun eşimin karakterinde olduğu ve kötü niyetli olmadığı için sorun etmedim, zamanla alıştım. Ama zor bir mesele, kendi de birkaç kez bu durumdan sıkıntı çekti.
Neden meaafe koymuyormuş peki ne söyledi sıkıntıda yaşamış ben böyleyim denmemeli sıkıntı olduysa

Merhaba kk
Bir erkek kadınlarla fazla samimiyse bu durum sizi rahatsız eder mi?
Aslında konuyu düzgün izah edeyim.
Biri var düşündüğüm ancak kadınların samimiyetine izin verdiğine inanıyorum. Yani bu kişiye gayet rahat canım cicim şeklinde konuşuyorlar ama aynı kadınlar aynı ortamdaki bazı erkeklere bey şeklinde hitap ediyor. Keza ben de öyle. Çünkü diğer adamlar ağır efendi böyle farkediliyor. Aslında belki bu adam da kötü niyetli değil ama kadınlar başkalarıyla samimi konuşmazken bununla ve birkaç kişiyle konuşuyorsa müsaade eden kendileridir değil mi? Ve ben hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan. Neden mesafeli değil diye. Karakter yapısı mıdır bu değişmez değil mi? Yani görüştüğüm takdirde bu insanlara mesafe koyar mı? Hitap şeklimize biraz dikkat etsek konuştuğum biri var gibi kendiliğinden. Ve siz de rahatsız olur muydunuz ?Mesela başkalarını çağırmıyorlar bu adamı çağırıyorlar hep. Gel yanıma otur falan Sıkıntı adamda bence. Aslında bu kişilerle flört de etmiyor eminim ama müsaade ediyor. Aklım karıştı. Baştan aklım karıştıysa hiç görüşmemek daha iyi olur diye düşündüm. Sizin fikriniz nedir?
Adamın bu huyunun iyiliği veya kötülüğü tartışılır ama önemli olan şu ki siz bu huydan veya durumdan hoşnut değilsiniz. İlişki başlayınca ya da evlenince kimsenim kişiliği değişmiyor yani ilişki düşünüyorsanız gördüğünüz adamı ya olduğu gibi kabul edin ya da vazgeçin. Malesef bir çok evliliğin bitiş sebebinin bu olduğunu görüyorum. Evlenince değişir sanıyorlar ama evlenme yaşına gelmiş kimse kolay kolay değişmiyor.

Daha baştan bu kadar kafanızı kurcalayıp,sizi rahatsız ediyorsa hiç girmeyin o işe derim.
Adamın yapısı bu ya olduğu gibi kabul edin ya da etmeyin, adamı değiştirmeye çalışmayın.

Ben de sevmiyorum ama değişmez değil mi? Set koymaz

Değişmez. Sizin dediğiniz gibi ağırbaşlı davranmaya çalışsa beceremez. Karakter yapısı bu. Eğreti durur.

Zaten bu sefer etrafındakiler sorar "ne oldu sana?" diye.
Olmadığı biri gibi olursa mutsuz olur. Mutsuz insandan da hayır gelmez :)

Adamın bu huyunun iyiliği veya kötülüğü tartışılır ama önemli olan şu ki siz bu huydan veya durumdan hoşnut değilsiniz. İlişki başlayınca ya da evlenince kimsenim kişiliği değişmiyor yani ilişki düşünüyorsanız gördüğünüz adamı ya olduğu gibi kabul edin ya da vazgeçin. Malesef bir çok evliliğin bitiş sebebinin bu olduğunu görüyorum. Evlenince değişir sanıyorlar ama evlenme yaşına gelmiş kimse kolay kolay değişmiyor.
Aslında kendi böyle çevreye böyle müsaade ediyor bense hiç böyle değilim mesafeye önem veririm o zaman benle neden ilgilendi bu da tuhaf değil mi

Başkalarının ne şekilde konuştuğu sizi ilgilendirmez,ha ilgilendiriyorsa görüşmezsiniz olur biter.

Değişmez. Sizin dediğiniz gibi ağırbaşlı davranmaya çalışsa beceremez. Karakter yapısı bu. Eğreti durur.

Zaten bu sefer etrafındakiler sorar "ne oldu sana?" diye.
Olmadığı biri gibi olursa mutsuz olur. Mutsuz insandan da hayır gelmez :)
Kesinlikle sorarlar hatta anlamsız bulurlar mesafe koysa

Back
X