• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla samimiyet

Aslında kendi böyle çevreye böyle müsaade ediyor bense hiç böyle değilim mesafeye önem veririm o zaman benle neden ilgilendi bu da tuhaf değil mi
Yani sizin baktığınız pencereden bakmıyordur belki. Belki böyle bir durum onun için önemsenecek bir şey bile değildir.
Ama sizin için önemli. Birini değiştiremezsiniz bunu kabul ederek yürüyün yolunuzda derim

Sevgili mi olacaksiniz?
Yani ne asamada su an iliski?

Bundan sebep yollari ayirmayin bence

Evt karakteri bu bence de ama bir iliskiye baslayinca kendine ceki duzen verebilir belki de

Tabi bastan uyaracaksiniz..

Yani sizin baktığınız pencereden bakmıyordur belki. Belki böyle bir durum onun için önemsenecek bir şey bile değildir.
Evet aynen öyle bana uygun değil gliba ağır görünüp cıvıtanlar da çıktı karşıma bu baştan tereddüt yarattı

Neden meaafe koymuyormuş peki ne söyledi sıkıntıda yaşamış ben böyleyim denmemeli sıkıntı olduysa
Ben böyleyim değişmem, isteyen istediğini düşünsün, öyle kasıntı gizemli tiplerden olamam diyor maalesef.. :) Etrafında da sevildiği için mi ne daha çok hoşuna gidiyor. Ziraa yeni tanıştığı kişilere bile kendini hemen benimsettiriyor ve güven veriyor. Yani ilişkilerde olgun ve ağır değil. Bu durumunu çıkar amaçlı kullanan iş arkadaşları da oldu, çok üzüldü hatta. Bana mı yürüyorsun diye yanlış anlayan yeni tanıştığı karşı cinste oldu. Yani özellikle yeni tanıştığı kişilerle sorunlar olabiliyor bazen.
Eskisine göre tabi daha ağırlaştı ama ben sadece yaşa bağlıyorum bunu.

Şahsen karşı cinsle iletişim çok olan, fazla samimi olan erkekler beni yorar, ben de onu yorarım sağlıksız bir ilişki olur. Hoş bulmuyorum.
Siz istediniz diye farklı davranmaya başlarsa da samimiyetsiz ve mutsuz olur. Aranızda kısa bir ayrılık geçse o ara eski haline döner hemen vs.

Merhaba kk
Bir erkek kadınlarla fazla samimiyse bu durum sizi rahatsız eder mi?
Aslında konuyu düzgün izah edeyim.
Biri var düşündüğüm ancak kadınların samimiyetine izin verdiğine inanıyorum. Yani bu kişiye gayet rahat canım cicim şeklinde konuşuyorlar ama aynı kadınlar aynı ortamdaki bazı erkeklere bey şeklinde hitap ediyor. Keza ben de öyle. Çünkü diğer adamlar ağır efendi böyle farkediliyor. Aslında belki bu adam da kötü niyetli değil ama kadınlar başkalarıyla samimi konuşmazken bununla ve birkaç kişiyle konuşuyorsa müsaade eden kendileridir değil mi? Ve ben hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan. Neden mesafeli değil diye. Karakter yapısı mıdır bu değişmez değil mi? Yani görüştüğüm takdirde bu insanlara mesafe koyar mı? Hitap şeklimize biraz dikkat etsek konuştuğum biri var gibi kendiliğinden. Ve siz de rahatsız olur muydunuz ?Mesela başkalarını çağırmıyorlar bu adamı çağırıyorlar hep. Gel yanıma otur falan Sıkıntı adamda bence. Aslında bu kişilerle flört de etmiyor eminim ama müsaade ediyor. Aklım karıştı. Baştan aklım karıştıysa hiç görüşmemek daha iyi olur diye düşündüm. Sizin fikriniz nedir?

Ağır oturaklı adamlardan hoşlanıyorsanız öyle bir adamla birlikte olun. Bu adamla sevgili olup değiştirmeye çalışmayın. Bu hem kendinize hem ona haksızlık olur. Adamın bu kadar mesafesiz olması bence de hoş değil. Ama yine de o da onu olduğu gibi seven, değiştirmeye çalışmayan biriyle olmayı hakediyor.

Sevgili mi olacaksiniz?
Yani ne asamada su an iliski?

Bundan sebep yollari ayirmayin bence

Evt karakteri bu bence de ama bir iliskiye baslayinca kendine ceki duzen verebilir belki de

Tabi bastan uyaracaksiniz..
Akşam yemek yesek dedi ben gelemeyeceğimi söyledim İlişki falan yok aslında. Biri var mı hayatında diye sormuş önceden işyerinden samimi olduğum bir ablaya. Baştan konuşsam da kural koyar gibi olacak bilmiyorum bu yaşta doğru olur mu bir insana şunlara dikkat etmen önemli demek aklım karıştı

Merhaba kk
Biri var düşündüğüm ancak kadınların samimiyetine izin verdiğine inanıyorum. Yani bu kişiye gayet rahat canım cicim şeklinde konuşuyorlar ama aynı kadınlar aynı ortamdaki bazı erkeklere bey şeklinde hitap ediyor. Keza ben de öyle. Çünkü diğer adamlar ağır efendi böyle farkediliyor. Aslında belki bu adam da kötü niyetli değil ama kadınlar başkalarıyla samimi konuşmazken bununla ve birkaç kişiyle konuşuyorsa müsaade eden kendileridir değil mi? Ve ben hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan. Neden mesafeli değil diye. Karakter yapısı mıdır bu değişmez değil mi? Yani görüştüğüm takdirde bu insanlara mesafe koyar mı? Hitap şeklimize biraz dikkat etsek konuştuğum biri var gibi kendiliğinden. Ve siz de rahatsız olur muydunuz ?Mesela başkalarını çağırmıyorlar bu adamı çağırıyorlar hep. Gel yanıma otur falan Sıkıntı adamda bence. Aslında bu kişilerle flört de etmiyor eminim ama müsaade ediyor. Aklım karıştı. Baştan aklım karıştıysa hiç görüşmemek daha iyi olur diye düşündüm. Sizin fikriniz nedir?
Ediyor

Şahsen karşı cinsle iletişim çok olan, fazla samimi olan erkekler beni yorar, ben de onu yorarım sağlıksız bir ilişki olur. Hoş bulmuyorum.
Siz istediniz diye farklı davranmaya başlarsa da samimiyetsiz ve mutsuz olur. Aranızda kısa bir ayrılık geçse o ara eski haline döner hemen vs.
Mutsuz olan insan da kimsryi mutlu edemez zaten

Ağır oturaklı adamlardan hoşlanıyorsanız öyle bir adamla birlikte olun. Bu adamla sevgili olup değiştirmeye çalışmayın. Bu hem kendinize hem ona haksızlık olur. Adamın bu kadar mesafesiz olması bence de hoş değil. Ama yine de o da onu olduğu gibi seven, değiştirmeye çalışmayan biriyle olmayı hakediyor.
Benim ilginç bulduğum da bu neden kendine pek benzemeyen benle konuşmak istiyor

Bende hoş karşılamam. Karakteri böyle olan erkekler aynı zamanda sıkıntıya gelememe özelliği taşır. Değişmeyeceği gibi karşı cinsle arasına mesafe koymasını isteyen partnerini çok sıkmakla ve bunaltmakla suçlarlar.

Merhaba kk
Samimiyet ile laubalilik, kadın düşkünlüğü ve sululuğu birbirinden ayırmak lazım.

Back
X